reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Już w górkach:) Leje, szaro buro i ponuro! P już kozy zaliczyła i pamięta jak je wołać...stanęła z chlebem w rączce i 'ozzzzy, ozzzzy, ozzzzy' - kozzzzy:D:D

I nie chwaliłam się, ale rozróżnia kształty. Krzyczy 'kolo' jak narysuję kółko, 'adlat' jak kwadrat i 'utoton' jak kończę malować trójkąt:)

kasieńka
u P ten balon już dwa dni, a wyczuwam już pod palcem dwa małe kiełki. Ach, te czwórki takie wielkie! Dobrze, że macie już z głowy:)

asik
młoda się po prostu hartuje:)

andzia jeszcze zafarbuj się w kolorze skóry i możesz pędzić przy radarach:p Dobrze, że w żłobku coraz lepiej:)

iwon
oby biedaczek szybciutko się zaaklimatyzował! Nasze małe słodkie przylepki:)

kasia.natka
czyli zdrówko wróciło!

aga
ach ten dzień był najwspanialszy na świecie co?:D Ja 15.10 robiłam test i pojawiła się druga blada krecha! Dzięki za zdjęcie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a balsamujecie dzieciaki po kapieli?

Kasienka- moja znie zryzie/gryzla ale zostala wyszkolona przez tate :confused2: "ugryz mame w tylek....." wiec jak widzisz wszystkiego mozna takie dziecie nauczyc :-D
Kasiek- ale super! to ona duzo juz mowi :-) moja widze, ze wie jak to powiedziec ale sie wstydzi to powiedziec :eek: wyglada to tak jak by chciala ale slyszy, ze zle wymawia i nie chce powtorzyc :eek::-D
Kasia.natka- &&&&& za kupsztala :-D
Aga- super wspomnienia!

Munka jak sprawy sie maja?

Dopiero wróciłam z miasta bo wiozłam dziadka po jakąś część do samochodu bo mu autko nawaliło

Kasieńka córa raz tak raz tak- w końcu kobieta zmienną jest;-)

Andzia raczej nie biorę udziału, nie mam z Wami szans;-)
Nieźle z tym donosem w opiece:no:

Iwon Julcio się znowu przywyczai o ile nie będzi miał kolejnej dłuższej przerwy

Sunshine ale tempo!!!
My się już nie balsamujemy

Aga gratuluje rocznicy;-)

Kasiek powodzenia u teściów;-) to już przesada z tak długim przeterminowaniem produktów

Dzięki Dziewczyny!!!
Za otuchę. Niestety statystyki są bezlitosne, 25% leczonych pacjentów żyje dłużej niż rok, tylko 2% dożywa 3 lat... Do 4 lat wszyscy pacjenci umierają... Musiałby się zdarzyć cud na miarę uleczeń Jezusa...

Dzisiaj pierwszy wieczór i popołudnie w tym tyg spędziłam w domu, i nie mogłam sobie znaleźć miejsca... Teraz Monika śpi, mąż pojechał po zakupy, Szymek jeszcze gra, a ja zaraz otwieram piwko! Tego mi trzeba!!! A jutro do rodziców jedziemy.

Rysica powinnaś jeszcze zrobić sobie cieplutką kąpiel i totalnie oczyścić umysł (wiem wiem ale spróbuj) a o statystykach to już w ogóle nie myśl bo każdy organizm jest inny i bardzo dużo zależy od psychiki i woli walki chorego :tak:

Muńka jak tam...

kasiek masakra :crazy:

edit:
zapomniałam - była kupka :happy: mała ale cudownie zwarta :-D

Ostatnia edycja:
statystyki... ja z nimi pracuję... nie musiałam patrzeć jak się dowiedziałam, znałam je już dużo wcześniej, zanim w ogóle mi przez myśl przeszło, że tata może zachorować...
fakt, powinnam się wyciszyć... Ale jakoś mi ciężko jak męża nie ma, ale zaraz wróci, z czekoladą :) wtedy też wezmę gorącą kąpiel, bo teraz Monika jeszcze nie śpi jednak :/

a w ogóle to ona dzisiaj nie spała wcale i coraz częściej jej się to zdarza...

w ogóle polecam piwa z seii Czarny Kor z Radomskiego Browaru - PYCHA! Ja dzisiaj piję ciemne piwo Toffi Czarny kot :) Mam jeszcze Grejfrutowy Biały Kot.

Ostatnia edycja:
Rysica- statystyki statystykami, ale wierzyć trzeba:tak:
Sunshine - ja M smaruje po kąpieli kremem nawilżającym.
Kasia,natka- dobrze kupka już normalna
Kasiek - no zdolna ta twoja córa, nie ma co fiu fiu fiu:-) Tesciowie - sknery, chociaż dla wnuczki mogli kupić porządne jedzenie, na sobie niech oszczędzają:no:
Munka - załatwiłaś sprawę???

Ja jutro jednak jadę w stronę tescia, chociaz do niego nie mam zamiaru dotzreć, zostanę u siostry a M niech odwiedza tatusia.

Coś miałam problem z BB - posta mi szybko zapisało i nie mogłam edytować.

Aga - ja teścik zrobiłam 15 września (w urodziny mojego męża) - to był taki mały prezencik urodzinowy, a potem prezent urodzinowy dla mnie, z tym, że rozpakowany trochę później ( a to były takie specjalne okrągłe urodziny).

reklama
Ale macie pamiec z tymi testami:szok: Ja termin @ miałam na 15-16. 10. wiec podejrzawam, ze wtedy testowałam.
Kathrina - Adi był moim prezentem urodzinowym na 30tkę, w prawdzie 2 dni za wczesnie, ale zawsze. Zasugerowałam nawet lekarzom,żeby poczekali z wywoływaniem porodu 2 dni, ale nie chcieli (cukrzyca):-D

Do góry