Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jest ich w domu pełny karton, nie bardzo wiem, co z nimi teraz zrobić
Może takie kasztanowe ludziki i zwierzątka? Tylko trzeba te kasztany jakoś podgotować, żeby można było wpiąć zapałki czy jak?
;-)zanim zapomnę, to się pochwalę co mój nie mówiący syn odwalił w sklepie - D szukał prezentu dla zanjomych, a S biegał po całym Avansie, w pewnym momencie prawie wpadł an 2-letnią dziewczynkę, ale wyhamował, wskazał na nią palcem, krzyknął "BABA!" i pobiegł dalej.myslałam, że pękne ze śmiechu

Chłopak od dziecka rozwija w sobie właściwy stosunek do płci przeciwnej ;-)
Ja soczewicę podobnie jak młodak uwielbiam i to w każdej postaci 
Wymiękamy powoli.... Gabi przez ostatnie dni napłakała się chyba więcej niż przez całe swoje krótkie życie... Chodzi, marudzi, udaje, że płacze. Raz chce do S na ręce, a za chwilę biega z płaczem za mną. Nasze wyjście do ubikacji kończy się rykiem. Potrafi śmiać się, a za chwilę płakaćgłowa mi pęka!!!

;-)A lubicie pikantne rzeczy?? Jak tak to polecam zielone curry zmieni smak zupy.
Chociaż posiadanie dzieci stępiło nieco moje podniebienie i teraz gotuję łagodnie. Ale pieprz i chilii zawsze pod ręką ;-)Nie ma jak to cipla szarlotka i lody ...... na noc......oj tam
![]()

muńka kompletnie nie zwracała uwagi, nie przeszkadzało jej, nie próbowała ściągać i chodziła tak całą niedzielę![]()
Brzmi znajomo - jak mój PMS![]()

a wiesz, że ostatnio się zastanawiałam jak w dzieciństwie robiło się te ludziki? w tym roku i tak sobie odpuszczam, bo S najpewniej by je zjadł... hmm więc może nie taki złyt pomysł z tym gotowaniem?
dzisiaj nad ranem to masakra była, na płacz pomagało tylko siedzenie z nim w fotelu w salonie... na szczęście chciał do tatusia
Wow cały czas bez pieluchy i co woła jak chce siku??Kasiek Sunshine moj sie za pampka nie lapie bo w domu chodzi bezjuz caly czas
tylko na wyjazdy i wyjscia pampek , a wczoraj myslalam ze zrobil kupe w pieluche jak jechalismy samochodem, ale nie zrobil... jedyne co to jak wrocilismy to po nocnik i na nocniczek wieeeelka kupa

może jak taka niezorganizowana jestem