reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Andzia - oj jakbym miała mamę na miejscu, to byśmy sobie z mezulkiem robili wypady do kina ;)

Widzę, że coraz wiecej niejadków na forum, jednak moja książka nie klamie ;)

Coraz bardziej podoba mi się tablet :D

reklama
No u nas nawet nawet zjadl pol obiadu, zrobilam mu makaron z mielonym indykiem cukinia i serem mascarpone. Ale jaja byly musialam swiatlo zgasic i jesc przy lampce i go zagadywac bo inaczej wybieral z makaronu skrawki cukinii (utarlam na grubych oczkach)... No ale mozna powiedziec ze sukces. Przed spaniem pol bulki wiec dzis nie jest zle:)

A ja poszalalam na wyprzedarzach znow w tkmaxx, kupilam pare ciuszkow malenstwu ale jeden to chyba jednak jest dziewczecy, w domu sie przyjrzalam ze na tych haftach to sa lody :p ImageUploadedByForum BabyBoom1390163269.118416.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1390163269.118416.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1390163269.118416.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 68
witam wieczorowo :-)
ja po pracy ale tak z grubsza przeczytałam to co naskrobałyście
Papitka współczuję "koleżanki", ja bym się wściekła tylko że i tak nic już nie zrobisz, szkoda że przez takich ludzi potem jak ktoś na prawdę potrzebuje to nie ma od kogo dostać pomocy :sorry2:
Kasienka może Nikoś czuje nadchodzące zmiany w domu a do tego sam przechodzi teraz burzę własnych emocji itp więc może różnie reagować :tak:
mlodak współczuję takiej pobudki, ja bym chyba zawału dostała :baffled:
aga ja wiem że taki dzień jak u nas wczoraj to nie koniec świata a inni mają gorzej ale u nas jakoś zwykle bywało lepiej ;-) a ty koniecznie zrób cytologię!!!
andzia zdrówka dla chorowitków :tak:

widzę że niejadków przybywa :sorry2: u nas bez zmian czyli jeeemyyy ;-) za to znów zęby napierają więc odbywają się wieczorne akcje w łóżeczku i niestety ciężko się bez smoczka obyć :dry:

josie ależ to nie jest dziewczęce, lody są uniwersalne:) Sama kupiłabym to dla chłopca. No i tak na marginesie - śliczne:)

dziecko odkurza (zabrało rurę i 'mama sama, sama') więc mam czas na kawusie:)

Kasiek jas uwielbia odkurzac zamiatac i mopowac:)
No wlasnie to ubranko bylo na chlopiecym, ale metka tez z takim srebrnym brokatem malo chlopieca:) ale jest sliczne wiec nie bede nad tym rozmyslac!
W takim razie tez ide strzelic sobie kopiko a co!

helloooooooooooo
Aylin - dzieki, U nas wiekszosc to byłyby własnie 4latki.
to dla takich dzieciaków super sprawa

A ja poszalalam na wyprzedarzach znow w tkmaxx, kupilam pare ciuszkow malenstwu ale jeden to chyba jednak jest dziewczecy, w domu sie przyjrzalam ze na tych haftach to sa lody :p Zobacz załącznik 605090

hmm zajechało seksizmem.
Od kiedy lody sa tylko dziewczęce??
Jak dla mnie jak najbardziej chłopięcy

Dzien dobry ja juz przy biureczku:)

również łączę sie w bólu

Miałam akcje poszukiwania Mendi (chomika). P woziła ją wczoraj w wózku i jakimś sposobem wszyscy o niej wieczorem zapomnieli. Dziś rano P miała dać jej seler i krzyczy, że nie ma. Uznałam, że śpi w domku, ale po chwili oświeciło mnie:D No i była akcja poszukiwania po całym domu. zazwyczaj siedzi koło klatki, ale tym razem postanowiła zwiedzać i zasnęła zawinięta w koc psa (to kumple). No i mam zjedzoną do połowy sznurówkę w adidasie, który stał obok:/

Hahahha kasiek ale numer:)
Kurcze z mezem ostatnio myslelismy czy by chomika nie kupic wlasnie bo mamy male akwarium wolne. Ale my duzo jezdzimy wiec kto go bedzie karmil, z rybkami to latwiej jednak... Ale uwielbiam chomiczki:)

reklama
Kasiek fajnie z tym chomiczkiem ... tez bym chciala ale maz nie chce

Josie dla mnie zdecydowanie chlopiecy komplet

NIE RODZE :(((((((((((((((((((((((((((((((((( szlak mnie trafi

Do góry