reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Boszze wstyd mi:zawstydzona/y: Ja juz 2 m-ce probuje sie odchudzać, ale tylko do pierwszego rogalika z toffi na śniadanie do kawy.:-(
Co ja mam powiedzieć jak m-c po porodzie wązyłam prawie 10 kg mniej niz pzred ciażą:szok: i wszystko zaprzepaściłam:wściekła/y:

Kasiek madralinska ta Twoja Polka:-D

Glowa mnie dziś boli i nic mi sie nie chce:sorry2:

reklama
Ale dziś zimno...niby ładnie ale wiatr nieprzyjemny...

Kasiekz - to jakiej mąki używasz do pieczenia??

My dziś mamy spotkanie warszawianek i już się nie mogę doczekać!!!!!!

Cześć
młody dostał strasznego kataru w nocy, leci mu z noska jak z kranu

Aga ojj, kłopoty z pamięcią w tym wieku? może jeszcze sobie przypomnisz? Gratki sukcesu spaniowego

Alijenka hehe mama biera:-D dobre

Sunshine też już widziałam delikwentów w krótkich rękawkach:baffled:

Aronia współczuję nocek.

Aylin super, że Tysi dopisuje apetyt. Nocki pewnie po szpitalu takie kiepskie, nie długo powinny wrócić do normy

Alijenka, Aylin powodzonka w trzymaniu się dietki

Andzia współczuję bólu głowy

asik zdrówka dla Damianka!

muńka
no właśnie nie mogę pszennej, a używam jej:p Starałam się piec z ryżowej, gryczanej i nawet kukurydzianej, ale to nie ten sam smak. Najlepiej wychodzi mi ciasto czekoladowe na żytniej:) No cóż, pewnego dnia będę musiała przestać piec i chyba zacznę po weekendzie:D

Młoda zjadła jajecznicę ze szczypiorkiem i po ostatniej łyżce zamknęła oczy, odwróciła głowę i już spała:) Ponad 2 godz. szalała 2 letnią córą sąsiadów na dworze, więc wymęczyła się:p
Oto dwa belzebuby:)
20140304_120224.jpg

Załączniki

• 20140304_120224.jpg
    20140304_120224.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Synek śpi, a matka zamiast na niego poczekać i zjeśc razem obiad to zjadła sama (pyszny) :D

edek:
z tego wrażenia chyba Wam się nie pochawaliłam, ze w lutym był u mnie Max :) nawet nocował :)

Ostatnia edycja:
a no aga nie chwalilas sie , i co u niego? jak tam jego mama?

ja dzis sama z jaskiem bo niania ma wolne. ugotowalismy leczo na obiad. jadl ladnie ale kazdy kawalek indyka wypluwal... jak ja nie znosze tego wypluwania.... teraz spi:tak:

po drzemce chyba skoczymy na chwile na spacer, czekalam az sie rozpogodzi ale chyba nie ma szans na slonce

Josie ja też czekałam az się rozpogodzi, ale nie zapowiada się więc o drzemce też ruszamy na spacer.
A Max hmm brak w nim dziecka, radości która kiedyś miał w sobie :( wydaje mi się, ze jest bardzo samotny :( mama dalej leży w ośrodku :( a on szkoła potem świetlica i całe dnie dziecko samo na siebie skazane. Kurcze zła jestem, bo mają kasę i mogli zatrudnić jakąś młoda studentkę chociaż 2-3razy w tygodniu która by z nim była.

Hej hej, u nas podobnie jak w Wa-wie piekne slonce, ale mrozny wiatr. Wyszlismy dzis o 9 z zamiarem spacerku do pl sklepu (znaczy ja mialam taki zamiar). Skonczylo sie, na dwugodzinnym spacerze w parku. Lubie nasz park, jest pelen pagorkow, drzew, dolkow z piaskiem - potrafi niezle zmeczyc dziecko :-)

Asik fajnie, ze Oliwka juz w domu. Zdrowka dla Damianka!

Andzia wspolczuje bolu glowy.

Aga no niezle z tym pinem :/ Ja tez odwalilam, bo z tydzien temu schowalam karte przed mlodym i do tej pory nie wiem gdzie. Chyba nie unikne tel do banku -nie lubie gadac po ang przez tel. Wlasciwie to ja w ogole nie lubie gadac przez tel :dry:
Szkoda Maxa :( Przez siedzenie samemu kazdy by depresji dostal, a co dopiero dziecko...

Josie moj nigdy nie wypluwa, ale w tym tygodniu slabo je i mnie strzela. Jak niose mu obiad (np po 5 godzinach od ostatniego posilku), a on mi odwraca glowe z zacisnietymi ustami to czuje jak mi zylki w mozgu pekaja ;-)

Alijenka, Aga powodzenia z dietka. Ja tez musze obciac kalorie, bo od cwiczenia mi miesnie za duzo rosna i zamiast sie kurczyc to rosne :dry: Albo zmienic cwiczenia na cardio... ale to nudne jest.

Kasiek rozwala mnie Pola z tym zasypianiem :-D

Ustalilysmy z dzieczynami, ze nadszedl czas na zapoczatkowanie nowej tradycji. Jako, ze 8 marca jest Dzien Kobiet zostawiamy chlopow w domu i ruszamy na miasto :) Nie pamietam kiedy ostatni raz bylam... Nie moge sie doczekac :)

Josie moj nigdy nie wypluwa, ale w tym tygodniu slabo je i mnie strzela. Jak niose mu obiad (np po 5 godzinach od ostatniego posilku), a on mi odwraca glowe z zacisnietymi ustami to czuje jak mi zylki w mozgu pekaja ;-)

welcome to my world!!!:-D choc ostatnio nie powiem, nie moge narzekac! a w ogole niania nauczyla go mowic dosc, i jak zje ile chce to odsuwa miseczke i mowi DOSC! komicznie :-D

fajny pomysl z dniem kobiet:tak:

Aga szkoda mi tego Maksa... z toba mial jak w raju... ja teraz widze po moim jak bardzo mozna sie do niani przywiazac, i mi sie serce lamie ze juz nie beda tyle czasu razem spedzac. dzis wyjatkowo nie ma niani i on co chwile tylko powtarza "niania domu":-(

reklama
Niespodzianka super taki dzien kobiet :)

Josie no Jasiek się przywiązał do niani, ale jak jej nie będzie to ma kochającą mamę. No i nigdy nie był z nianią (bez rodziców) sam np 10dni, a oni go tak zostawiali. Kurcze mi też go strasznie szkoda i chyba nie pisałąm o nim, bo przez jakiś czas nie mogłam dojść do siebie. No i Antek też płakał za nim strasznie :( Pamiętam jak kiedyś chciałam od nich odejść to oni mnie błagali bym została, bo Max przecież jak będzie miał 13l to będzie kogoś potrzebował, by ktoś był przy nim i co gadanie tylko, bo już jako 8-9latek jest sam :(

Do góry