reklama

Czerwiec 2012

hej ja sie troche zalamalam, bo bylismy dzis z siusiakiem janka u chirurga (napletek mu sie nie zsuwa) a on powiedzial ze ma "spodziectwo bez spodziectwa" i ze to trzeba zoperowac. i teraz tak czytam w necie ze te operacje sie powinno robic przed 2 r.z bo to jest pozniej duzy uraz psychiczny... kilka dni z cewnikiem po operacji sie chodzi.... ogolnie nic dobrego... zestresowalam sie. o tyle dobrze ze ma cewke moczowa na miejscu wiec to bedzie bardziej kosmetyka, zeby siusiaka wyprostowac i ta skorke otworzyc. no ale lekarz bez konkretow odeslal mnie do urologa :no: wiec musze sie szybko umowic teraz bo tez nei wiadomo ile sie na ta operacje czeka...

reklama
Nadal jestem u rodziców, bo auta jeszcze nie naprawili :/ Jak ja nie lubię tak wpadać i wypadać z BB...

Sylka - widziałam, że pisałaś o migrenie. Czytałam ostatnio fajny artykuł na ten temat w Angorze. Jeden lekarz z Polski doszedł do mechanizmu jej powstawania, więc może będzie jakiś przełom. No chyba, że firmy farmaceutyczne wsio zablokują, zeby przypadkiem nie spadła ilość kupowanych leków p/bólowych.
Przypomnij mi to Ci go zeskanuje i wyśle.

Zakupoholiczki Wy jedne!!!!! Fajne łupy ;) ja ostatnio nie mam kiedy wejść na dłużej do netu i poszperać.

muńka ja też migrenowa, mi też wyślij - z góry dzięki!!! Mam zdiagnozowaną typową migrenę przez neurologa w szpitalu. Migrenę dostałam w wieku 13 lat i trwała równo 6 miesięcy. Potem wielki spokój, aż do 23 r.ż. Od tamtej pory non stop (przerwa na ciążę i pierwszy rok karmienia UU). Bleeeeeeeeeee:/

aylin i po co mi to pisałaś, no po co pisałaś że te z długim rękawem przydadzą się na chłodniejsze dni? Teraz będę polowała na jakieś dwie:D Moja zaś ma fazę na getry/legginsy. Tylko gładkie (tj.może być wzorek, ale nic wystającego,naszytego, nadrukowanego itp):D I tym sposobem muszę wystawić na sprzedaż fajowe legginsy różowe udające sztruks z imitacją kieszeni:/ Bryczesy właśnie sprzedałam, bo trzy razy próbowałam ubrać (w różnych dniach), ale te wstawki między kolanami jej nie odpowiadały i już...a były tak boskie:/

josie ojoj. To szubko umawiaj się do urologa i dobrze, że to tylko kosmetyka!

Witam!
Ja też dzisiaj na szybko i po pobieżnym nadrabianiu... Młoda dopiero zasnęła :confused2:

Wzięłam dzisiaj od kumpeli rowerek biegowy. I jak na razie Zosi idzie średnio... Dwie gleby juz zaliczone ;-) Ale chyba jest trochę jeszcze dla niej za duży, bo jak siędzi cała pupą na siodełku to nie dotyka całymi stopami ziemi. A powinna, nie?

A dzis napatoczyl mi sie fajny komplet dla rocznej dziewczynki. Podeslac którejś link? Spodnie, body i bluza. Carters na razie za 1 zl i jeden licytujący:)
Ja :-)
aylin sąsiadka mówi, że body będą nieprzydatne, bo utrudniają załatwianie się przez dziecko na nocnik (a po ewentualnym przesikaniu wymagane przebranie całości). Ona też nakupowała i potem używała tylko na noc do spania zamiast piżamki (bo wtedy i tak w pampku). I weź mnie zabij, bo zakupiłam dwie tuniki za 11 i za 5zł na lato NEXT:D To serio koniec. A kupuję tuniki ze względu na fakt, że łatwiej będzie uczyła się sikać mając pod spodem tylko pieluchomajtki zamiast spodenek (mowa o lecie:D). Przynajmniej tak sobie zakładam:p
Tak sobie tłumacz ;-)

ale ladne te wasze tuniki :tak: i trampki srebrne boskie!!! ja dzis jankowi przymierzalam buty , sa takei fajne w zarze
Skórzane pantofle - Buty - Niemowlę chłopiec (od 3 miesięcy do 3 lat) - DZIECI | ZARA Polska
super miekkie i leciutkie, skora naturalna, ale niestety 22 jest na styk a 23 sa za luzne od gory i mu piety wyskakuja. wiec nie kupilam. a jemu za to sie super spodobaly te:
Materiałowe tenisówki - Buty - Niemowlę chłopiec (od 3 miesięcy do 3 lat) - DZIECI | ZARA Polska
i kazal sobie zalozyc i biegal w nich po sklepie, az sie ekspedientka smiala z niego, nie chcial sciagnac w ogole:-D no ale te akurat sa twarde i dosc takie cieple jak na lato

Josie mam nadzieje, ze szybko znajdzecie lekarza i będzie po problemie :)
A te czerwone trampki też ostatnio mi się spodobały, ale właśnie takie sztywne mi się wydawały.
Mi się te bardzo spodobały :) ale cena:eek::eek:
C2714D000-A11@5.jpgC2714D000-K11@1.jpg

Załączniki

• C2714D000-A11@5.jpg
    C2714D000-A11@5.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 72
  • C2714D000-K11@1.jpg
    C2714D000-K11@1.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 72
A Pola dziś w Decathlonie jeździła na dwukołowym z pedałami taka szczęśliwa i mi znowu żal się zrobiło i pojawił się pomysł sprzedaży biegowego. Ale opamiętałam się i póki co na ten rok będzie biegowy:)

maćku
P sięga całymi stopami i pewnie dlatego póki co ani jednej gleby (bo w razie straty równowagi bezproblemowo opiera się nogami). Może był za wysoki? Te Puky i z Decathlona są najmniejsze - dla dzieci od 85cm.

josie te skórzane super!

aga oba śliczne! Mój styl:p

reklama
Antek też nie chce na biegowym chyba dlatego, ze właśnie nie stawia całej nóżki- on kocha swojego bobby cara :)
Kasiekz kupcie jej 4kołowy na 2latka :D lub używany ostatnio ktoś na tablicy piękny sprzedawał.
Moj też styl są cudne, ale ta cenaaaaaaaaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry