Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A na drugie dziecko wogole sil brak :-(

, trzymać kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co bym wytrwała do końca 

Aronia ja nie powiem nic nowego sama piszesz ze on wymusza a wy dajecie na sobie wymuszac... Wiem ze moje metody wychowawcze sa zupelnie inne niz twoje ale naprawde jesli pozwalacie mu na takie wymuszanie to dlaczego ma z tego nie korzystac? Ja wiem ze to serce peka jak dziecko wpada w szal i krzyczy i sie krztusi od placzu. Ale u nas pomoglo namolne tlumaczenie przed spaniem ze bedzie spal w swoim lozeczku a nie w naszym, no i niestety pare nocy bylo z placzem i histeryzowal w lozeczku ale ja nie pozwalalam wyjsc, siedzialam obok trzymalam za reke, glaskalam i uspokajalam. a ze kazdej nocy tego placzu bylo mniej to wiedzialam ze on rozumie. Tlumaczenie i konsekwencja. Nie mowie ze masz go uczyc zeby zasypial sam ale mysle ze juz oduczenie go noszenia bedzie wielkim udogodnieniem dla was. A u nas pobudki braly sie wlasnie stad ze wiedzial ze jak sie rozplacze to wezmiemy go do nas. Jak przestalismy go brac to przestal sie budzic, tzn budzi sie nadal ale nie wola nie placze tylko rozejrzy sie po pokoju i kladzie sie spowrotem na poduszke. Czasem placze bk mu sie cos przysni to wystarczy ze wejde i powiem slowo a on bach na poduszke i spiwiec warto te kilka nocy prZecierpiec przy lozeczku dla spokojnego snu- swojego i dziecka
a co do poglądów to ja np. uwielbiam arabowo nioooo
Aylin fajnie że Tyśka już tak wróciła do normalności no a Wam zazdroszczę wyjścia :-):-)