reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2012

Witam :)
Munka ja na androidzie tez nie mam :/

Kasiulka pozdrawiamy :*

Andzia współczuję nocki :) nasza od 19- 8:15 (do 7ej w łóżeczku) :)

Dziś chyba jedziemy do przyjaciółki na ploteczki, a i dla Antka nie zabraknie atrakcji, bo jej siostra ma córki które nie odchodzą od niego na krok :D

reklama
aga hahaha jak Pola, ona identycznie na plaży zasypiała:D Mieliśmy taki namiot plażowy i w nim spała, pies pilnował a my kąpiel:)

asik ja też założyłabym coś jasnego. Jeśli nie biel to pudrowy róż, modne ecru czy coś. Kiedyś byłam na skromnym kościelnym, gdzie panna młoda miała marynarkę i garsonkę ecru.

alijenka to masz roboty, bo ja mam jedynie niecałe 6arów:D Heh, my chyba na tą wiosnę się nie wyrobimy i dopiero na następną będziemy coś sadzić.

andzia
zdróweczka dla Matiego!

maćku
witaj! Super, że u was wszystko OK:)

kasiulka
są podziękowania, ale pod postem po lewej stronie:) Co tam u ciebie?

Z P pierwszy raz nad morzem byłam jak miała 3,5mies. i serdecznie polecam taki okres:) W restauracji grzeczna, bo siedziała w foteliku w wózku i bawiła się czymś lub spała, na plaży zawsze spała, bo szum morza usypiał:)

Alijenka szkoda, ze urlop odwolany. Ale moze da sie cos wykombinowac jeszcze. W domu sie nie zamykaj, bo zwariujesz w koncu ;-) Mi tez rece opadaja, bo sie przed wyjsciem ganiamy zeby sie ubrac, a przy zakladaniu kurtki jest wrzask, ale trudno... Poza tym jest tez na etapie testowania mojej cierpliwosci nawet na zewnatrz wiec jak mu zabronie czegos (np. zbiegania z bardzo stromej gorki) to histeria i rzut na glebe :dry: Podnosze go, sadzam lub stawiam i odchodze kilka krokow - spokoj w 30 sekund. Spojrzenia ludzi - bezcenne :-)

Andzia wspolczuje nocki - zeby potrafia dac w kosc. U nas piatki powoli nacieraja.

Munka fajno, ze spotkanie Warszawianek udane :)

Asik gratki :) Malej czarnej raczej bym nie zalozyla - moze mala turkusowa, albo bezowa ;-)

Kasiek to sie napracowalas w ogrodzie - jakies zakwasy dzisiaj?

MsMickey jak juz Munka zdradzila to teraz pokaz nam zdjecie swojego brzucholka :D

Aga super z tym zoo. Ja nie mam w poblizu :/ Jest jakis monkey world, ale trza autem jechac wiec musze L namowic. Aaaa i jeszcze jest farma z malymi zwierzatkami, ktore mozna karmic... ale nie wiem czy moj Elmir ich nie zasciska na smierc...

Macku dobrze, ze wyszlas z tych krzakow. Ciesze sie, ze wszystko u Was ok.

Kasia.natka dobrze, ze wkleilas stronke z przepisami, skorzystam. Juz mi sie znudzilo gotowanie tego samego non stop...

Aylin ty chyba korzystalas z jakiejs fajnej strony z przepisami tez. Moglabys wkleic?

Pogoda srednia, ale brykamy zaraz na spacer i do sklepu. Pewnie ze 3 h sie zejdzie. W nd mamy isc na urodziny do kolezanki Tomcia. Nie wiem jak to zrobie skoro w sb wychodne - pierwszy raz od nie wiem kiedy i do tego same baby :sorry2:

Witam :)
Munka ja na androidzie tez nie mam :/

Kasiulka pozdrawiamy :*

Andzia współczuję nocki :) nasza od 19- 8:15 (do 7ej w łóżeczku) :)

Dziś chyba jedziemy do przyjaciółki na ploteczki, a i dla Antka nie zabraknie atrakcji, bo jej siostra ma córki które nie odchodzą od niego na krok :D

Jak możesz???:-:)-p
udanego dnia

Alijenka szkoda, ze urlop odwolany. Ale moze da sie cos wykombinowac jeszcze. W domu sie nie zamykaj, bo zwariujesz w koncu ;-) Mi tez rece opadaja, bo sie przed wyjsciem ganiamy zeby sie ubrac, a przy zakladaniu kurtki jest wrzask, ale trudno... Poza tym jest tez na etapie testowania mojej cierpliwosci nawet na zewnatrz wiec jak mu zabronie czegos (np. zbiegania z bardzo stromej gorki) to histeria i rzut na glebe :dry: Podnosze go, sadzam lub stawiam i odchodze kilka krokow - spokoj w 30 sekund. Spojrzenia ludzi - bezcenne :-)

Andzia wspolczuje nocki - zeby potrafia dac w kosc. U nas piatki powoli nacieraja.

