andzia1980
Fanka BB :)
Jakos do mnie jeszcze nie dociera,ze Kasia uda sie dziś w swoja ostatnia podróż:-(
Nie tak miało być
Nie tak miało być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

w nocy bidulek aż się dusił tak go kaszel męczył
współczuję

Więc wiecie, rozmiar 36 musi być ;-)
Ja w takich sytuacjach zaraz myślę o tych przykrych sytuacjach, kiedy takie rażące zaniedbania kończą się tragicznie :-( I nóż mi się w kieszeni na naszą służbę zdrowia otwiera.
Czekam na sygnał, jak będziesz planowała przyjazd do nas!
Lepiej pisz dokad, porownam Wasze wersje 
. Mój raczej nie jest z tych wychodzących z kolegami. Zdarza mu się zazwyczaj wtedy gdy ma jakąś imprezę w pracy, albo gdy ma się spotkać ze swoim przyjacielem z PL, ale zdarza się to rzadko. Choć ostatnio też gra mi na nerwach. A co do szpitala, to szkoda słów. Niestety często zdarza się taka znieczulica w służbie zdrowia. Chyba przydałby się taki ktoś jak mój P. Od razu postawiłby cały personel do pionu. On zazwyczaj w przypadkach gdzie chodzi o zdrowie rodziny jest niezastąpiony. A Ty kobietko dbaj o siebie i dzidziusia. Koniecznie bo już nie dużo Ci zostało.
Ach, i dzięki za pamięć;-).
.
A z przeprowadzki jestem zadowolona. Jak na razie dla mnie zdecydowanie lepiej, chyba pod każdym względem. Jeszcze tylko muszę ogarnąć wszystko do końca i wtedy odetchnę w końcu.
A miałam wrażenie że niedawno dałaś znać o drugim bobasie. I pochwal się co będzie. A masz jakieś przeczucia odnośnie płci?
I dobrze bo stęskniłam się za Wami. A w nowym miejscu jak na razie fajnie. Mam nadzieje, że tak będzie cały czas. A jak Twoi chłopcy? Wiesz wczoraj cały czas myślałam o Kasi. Nawet obudziłam się w środku nocy i od razu ona przyszła mi do głowy. Potem nie mogłam długo zasnąć. Jakoś trudno to ogarnąć....
. Dużo zdrówka dla Twoich dzieciaczków.