reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka piękny brzuszek :tak:

Iwon az wstyd sie przyznać ale mi czasami jeszcze mało tego spania :zawstydzona/y: Teraz to sobie budzik ustawiam, zeby wstać trochę przed nimi :) ale jeszcze nie dawno przed 10 byłam w łóżku :zawstydzona/y: Kocham spać rano, a mogłabym siedzieć do 3 czy 4 nad ranem, chodzę spać koło 1 zawsze.

munka no to super miałas weekend i imprezę, fajnie :tak:

reklama
No to mnie rozłożyło na całego :crazy:głowa pęka z nosa się leje :( i teraz strach by małego nie zarazić, bo przecież śpimy razem :/

Antek byl przytulak, ale to co teraz robi to cud- miód- malina :) przychodzi i cmoka mnie chce w usta, a jak nie to w jeden i drugi polik :) jak siędze z nim na podłodze to podbiega łapie rączkami za szyje i sciska, az stęka przy tym :) A i na moją mamuśkę od paru dni woła BAMBO :D

Kasieńka
brzuszek świetny już :)

Iwon no to by nowa pralka dobrze prała :D

Aronia
dzięki za artykuł :) przeczytam jak się lepiej poczuję.

Muńka fajnie, ze impreza-niespodzianka się udała :)

edek:
Josie hehe to trafiłaś, bo Antek chodzi ostatnio z słuchawką od telefonu, a ja się zastanawiam o czym on tak nawija do niej :D

Ostatnia edycja:
agaundpestka - wspolczuje, wiem co przechodzisz :no: Nie boj sie spac z dzieciem - dawaj UU na zadanie (plany ograniczenia odloz na wyzdrowienie), wcinaj chrzan/czosnek/cebule, jajka, sok z czarnej porzeczki, herbatke z dzikiego bzu, cukierki z imbiru (szalwii i miety wszak nie wolno :baffled:), inhalacje z eukaliptusu (wydezynfekuja przy okazji pomieszczenie, choc lepiej, by Antos w czasie inhalacji byl w innym pokoju) i tego typu rzeczy (czesc cennych sustancji przechodzi do mleka) a dziec powinien pozostac zrdowy (ja tez spie z dzieciem) :tak:A teksty swietnie dzialaja na poprawe nastroju (przynajmniej u mnie), wiec o ile glowa nie boli/oczy nie szczypia mozna czytac i w chorobie ;-)(oczywiscie nie zmuszaj sie, tak tylko napisalam, bo to nie ciezka lektura lecz cos napisanego z duza doza serdecznosci - w razie nudy chorobowej :-p)

Cos jeszcze mialam ale pamiec szwankuje...

Kasiekz - gronkowca wyhodowalam tradycyjnie na nosie (od kataru), od wczoraj wypalam ale poki co bezskutecznie :wściekła/y:

Kasiek/aga - nasz nie lubi wysciskiwania. Przytulanie to inna para kaloszy :-)

aronia P to nie przeszkadza. Czasem zdarza się, że jak nie w sosie to odpycha, ale z reguły lubi:) Odnośnie mięty to młoda nie pija nic poza wodą i herbatą z mięty, im mocniejszy to lepsza:p

aga słodziak! Jej te nasze dzieci takie słodkie. Mają swoje humory, ale jeszcze nie nie pyskują i przytulają się, całują...za pewne za kilka lat już tego nie będzie:/ BABA=BAMBO :D:D:D::-D:-D:-D

josie widziałem je, na All po 169zł!

sunshine Aurelcia ma świetne fotki z Halloween!

aronia gronkowiec od kataru?? kurcze nie wiedzialam ze tak mozna. wspolczuje i wracaj do zdrowia!

aga ty tez zdrowiej. moj ostatnio dal sie troszke nabrac ze nasz stary ipad sprzed 10 lat to tez halo-halo i sobie z nim chodzi i gada... trzeba tylko ladowac bo jak sie nie swieci to juz nie jest fajny

munka fajnie ze niespodzianka sie udala, dobry ten twoj tesciu :-D

zobaczcie na moj suwaczek :-p

Ostatnia edycja:
Witam:) pierwsza ?(okaże się na koniec pisania) :)
No to jestem rozłożona na całego :/ a tyle planów miałam w tym tyg., ze nawet bilet tygodniowy w niedzielę kupiłam i d... :/ przepadnie :(

agaundpestka - wspolczuje, wiem co przechodzisz :no: Nie boj sie spac z dzieciem - dawaj UU na zadanie (plany ograniczenia odloz na wyzdrowienie), wcinaj chrzan/czosnek/cebule, jajka, sok z czarnej porzeczki, herbatke z dzikiego bzu, cukierki z imbiru (szalwii i miety wszak nie wolno :baffled:), inhalacje z eukaliptusu (wydezynfekuja przy okazji pomieszczenie, choc lepiej, by Antos w czasie inhalacji byl w innym pokoju) i tego typu rzeczy (czesc cennych sustancji przechodzi do mleka) a dziec powinien pozostac zrdowy (ja tez spie z dzieciem) :tak:A teksty swietnie dzialaja na poprawe nastroju (przynajmniej u mnie), wiec o ile glowa nie boli/oczy nie szczypia mozna czytac i w chorobie ;-)(oczywiscie nie zmuszaj sie, tak tylko napisalam, bo to nie ciezka lektura lecz cos napisanego z duza doza serdecznosci - w razie nudy chorobowej
Dzięki za rady :) a co to nuda chorobowa?? to były czasy kiedyś jak się chorowało można było spać ile się chce i wylegiwać w łóżku, a teraz :)

aga ty tez zdrowiej. moj ostatnio dal sie troszke nabrac ze nasz stary ipad sprzed 10 lat to tez halo-halo i sobie z nim chodzi i gada... trzeba tylko ladowac bo jak sie nie swieci to juz nie jest fajny
Hehe ja tak starą kom ładuję co pare dni, bo inaczej nawet jej nie weźmie :)
A suwaczek masz piękny!!!!

reklama
Hej
Zdrówka dla wszytskich potrzebyjących.
Josie - przecudny suwaczek :-)
Munka - fajnie ze imprezka udana. Jak Gabi ?? Mati dziś zaczął kaszleć. Zapodałam Lipomal z nadzieja ze pzrejdzie.
Kasiek - no coraz więcej nas czeka tak miłych chwil.
Aronia - ja tez poprosze ten tekst.
Kasieńka - oby dzisiejszy dzien był lepszy :tak:

Tyle, sorki jeśli pominęłam coś ważnego.

Do góry