Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki dziewczyny!
Kamilalublin- prosze, przeslij mi troche tego sniegija tu snieg jak swnia niebo zobacze
a uwiebiam patrzec jak pada, czasem jak jest bardzo cicho, slychac nawet jak pada- to jest piekne
siula- a dzis Twoja kolej, prawda? jesli tak, to teraz ja trzymam kciuki!
tialana- ale superrrrr kurcze, takie prezenciki pod gwiazdke te motylki w brzuchuteraz juz nie tylko wiesz, ale i czujesz, ze nie jestes sama
Tak sobie mysle, biedni Ci tatusie, my jestesmy uprzywilejowane, czujemy to, czego oni poczuc nie moga...
Ale z kolei jak sobie pomysle, ze w czerwcu oni tylko beda trzymac reke i kierowac oddechami... to w sumie nie wiem kto tu gora![]()
W takim razie po konsultacji z doświadczoną mamą mogę powiedzieć że czuję pierwsze ruchy dzidziusia ;-) dzięki Kamila za konsultacjęjak poczułaś coś w podbrzuszu to na pewno to... bąbelki w jelicie były by raczej wyżej a przynajmniej ja tak mam ze czuje je w okolicach pępka - nad pępkiem.. a tak niziutko to dzidzius.. tylko on tam teraz jest wypchał wszystko inne wyżej![]()
Baaardzo ci tego życzę! To byłby dopiero cudowny prezent na świeta
. Cycye wielkie
,brzuch też, do tego trzeba chodzić w swetrach bo zimno, na dupie ciążówki bo inne nie wchodzą
Koszmar jakiś, a co dopiero będzie później?Nasz przyszły tatuś już dawno przykłada głowę do brzucha i już chyba z miesiąc twierdzi że słyszą się z maleństwem, czasem tylko ze zrezygnowaniem mówi że mały śpi i gadać nie chcę więc wychodzi na to że on wcześniej wyczuł bobasa niż ja ;-) a ostatnio tak się kręci w nocy w łóżku ze co chwilę się budzę z jego głową w okolicy mojego brzucha i zaczęłam ostatnio ich podejrzewać o nocne narady![]()
Chyba mało romantyczni jesteśmy, bo mi to jakoś nie przeszkadza :-) ale fajnie czyta się, ze są faceci którzy mają takie zapędy :-) Miłe to musi być
madziarra21 mam nadzieję, ze beta będzie rosła i dzidzia faktycznie tam jestBaaardzo ci tego życzę! To byłby dopiero cudowny prezent na świeta
Co do mnie, to jutro idę o gina, a dziś próbuję namówić się na sprzątnięcie łazienki. Może się uda? :-)
Wiecie co, to dopiero początek 4miesiąca a ja już czuję się jak kluska. Cycye wielkie
,brzuch też, do tego trzeba chodzić w swetrach bo zimno, na dupie ciążówki bo inne nie wchodzą
Koszmar jakiś, a co dopiero będzie później?
i w tym śnie leciałam do kompa szybko was poinformować
i tak się zastanawiałam, że chyba trochę wcześnie się urodził ale skoro taki duży to wszystko jest ok. W 1 ciąży śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę a urodził się pisiorek, może teraz będzie odwrotnie?? choć prawdę powiedziawszy jakoś oswoiłam się z myślą, że chłopak i już się bardzo cieszę.Mój mąż to nawet jak byłam w 9 miesiącu nigdy nie zamienił słowa z brzuszkiemChyba mało romantyczni jesteśmy, bo mi to jakoś nie przeszkadza :-) ale fajnie czyta się, ze są faceci którzy mają takie zapędy :-) Miłe to musi być
![]()