Munka fajno, ze spotkanie Warszawianek udane :)

Asik gratki :) Malej czarnej raczej bym nie zalozyla - moze mala turkusowa, albo bezowa ;-)

Kasiek to sie napracowalas w ogrodzie - jakies zakwasy dzisiaj?

MsMickey jak juz Munka zdradzila to teraz pokaz nam zdjecie swojego brzucholka :D

Aga super z tym zoo. Ja nie mam w poblizu :/ Jest jakis monkey world, ale trza autem jechac wiec musze L namowic. Aaaa i jeszcze jest farma z malymi zwierzatkami, ktore mozna karmic... ale nie wiem czy moj Elmir ich nie zasciska na smierc...

Macku dobrze, ze wyszlas z tych krzakow. Ciesze sie, ze wszystko u Was ok.

Kasia.natka dobrze, ze wkleilas stronke z przepisami, skorzystam. Juz mi sie znudzilo gotowanie tego samego non stop...

Aylin ty chyba korzystalas z jakiejs fajnej strony z przepisami tez. Moglabys wkleic?

Pogoda srednia, ale brykamy zaraz na spacer i do sklepu. Pewnie ze 3 h sie zejdzie. W nd mamy isc na urodziny do kolezanki Tomcia. Nie wiem jak to zrobie skoro w sb wychodne - pierwszy raz od nie wiem kiedy i do tego same baby :sorry2:

Oj Niespo moze być cięzko:-D;-) Juz Ci współczuje niedzieli, duzo dzieci i ten hałas:-D Lepiej ostrożnie w sobote :-p
Mati ( jeszcze?) nie robi takich akcji, ale wszytsko przed nami:blink:

padłam wczoraj razem z dzieciem - o 20. Niestety e nocy awantura o 20.00. Ale tym razem ewidentnie cos bolałao - podalismy nurofen. I zasneła twardo. Ale srednio nadal wyspana jestem. Zarwane nocki z 2 tyg daja o sobie znać.

Niespodzianka - ja korzystam przeważnie z kwestiasmaku.com albo mojewypieki.com

hej dziewczyny

normalnie nie wiem jak już mam czyścić nos małej nic sobie nie da zrobić i ma tak zatkany że nawet buzią jej ciężko oddychać :-:)-:)-:)-(

Muńka myślałam że Ciebie więcej w domu nie ma bo ciągle jakieś kursy, praca

Andzia ja mam las pod nosem i nawet do niego chodzić nie muszę bo dosłownie mam może ze 100 m:-), zdrówka dla Matiego

Kasiulka daj znać jak u Ciebie :-):-)

Aga miłego plotkowania :-D

kasiek no a my chcemy zrobić to bo tyle lat nic nie było tu robione :baffled::baffled:

Niespodzianka na razie to mała jeszcze chora także i tak między ludzi nie chodzę :-:)-:)-(, nawet na zakupy już nie idę

Aylin ja wczoraj padłam chyba o 21 :-)

alijenka a masz katarek do odkurzacza? my robimy na sile. wole mu wyciagnac sila niz zeby mial zapalenie ucha. ostatnio maz wyciagal frida i nic nie wyszlo a jak po chwili podlaczylam do katarka to zielonych glutow lyzeczka sie wyciagnela. wiec we fride to ja juz nie wierze.

lekarka mi tez mowila ze dziecko z katarem powinno sie porzadnie tak kilka minut wyplakac ze 2x dziennie zeby oczyscic nos, bo wtedy wodnisty katar naplywa do noska i wyplukuje ten bakteryjny ktory zalega.

dzis dzien tesciowej :confused::szok:

reklama
alijenka to bedziesz mieszkala w lesie, super.
Nataszce moze kup mucofluid to jej troche rozrzedzi katar

dzien tesciowej mowisz josie:) no ja zaraz dzwonie, ona do mnie dzwoni na dzien dziecka, ba nawet na walentynki:o

edek josie wczoraj byl dzien tesciowej

Ostatnia edycja:
Do góry