reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aga &&&&&&&&&& oby szybko poszlo ... rany jak slysze zielone wody to mnie wstrzasa zawsze ... moze w dzien wiecej pospi

Kasiek siusia ale nie umie powiedziec ;P hehe ale jak Polka bedzie miala 2 latka to bedzie gadac jak nie wiem :D niech juz Wam wyjda i spokoju troche dadza te zeby

Aylin to masz ten sam bol ...

Iwon oby zeby ... mowi sie ze 3 najgorsze te gorne bo to zeby oczne

a wczoraj na placu zabaw spotkalismy dwoje dzieci z wieku Nikosia... z konca czerwca... chlopca i dziewczynke.. chlopiec z rodzicami a dziewczynka z dziadkiem ... jak cale wakacje ciezko tak kogos spotkac tak teraz nagle dwoje ... fajnie tak zobaczyc jak inne dzieci sie rozwijaja :)

reklama
hej hej dziołchy

dziewczyny nie nadrobię Was nie ma szans, nie jestem w stan ie na bieżąco z Wami siedzieć bo mam troszkę bieganiny, widziałam tylko gdzieś tam przelotem że Iwon pytałaś o wczorajszą pobudkę no niestety mała mi się budzi o 5.30 dziś udało mi się że ją na siłę jeszcze położyłam i pospała czy poleżała do 6.30, ja już nie wiem jak się nazywam a mój K się śmieje że nie umiem się wysłowić bo jak tu kur... dobrze mówić jak jest tak zmęczona że masakra i niepotrzebny był mi fryzjer aby jutro ładnie wyglądać bo fryzjer nic nie pomógł i tak chodzę jak zombi :-:)-:)-(
Już mi się nie chce pisać o tych nockach ale dalej przeżywam koszmar :-:)-(

W domu też już nie wiem w co ręce wsadzić bo K ciągle nie ma a dziś zwala się rodzinka i wszystko na mojej głowie :szok::szok:

A tak z wesołych spraw to fajnie że jest słońce :-D:-):-D:-):-D

biorę się trochę za poczytanie Was :baffled::sorry2::confused:

Aga ale super:) gratulacje!

U nas tez pobudka 6.30. Ale wczoraj kladlam go 19.30 zamiast 20... Dzis przetrzymam go do 20.

ALE musze go pochwalic bo juz 3 dni nie budzi sie w nocy:) a rano jak sie obudzi to zamiast plakac czy krzyczec puka w drzwi:)

aga - gratulacje:-)
josie - to sie wysypiaj, bo niedługo znów sie zaczną nocne pobudki:-)
Alijenka - moze jak teraz rodzina sie zjedzie to troche odpoczniesz ? I widzę u Ciebie pozytywne nastawienie - tak trzymać:happy2:
Rysica - jak Monia ?

Ostatnia edycja:
reklama
Aga gratulejszyn :-):-):-)

Kasienka mam nadzieje że będzie lepiej :-):-):-), kurde nie chce mała dziadyga mi buzi otworzyć i nie mogę zobaczyć czy to 5

Aylin jak miło Cię widzieć znowu :-):-):-)

josie moja poszła wczoraj spać o 20 i wstała o 21 do 22.30 buszowała bo już nie miałam siły się z nią mordować, zasnęła o 22.50 po wielkich perypetiach

andzia w sumie nie wiem czy odpocznę jak dziś przyjeżdżają o 18 i wyjeżdżają w sobotę albo będzie tak że ja ich odwiozę do Legnicy bo stamtąd są, a jutro od nowa bieganina bo to obiad, cmentarz odwiedziny u mojego ojca i kuźwa dzień zleci

Do góry