reklama

Czerwiec 2012

Witam!
Zachęcona przez forumowe zakupoholuczki też się dziś wybrałam na łowy ;-) I się pochwalę! A co ;-)
Obraz 229.jpgObraz 230.jpgObraz 231.jpgObraz 232.jpg
Co prawda trochę przepłaciłam, bo dziś była najdroższy dzień, czyli 60 zł/kg, no ale...

Chodziłam też za butami dla Z i trafiłam na fajne - miękka podeszwa, skórzane i kosztowały tylko 30 zł. NIestety okazało się, że Z ma za wysokie podbicie :confused2: Muszę wymienić na inne... No chyba, że któraś reflektuje ;-)
Obraz 233.jpg
Hej

Ja dziś mega nie wyspana, przez własną głupote. M mnie raczy filmami co wieczór, a ja co wieczó mówie ze nie bede oglądać, bo sie nie wysypiam.... i co?? oglądam. Mati sie przerzucił na tatusia, chce z nim zasypiać, w nocy sie budzi i go szuka, nie wiem czy sie cieszyć czy nie :-D
Mam tak samo... Przy czym M zasypia zwykle w połowie filmu :dry:

Dostałam zwrot z podatku ;-)

mamy konsultacje u urologa jutro na 9.30. co prawda prywatnie ale juz wole zaplacic i miec to z glowy, a gosc jest naprawde super z tego co poczytalam w necie i sam te operacje przeprowadza. trzymajcie kciuki

bylam rano na wizycie i mlody sie miednicowo odwrocil, a jeszcze przedwoczraj glowkowo byl :-D
Fajnie, że udao się umówić wizytę tak szybko :tak:

Ja to zaczynam tracić wiarę w ten nasz system... Mogę zrozumieć, że za wizytę u specjalisty trzeba płacić lub się czeka. ALe żebym musiał iść z dzieckiem do lekarza pierwszego kontaktu?! To już przegięcie! :wściekła/y:

NIe strasz z tym ułożeniem! Mam nadzieję, że moje mi takiego numeru nie wywinie ;-)

Co jeszcze miałam hmm aaa zrobiłam 25km :) plus dwa wjazdy na estakady (kasiek ode mnie do astry) co prawda kiedyś 25km robiłam w dużo krótszym czasie, ale mimo wszystko się cieszę :)
Szacun! :tak:

Załączniki

• Obraz 229.jpg
    Obraz 229.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 78
  • Obraz 230.jpg
    Obraz 230.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 68
  • Obraz 231.jpg
    Obraz 231.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 68
  • Obraz 232.jpg
    Obraz 232.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 79
  • Obraz 233.jpg
    Obraz 233.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 74
reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i czego ten zasraniec od 2 nie spi (po tym jak przespal godzine po polgodzinnym usypianiu)?

edek: godzina 4 rano... nie tylko noc do dupy ale i dzien bedzie do bani po takiej nocy - znow kilka tygodni chaosu

Ostatnia edycja:
Aronia, niezle;) moj tez nie spi ale to druga pobudka tej nocy na uu i druga kupe;) tzn swiat bylby nudny, gdyby nie uu, p o t e m kupa, czkawka wiec uu i znow kupa... ;-) ale generalnie spi jak ta lala:) wiem, moze dobijam, ale jest 4.23 i cos musze robic...
Dziewczyny, co na zimno/opryche przy uu? Dzis/wczoraj mi wyszlo, przyklepalam pasta do zebow. Myslalam, ze to zajad bo akurat w kaciku... pech.
Czytam Was caly czas:) tylko czasu brak na kakas reakcje z mojej strony. Julo jest spokojniutki, ladnie spi itd ale jedmak czasu potrzebuje. Goga tez, gdy siegam po tel mowi "nie!nie!" i tyle mojego.

I znow post napisany (a ze noc, to zapomnialam skopiowac na wszelki) i juz go chyba nie zaladuje... grrr.

Teraz widze, ze jednak zapisal:)

Powiem tylko, ze wpedzacie mnie w kompleksy tymi zakupami. Musze tez zakupic Gosi pare par legginsow i pare tunik na lato. A nie mam czasu i nie chce mi sie, szczerze mowiac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oooo witam dziewczyny:) ja sie obudzilam na siku i juz od godziny nie spie:) przyzwyczajam sie

Aronia wspolczuje

Msmickey moze ci dziewczyny podesla gotowe linki do aukcji, one juz maja rozeznanie. Fajnie ze julek ladnie spi!

Tak sobie mysle ze o 6.30 mam budzik to moze juz bez sensu sie meczyc w tym lozku....

