reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aronia - oby to wymiotowanie nie oznaczało nic złego. Zdrówka.

Sylka - no takie dzwiganie pudeł to tez niezle ćwiczenia:-D Chłopcy dobrze. Adi nie nie choruje juz m-c ;-) a Mati był chory na poczatku marca. Dokazuja, bija sie, jak to dzieci. Kupiłam im dwa chomiki ( tzn dostaklam na Dzień kobiet) i teraz duzo czasu spedzaja przy klatce, albo na poszukiwaniu ich, bo Adi wyciaga je na podłogę i mu uciekaja.:-D

Kasiek - u nas jutro 19 st, nie moge sie doczekać. Dziś mocno wieje. Pochwal sie jaki rowerek kupisz.

Kasia światełko na tą ostatnia drogę
[*] Do zobaczenia

reklama
aylin też myślałam, żeby coś dziewczynką kupić za jakiś czas. I przypomniało mi się, że P nie znosi rajtuz, jak widzi to krzyk i płacz, że NIE więc mam 10 par nówek, a do sukienki muszą być getry.
he tzn masz nówiki rajtuzy bo zapomniałas ze getry nosi? ja ciężko kapujaca dzis...
ale kupiłam sukienke z zary na wesele dla małej - koronkowa, sliczna i pewnie mała powie nie.....

W koncu slonce swieci :-)
Aronia moze wymiotowal, bo cos mu lezalo na brzuszku i juz dobrze? przynajmniej tak wam zycze!

Andzia to macie wesolo z chomikami :p

Kasiek to kaprysme dziewczynki macie :p po weekendzie spotkanko?

Sylka no wlasnie Antek tez zakochamy w tych maszynach i tylko dla niego tu siedze. Dzis snopek siana ladowarka przewozili- wielkie przezycie :-)

Aga - a Ty jesteś u tych ludzi, którym w tamtym roku wichura gospodarstwo zniszczyła???
Antek ma super frajde. Ja chyba w niedziele pojade na wies z chłopakami. Babcia ma nowy inwentarz; swinke chinska i jakieś kuraki ozdobne. No i traktor to podstawa :-D
Nie wiem jak długo te nasze chomiki pozyja, bo Adi wcale sie ich nie boi( nawet jak go gryza), pcha łapy do nich, wyciaga, nosi. Mati narazie z daleka sie pzryglada i tylko głaszcze.

Aga - Mati sie boi tylko kota, jednego w pzrdszkolu, ale on to wyglada troche diabolicznie. Adi nie boi sie niczego, w sobote w ostatniem momencie go złapałam, bo chciał pogłaskac psa pod sklepem ( na smyczy)a ten nie był pzryjaźnie nastawiony :no:

reklama
Aga Szymek też wielbiciel wszelkich maszyn. Jak ktoś pozwoli mu wsiąść za kierownicę jakiegokolwiek pojazdu to ma go już na stałe:-) Ostatnio jak byliśmy na placu zabaw najfajniejszą zabawką była atrapa samochodu. Siedział, kręcił kierownica i za nic nie chciał wyjść.

Andzia to dobrze, że chłopcy zdrowi. Aby jak najdłużej. Ja w dzieciństwie też miałam kilka chomików. Na raz zazwyczaj był tylko jeden. Moja Paula miała świnkę morską. I osobiście teraz też uważam że świnki są bardziej komunikatywne i łatwiej dają się oswoić. Ta nasza to był przytulak. Jak wracałyśmy do domu i jak słyszała, że wchodzimy do mieszkania od razu tak specyficznie piszczała wołając nas, żeby przyjść i ją pogłaskać. Jak biegała luzem u Pauli w pokoju to często wchodziła na stopy, żeby ja wziąć i głaskać. Śmieszna była.

Szymek śpi i jest chwila spokoju.

Do góry