Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a to dobreJosie - moja wczoraj zjadł 4 racuchy z jabłkami i 2 parówki. A i babci udało sie metodą "na cukierka" nakarmić ja marchewką i ziemniaczkiem. Tj zawijała w sreberko kawałki ma mała rozwijała i jadła...
świetny sposób na niejadka
Niby czytam Was, czytam, nawet polowe stron z urlopu doczytalam (nie pisalyscie duzo, tylko srednio 2 strony/dzien) - szukam nadziei, czy ktoras tak jeszcze ma jak ja (chyba aktualnie najblizej nam do Jasia josie), ale koncentracja u mnie srednia, szybko zapominam, co przeczytalam
Z aktualnosci zapamietalam tyle:
Jedna je po ciemku, druga zawija w papierki - ale sie usmialam :-) Grunt, ze dziala 
. Takze laski zjadajacych ze smakiem dzieci - nie cieszcie sie za wczasu. Nasz tez wsuwal ilosci jak dorosly a teraz je jak ptaszek. Najwyrazniej to taki etap, pewnie tez do niego predzej czy pozniej dojdziecie
Druga atrakcja u nas to faza buntu - ataki zlosci, histerii, sprzeciwu... Trzecia atrakcja to pogorszenie i tak marnego snu - pobudki co pol godziny z placzem, nie daje sie odlozyc... (to wlasnie dlatego m byl dzis z rana w furii, uspokoil sie, kiedy ja przejelam dziecia) Czwarta atrakcja to przeziebienie (katar i chrypa - gardlo to raczej od wrzaskow). Piata atrakcja sa (przypuszczalnie) piatki (palce w buzi, slinotok, czerwone policzki) - ale sprawdzic sie tego nie da. Nawet dentystce sie nie udalo. A szosta atrakcja to (chyba) jakis skok rozwojowy, bo mamy jakby wstecznictwo - mniej slow i... znow zaczal raczkowac (oczywiscie okazjonalnie, nie nagminnie)
Takze full pakiet. Czasem nie wiem, jak sie nazywam 
hej,
Josie - moja wczoraj zjadł 4 racuchy z jabłkami i 2 parówki. A i babci udało sie metodą "na cukierka" nakarmić ja marchewką i ziemniaczkiem. Tj zawijała w sreberko kawałki ma mała rozwijała i jadła...

ja mojemu zrobilam ostatnio "racuchy" tyle ze zamiast jablek dalam warzywa posiekane. wielce sie oburzyl i nie ruszyl. dzis nie wiem co mu dac na obiad bo przeciez 3 dzien nie bedzie jadl makaronu z cukinia....ale na wszelki wypadek kazalam niani cukinie kupic
no ale juz chyba lepsze to niz nic
widzialyscie? Matylda Damięcka / aranżacja Konrad Wantrych - Let's Dance (David Bowie Cover) - YouTube jestem mile zaskoczona
a mloda spiewa razem z nia 

i musialam gotowac
a jak chce platki to otwiera sobie sama szafke wyjmuje co chce i je