Ostatnia edycja:
Witam
Tak na szybko zajrzałam bo czeka mnie dziś sporo pracy więc nawet nie popiszę

Josie współczuję, że Jasiek będzie miał zabieg:-(

Aylin już dzisiaj życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzinek

maćku mamy identyczną pierwszą sukieneczkę!:) A ja dziś za 1zł wylicytowałam bluzeczkę:D

aga no właśnie w górach te skrętne koła musiałam blokować, żeby mi na boki nie skakały - zobaczymy, trochę się boję, ale za 200zł zaryzykowałam:D Za trampki ponad 400zł - nigdy!

aronia
współczuje nocki!!!!!!

Moja wczoraj do prawie 20.00 biegała po dworze, więc kaszę jadła na półśpiąco:D I spała jak zabita (nawet pozycji nie zmieniła) do 8.00:)

Piasek w pampku i we włosach, buzie umorusane z jakiś czarnych kulek które ptaki jedzą (jakieś dzikie jagody na krzaku), pogryzione przez mrówki (tak tak, grzebały w mrowisku nim się zorientowałyśmy!) itd. I ogólnie zapanowała między nimi miłość - w końcu!:p
DSC00972.jpgDSC00967.jpg

Załączniki

• DSC00972.jpg
    DSC00972.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC00967.jpg
    DSC00967.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Witam z rana - własnie zbadziewiłam jeden raport ale mam w d....

Witam!
Zachęcona przez forumowe zakupoholuczki też się dziś wybrałam na łowy ;-) I się pochwalę! A co ;-)
Zobacz załącznik 618537Zobacz załącznik 618538Zobacz załącznik 618539Zobacz załącznik 618540
Co prawda trochę przepłaciłam, bo dziś była najdroższy dzień, czyli 60 zł/kg, no ale...

Chodziłam też za butami dla Z i trafiłam na fajne - miękka podeszwa, skórzane i kosztowały tylko 30 zł. NIestety okazało się, że Z ma za wysokie podbicie :confused2: Muszę wymienić na inne... No chyba, że któraś reflektuje ;-)
Zobacz załącznik 618541
Sliczne łupy :) A pewnie i tak kwotowo ci niewiele wyszło. Ja załuje ze nie mam zadnego fajnego w okolicy. Pod praca otworzyli - przez 3 msc nie znalazłam zadnej fajnej rzeczy.

A buciki jaki rozmiar? bo ładniutkie

Aronia, niezle;) moj tez nie spi ale to druga pobudka tej nocy na uu i druga kupe;) tzn swiat bylby nudny, gdyby nie uu, p o t e m kupa, czkawka wiec uu i znow kupa... ;-) ale generalnie spi jak ta lala:) wiem, moze dobijam, ale jest 4.23 i cos musze robic...
Dziewczyny, co na zimno/opryche przy uu? Dzis/wczoraj mi wyszlo, przyklepalam pasta do zebow. Myslalam, ze to zajad bo akurat w kaciku... pech.
Czytam Was caly czas:) tylko czasu brak na kakas reakcje z mojej strony. Julo jest spokojniutki, ladnie spi itd ale jedmak czasu potrzebuje. Goga tez, gdy siegam po tel mowi "nie!nie!" i tyle mojego.

plasterki na opryszczkę mozesz, maści też spokojnie.

A co do zakupów - czego konkretnie i na jaki rozmiar szukasz?
Kasiek fajne leginsy wczoraj pokazywała - moze na twoja G będa?

Kasiek - pieknie dziewczyny wygladają.

Aaaaa moja nunu dostała prezent na 2 urodziny od pani mojej kierownik :) też zakupoholiczki :) zestaw do herbaty z tchibo:)

aylin to się prezent trafił!:)

I tu jeszcze jedno już o 19.30 - ale jeszcze w pełni sił...ciekawe czy spodnie się dopiorą:D
20140403_192614.jpg

Załączniki

• 20140403_192614.jpg
    20140403_192614.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 49
podsumowanie: dziec zasnal o 1, pospal do 2, potem od 2 do 5:30 NIE a nastepnie z pobudkami z placzem co 30-60minut :wściekła/y:Tak zle to jeszcze nie bylo. Na dworzu wczoraj chasal z dziecmi prawie do 21 (w tym ganial sie w berka!), ogolnie dzien byl super, nie ma zadnego powodu na taka bezsennosc ani tym bardziej wciaganie w nia mnie (m w... delegacji :growl:)

reklama
aronia a młody nie ma zazwyczaj takich bezsennych nocy właśnie kiedy m w delegacji? może brakuje mu go w nocy i stąd takie protesty? Jako znawczyni krzaków trujących, wiesz co ma o tej porze roku czarne kulki jak bez ale twarde? Mogę wkleić fotkę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry