reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Iwon moze jakis zab idzie ? zagladalas do buziola ? albo katar znowu cos podraznil ... my na ten nasz katar (niestety tym razem dicortinef nie pomogl :|) dostalismy lek antyhistaminowy ... i przechodzi powoli bo powoli ale przechodzi ... a juz miesiac czasu ponad byl

reklama
Kasieńka nie zajrzałam do paszczy, bo nie dał se ;-) Ale w nocy płacząc wkładał łapki do buzi. Nie sądzę, że to gardło, przecież parę dni temu było czysto. Więc może faktycznie idą trójki (czwórki niedawno wyszły).

Iwon - biedny Julek. Może rzeczywicie ząbki???
Ja i Miski zaspałyśmy bo wczorajsza akcja na forum była tak interesujaca, że targane emocjami nie mogłyśmy zasnać :-D;-) ( no pzrynajmniej ja)

Kasiek - Polka inteligentna dziewuszka :-)

Hellooo

Mam do Was prosbe. Wypiszcie mi co warto kupic w Pl dla dziecka i dla doroslego z lekarstw bez recepty. Np na przeziebienie, katar, biegunke, siniaki (ktos pisal ale nie pamietam co to bylo - Aylin to nie ty? )

nasivin na katar,
pulmex - do nacierania pleców i stópek przy przeziebieniu
olbas oil - na katar inhaluje - zakrapla sie na poduszkę, rąbek ubrania
biegunke - to naturalne sposoby najlepsze - marchwianka, płatki ryzowe, gotowane jabłko drobno roztarte (rada pediatry przy ostatniej biegunce) ewentualnie na odbudowanie flory bakteryjnej jelit czy jakos tak mozesz zakupić asecurin junior i nawadniająco orsalit.
siniaki - maść nagietkowa
zadrapania - maść z pięciornika

wczoraj mlody poszedl spac o 20:20 wstal 6:20... to jest masakra ... idzie spac 19:30 i wstaje 6:30/7:00 ... czemu ?

no własnie. U mnie też - idzie spać o 20 spi do 7.30. Pójdzie spać po 21 i wstaje o 6.....

No cuz widze Aronia się obraziłaś?? - wpływ żołędzi??

Dzięki za kciuki- trzymajcie dalej.
Bratowa miała wczoraj regularne skurcze pojechała do szpitala gdzie chciała rodzić to ją odesłali, ze ma jeszcze dużoooo czasu :/ dwie godziny później (w domu) odeszły jej wody (zielone) więc karetka zawiozła ją już do innego szpitala. Teraz jest pod kroplówką i ma dopiero 4cm rozwarcia jak się nie ruszy to cesarka.

niespodzianka
- nasivin na katar i niezastąpione euphorbium
- dicoflor lub coś innego na florę jelitową
- smecta dla dziecia i dorosłego na jelitówkę
- olbast oil (REWELACJA!)
- maść arnikowa na wszelkie siniaki i stłuczenia
Powtórzyłam się z Aylin:)

aga trzymamy dalej!!! Joj to już tuż tuż CIOTKA!:)))

kasienka ale coś za coś. Mówi dużo owszem, ale nie sika i nie kupkuje na nocnik:)

iwon
właśnie, pewnie jakieś zębisko?!

kurde P jak się dziś zsiurała to tak śmierdział szczoszek, że masakra:shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry