reklama

Czerwiec 2012

Aga - no to powodzenia w trasie :-) A buty to koszmarnie drogie.

Kaseik - ten wózek nie wyglada na o wiele mniejszy od jedo :szok: daj znac jak pzryjdzie.
W jakich Ty butach chodzisz??? Ja jakoś nie moge sobie nic sensownego kupić ponizej tej ceny.
Fakt taki ze mam naprawde mało butów, ale kupuje droższe, a potem długo w nich chodzę.

Ostatnia edycja:
reklama
andzia w sensie po złożeniu zajmuje mniej miejsca:) O to mi chodzi tylko i wyłącznie, bo mniejszego niestety w góry nie kupię, a musi mieć koła pompowane:/ Ja kupuje w Outlet Factory i zawsze jakieś skórzane do 150zł trafię, albo uwielbiam buty z Reserved:)

ayin zainteresowałaś mnie. Powiedz mi czy plecy rozkładają się do spania i czy ma regulowany podnóżek? Dzięki:* Legginsy potem wkleję.

plecy na płasko idą chyba ze budkę zakmykasz do końca to wtedy nie na 180 stopni tylko z 15 mniej. Ale buda za to do samego pałaka sie domyka. Podnózek tylko rozkładany - bez regulacji.

Tak napisałam :) a potem doczytałam ze juz kupiłas heheh

Kasiek, Aylin cudne ciuszki, ale przestancie mi tu wklejac, bo sama na e-bay wczoraj wlazlam... Tylko, ze na ogladaniu sie skonczylo, bo ja nie znosze licytowac - stresuje mnie to ;-) Juz o tym kiedys pisalam i ktos nawet zaoferowal mi pomoc (Aylin?)

a ja bym chciala takie:
Zobacz załącznik 618423
tylko, ze to chlopiece :/

tak, ale miałas podzyłać co cie interesuje i sie nie doczekałam :)

a kto powiedział ze niebieski jest tylko chłopięcy?? dziewczęce jak nic :P

Aylin trampki dla mnie bardzo drogie 379zł pocieszenie wysyłka gratis :P Catimini CAMERON - Tenisówki i Trampki wysokie - biały - Zalando.pl

ło matko boska... 379???? to ja 3 pary za to kupie :)

aga gdziez ty te buty wyszukalas:-D nawet nie wiedzialam ze mozna takie drogie dla dzieci znalezc:-)

kasiek no to gratuluje nowego wozka, widzisz jak cie maz ubiegl :-D jakby moj mi kupil wozek za moimi plecami to bym sie raczej wkurzyla:-D

mamy konsultacje u urologa jutro na 9.30. co prawda prywatnie ale juz wole zaplacic i miec to z glowy, a gosc jest naprawde super z tego co poczytalam w necie i sam te operacje przeprowadza. trzymajcie kciuki

bylam rano na wizycie i mlody sie miednicowo odwrocil, a jeszcze przedwoczraj glowkowo byl :-D ciekawe czy juz tak zostanie. po swietach dostane skierowanie do szpitala na cc, wiec sie w koncu moze dowiem mniej wiecej kiedy bede rodzic

niespodzianka a wez sobie te buty jak maja rozmiar, fajne sa!

Ostatnia edycja:
Wracam dziś, auto śmiga, ale zabieram tatę, bo dostałam @ i fatalnie się czuję. Boję się z takim samopoczuciem jechać sama z dzieckiem, jestem zawsze mega rozkojarzona podczas @, a jeszcze jakby mi ból nachodził to już w ogóle. Także nadal plany zmieniają się z prędkością błyskawicy.

Zajęcia w przedszkolu jutro rano mam odwołane, więc tato miał nie jechać, no ale....

Z gardłem lepiej. Jadłam czosnek, aspiryne C, witamine C 1000 i ssałam na zmianę tantum i laryngup. Także terapia skuteczna.

Właśnie sobie uzmysłowiłam, że mi @ za miesiąc wypadnie dokładnie na ten 3 dniowy wyjazdowy panieński...nosz !!!!!!!!!!!!!!

Ale jestem rozpierdzielona po tym tygodniu.

josie &&&&&&. Odnośnie wózka to nie do końca - inaczej udusiłabym:) W nocy zaczęłam oglądać - wysłałam mu dwa linki do wózka, potem odbyliśmy debatę, który z nich kupujemy i powiedziałam, żeby wybrał a ja idę spać. Nie wiedziałam że jednak kupił bo jego zazwyczaj trzeba o coś prosić 10 razy:D

aylin w pasie 2x22, długość od kroku 36cm
20140403_113849.jpg20140403_113658.jpg

Załączniki

• 20140403_113849.jpg
    20140403_113849.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 75
  • 20140403_113658.jpg
    20140403_113658.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Zasypiam, ide chyba do domu, bo zaraz bede miała bliskie spotkanie z biurkiem.

Josie- powodzenia jutro u lekarza.

Kasiek u nas nie ma factory, promocje tez kiepskie.... no cóz biednemu zawsze wiatr w oczy :-p

Munka bezpiecznej podróży.

dobranoc :cool:

Andzia to zdrowka dla Matiego w takim razie. Cieszysz sie, ze tesciowa przyjezdza :cool2:?

Aga trzymam kciuki za bezpieczna, bezzawalowa podroz :) Daj znac jak bylo :)

Kasiek ja najczesciej kupuje adidasy na sekcji junior :-p Mam rozmiar 37, a buty dla dzieci sa tansze :-p
Fajny ten Hauck, czailam sie na wozek tej firmy (tylko inny model) jeszcze w ciazy, ale w koncu wybralam kolubryne :confused2:

Aylin no mialam podsylac, ale sie wtedy nie znalysmy dobrze i sie balam, ze mi np. za stowe cos wylicytujesz ;-) A tak serio to zawsze jak przegladam uzywki to mi sie wydaje, ze te ciuszki jakies wymemlane sa... Nie umiem wyszukac takich cudeniek jak Ty :dry:

Josie to super, ze tak szybko wizyta. Nie wiadomo ile bys czekala na nfz :confused2: A jeszcze jak piszesz, facet ma dobre opinie to sie nie ma co zastanawiac.
Super, ze z bobo nr 2 wsjo ok. Nadal ma jajeczka?

Munka zdrowka i jak najmniej dolegliwosci. Ja tez dzis poczatki @ Cos mi sie poprzestawialo, bo strasznie czesto mam :/

Bylismy na spacerku. Nowe buty przetestowane - juz sa cale brudne ;-) Zaczynam zalowac zakupu. Jednak T w kaloszach czy zimowych butach rozwijal mniejsza predkosc, a teraz nic go nie ogranicza. W parku biegal po gorkach, dolkach, a ja za nim z wywieszonym ozorem. Nie ma innej rady - musze sobie kupic buciki :D Wynalazlam inne kolory. Pomozcie wybrac:

ziel.jpgfiol.jpgZobacz załącznik 618465roz.jpg

Załączniki

• ziel.jpg
    ziel.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 68
  • fiol.jpg
    fiol.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 67
  • roz.jpg
    roz.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 135
Niespodzianka - te zielone sa fajne, miałabyś z T podobne :-) potem niebieskie. haha czyli buty ochrzczone :-D
Czy sie ciesze z przyjazdu teściowej ??? Sama nie wiem, teraz jak mi na wszytsko brakuje czasu to duza pomoc ( pamietacie ze lubi być wykorzystywana), poza tym ja bede w pracy, a p[opołudniu czas szybko leci. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie sypać głupimi tekstami, bo ostatnio nie umiem sie powstrzymać,zeby jej nie odpowiedzieć :sorry2:
Napisze po wyjeździe czy jestem zadowolona czy nie :-D:-p

reklama
Niespodzianka ja bym brala zielone - no i wlasnie, bedzecie miec podobne wtedy, fajnie :tak:
ja kupilam ostatnio mlodemu materialowe trampki w h&m za 39 chyba, i wzielam szare bo granatowe takie smutne byly. i teraz te szare sa tak brudne ze szok... kilka razy w piaskownicy i sie rude zrobily. wiecej nie bede jasnych kupowac

Andzia ja mialam teraz w piatek jechac do tesciowej na tydzien ale odwlekam... moze na poczatku tygodnia pojade, bo jak ja tam tydzien caly wytrzymam....a w nastepny weekend maz ma dojechac i wybieramy sie nad morze!!!!!!!:rofl2::cool2::-D:yes: tylko musze znalezc jakis nocleg w okolicach gdyni, najlepiej na helu by bylo

przyszla bluza, fajna :-) i nie za gruba, od srodka nie ma tego meszku tylko taka drapana wiec fajnie na lato.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry