Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bidulek :-(Młody się zaraziłw nocy bidulek aż się dusił tak go kaszel męczył
a gile to do pasa zwisają
Wytrwałości życzę!Hej baby
Wczoraj przeprosiłam się z Ewką Chodakowską i zamierzam znowu wziąć się za siebie tak, żeby do pierwszych dni maja wyglądać jak człowiek. Plan: dostaję wtedy "jubileuszówkę", którą częściowo perwersyjnie zamierzam przeznaczyć na zakup nowych ciuszkówWięc wiecie, rozmiar 36 musi być ;-)

W przypadku zabaw koedukacyjnych nie jest lepiejPozamiatane, Pola zobaczyła że sąsiadka (2l i 5mies.) śmiga na dwukołowym z kołami bocznymi to ryk, nie odejdzie itd. Przymierzyłam przy okazji i jest gitKupie jej w weekend tj. babcia się zobowiązała a ja tylko mam model wybrać
My im w ogóle wszystkie zabawki kupujemy podwójne, bo inaczej bitwa. Kupiłyśmy też wózeczki takie same, ale jednej różowy drugiej fioletowy i awanturują się
Resztę mamy 2x - nawet zjeżdżalnie, konewki i wyposażenie piaskownic. Ach te baby!
Jak Zośka się widzi z kuzynem też zawsze chcą się bawić tą samą zabawką w tym samym czasie ;-)A mnie się właśnie strasznie ciągnie...Macku jak ten czas leci, Ty już jesteś w połowie ciążyA miałam wrażenie że niedawno dałaś znać o drugim bobasie. I pochwal się co będzie. A masz jakieś przeczucia odnośnie płci?
Obstawiam Stasia mimo tego co mówił ostatnio lekarz ;-)Extra! Zosia byłaby wniebowzięta ;-)Dzis snopek siana ladowarka przewozili- wielkie przezycie :-)
A szczury to już w ogóle jazdaMoja Paula miała świnkę morską. I osobiście teraz też uważam że świnki są bardziej komunikatywne i łatwiej dają się oswoić.

Najlepszego! :-)Kiedyś sie smiałyśmy z Kasia,ze jesteśmy w tym samym weiku, w podobnym wieku dzieci, mamy młodszych od siebie mezów, a dziś okazuje sie jeszcze,ze Lukasz ma urodziny w tym samym dniu co ja.