reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

widzę, że ładne szarlotkowe zamieszanie wprowadziłam :-D
a macie przepis na jakieś fajne ciasto z gruszkami, ale nie jakieś wymyślne, tylko własnie takie zwykłe "babkowe"?

reklama
Dzieci śpią :) pościeliłam Kubie materac przy moim łóżku jak chciał i co zdenerwował się, ze każdy nie śpi dam :D tzn. ze Antek nie jest w swoim łóżku i zwiał do babci :-D
Ja zrobiłam małą blaszkę ciasta i co Kuba wieczorem się spytał czy jutro znowu zrobimy :D

Co do mamy Maxa to niestety nieźle ta choroba jej nerwy zaatakowała, od przedwczoraj dopiero wprowadzają jej płyny, bo do tej pory była sonda i sadzają ją. Np. z laptopa czy telefonu nie jest wstanie korzystać :( i pomyśleć ze złapało ją to 2tyg. przed oddawaniem pracy habilitacyjnej.

Chyba ktos mi meza podmienil:dry: bo nie dosc, ze po powrocie z pracy pozalatwial wszystkie telefoniczne sprawy to jeszcze zaproponowal mlodej spacer :dry: beze mnie.... ubralam ja i poszli sami :happy2: a ja mam chwilke :happy::rofl2::-)

hmmmm....... to chyba to ciasto :-D:-D:-D
Aga- fajny taki otwarty dom ;-)
To się mężulek spisał :)

kurcze biedny max.... oby mama doszla do siebie...

sunshine twoj maz jakies fluidy chyba rozsyla bo moj mi wlasnie lodowke posprzatal:-D

dziewczyny jankowi w weekend skonczyl sie ponad tygodniowy katar i niby wszystko ok ale w nocy tak kaszle od dwoch dni... ma takie napady ze 20 minut potrafi kaslac przez sen. w dzien nie ma kaszlu ani kataru. nie wiem co zrobic? wilgotnosc w pokoju ok. chyba do lekarza z nim musze jutro isc:crazy: zeby tylko znow czegos nie zlapal

reklama
Moja G właśnie się obudziła, włączyła sobie pianino i "gra" :szok::szok: łazi po całym mieszkaniu, gada, śmieje się... o co lotto!!!! czy takie akcje też zaliczają się do objawów poszczepiennych ??? :-)

Najgorsze, że nie widać po niej żadnych oznak zmęczenia...

Do góry