reklama

Czerwiec 2012

maćku mamy identyczną pierwszą sukieneczkę!:) A ja dziś za 1zł wylicytowałam bluzeczkę:D
Tak mi się właśnie zdawało :tak:

Sliczne łupy :) A pewnie i tak kwotowo ci niewiele wyszło. Ja załuje ze nie mam zadnego fajnego w okolicy. Pod praca otworzyli - przez 3 msc nie znalazłam zadnej fajnej rzeczy.

A buciki jaki rozmiar? bo ładniutkie
Ten w którym się wczoraj obkupiłam jest fajny, ale dość daleko ode mnie... Może to i lepeij ;-)

Butki rozmiar 24.

reklama
My po wizycie, gosc bardzo mily powiedzial ze zmiana kosmetyczna tylko i wlasciwie nawet nie trzeba tego robic tyle ze bedzie wtedy mial takiego innego siuraka cale zycie. No wiec stwierdzilismy ze zrobimy mu zeby nie mial kompleksow w przyszlosci. 3 lipca bedzie mial zabieg i do domu, szwy rozpuszczalne i ten cewnik niekoniecznie musi byc. Wiec mi ulzylo:)

Josie dobre wiadomości:)

A to moje łowy u jednego sprzedającego George i Next, w czym tuniko-bluzka za 1zł:D
s1.jpgs2.jpgs3.jpgs4.jpg

Załączniki

• s1.jpg
    s1.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 68
  • s2.jpg
    s2.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 77
  • s3.jpg
    s3.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 64
  • s4.jpg
    s4.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 72
kasiekz - nie, trudne nocki zdarzaja sie i kiedy jest m ale wtedy mozemy sie zmieniac robiac kilometry po mieszkaniu a jak jestem sama to wiesz :sorry:Krzak na 99% nie jest jadalny ale zaocznie nie umiem ocenic na ile trujacy, mozesz wstawic fotke to zobaczymy, czy uda mi sie go zidentyfikowac. Ja "obcykalam" glownie rosliny, ktore widze u nas ;-)

Aylin wlasnie ostatnio widzialam duzo zestawow z nexta i wszystkie za 25 funtow ;) Troszke wiecej niz 100 zl ;)
Bardzo ladnie ze strony pani k-okres juz jej przeszedl jak widac ;-)

Munka dobrze, ze juz w domu - odpoczywaj. Gabi i tak sporo mowila, a teraz jeszcze wiecej... Wpedzasz w kompleksy ;-)

Aga podziwiam. Taaaki dystans, no i oczywiscie Antka tez podziwiam, ze wysiedzial ;-) Kiedys z tata duzo jezdzilismy na rowerach, a teraz nie wiem czy pamietam jak sie jezdzi ... Ponoc tego sie nigdy nie zapomina.

Josie zamiast sie tak skupiac na pracy, straznicy mogliby Jasiowi prezentacje auta zrobic ;-) Kopniakow w pecherz wspolczuje. Nie dosc, ze ucisniety to jeszcze atakowany :sorry:
Ciesze sie, ze wszystko z Jankowym zabiegiem juz zalatwione. No i super, ze cewnika uniknie.

Macku fajne ciuszki, szkoda, ze butki nie pasuja - 30 zl to niezla okazja.

Polaa buty z clarksa - sekcja junior. Zawsze tam buty kupuje mlodemu, ale pierwszy raz wypatrzylam cos dla siebie :)
Fajnie, ze Kubus spi do 10, a Wojtus? Tez daje Ci pospac?

Aronia wspolczuje. I jeszcze malz w delegacji...

MsMickey ja bym przykladala czosnek do zimna. Pasta nigdy na mnie nie dzialala.
Fajnie, ze Julek spokojny, a jak Go? Juz nie jest obrazona? Jak reaguje na Jula (oprocz spiewania ;-))?

Kasiek swietne zdjecia :) Dziewczyny musialy sie po prostu blizej poznac :) A piach we wlosach to nasza zmora. T ma duzo wlosow i loczki wiec pozbycie sie piaskownicy z wlosow jest strasznie upierdliwe...
Gatki slodziutkie. Ja chce :D

Dzieki za porady odnosnie butow, problem rozwiazal sie sam - zielonych na ma stope nie ma.
Mlody siedzi od rana z dziecieca podroba tableta, a ja dostaje na glowe od melodyjek. Wieki temu L mu kupil to cos na stacji benzynowej i nie spodziewalam sie, ze mlody bedzie sie tym kiedys bawil. A jednak :sorry:
No i generalnie wyjde z siebie, bo nie mam jak wyrzucic smieci. Kontener pelny, smieciarze nie zabrali smieci we wtorek, bo polmozg sasiad zastawil vanem smietnik. Teraz bedziemy czekac do nastepnego wtorku, a ja swoje worki zaczne skladowac u niego pod drzwiami... albo zakradne sie do innego smietnika pod oslona nocy :sorry:

A no i mlody upodobal sobie slowo "blleeee" zwlaszcza jak mu chce podac cos do jedzenia, ew jak wpadnie rekoma w bloto :)

Niespodzianka - ja bardziej menopauze podejrzewam :P u Pani K. A na serio to ona ma tak ze chodzi zła, wyrzywa sie na tobie, wkurwia wszystkich do okoła. A potem do rany przyłóż. A odruchy typu kupienia komus prezentu bez okazji zawsze miała.

aylin to się prezent trafił!:)

I tu jeszcze jedno już o 19.30 - ale jeszcze w pełni sił...ciekawe czy spodnie się dopiorą:D

prezent chyba super. Mam w biurze na razie - Tys po południu dostanie :)

Spodenki - kup mydełko galasowe i zejdzie bez problemu.

podsumowanie: dziec zasnal o 1, pospal do 2, potem od 2 do 5:30 NIE a nastepnie z pobudkami z placzem co 30-60minut :wściekła/y:Tak zle to jeszcze nie bylo. Na dworzu wczoraj chasal z dziecmi prawie do 21 (w tym ganial sie w berka!), ogolnie dzien byl super, nie ma zadnego powodu na taka bezsennosc ani tym bardziej wciaganie w nia mnie (m w... delegacji :growl:)

Aronia moze mu melise zaparz? albo hydroksysyne podaj :)

Butki rozmiar 24.

uuuu szkoda. Bo myslałam ze odkupie. Ale 24 to moja pewnie w zimie bedzie nosić.

A i odebrałam conversy dla gwiazdy mej - załozyłam. A ta w ryk i sciaga.... no cóz. Matka znów w gust nie trafiła :)
Ale za duze sa wiec moze zanim do nich dorośnie to jej przejdzie...

My po wizycie, gosc bardzo mily powiedzial ze zmiana kosmetyczna tylko i wlasciwie nawet nie trzeba tego robic tyle ze bedzie wtedy mial takiego innego siuraka cale zycie. No wiec stwierdzilismy ze zrobimy mu zeby nie mial kompleksow w przyszlosci. 3 lipca bedzie mial zabieg i do domu, szwy rozpuszczalne i ten cewnik niekoniecznie musi byc. Wiec mi ulzylo:)

super :)

A to moje łowy u jednego sprzedającego George i Next, w czym tuniko-bluzka za 1zł:D
Zobacz załącznik 618584Zobacz załącznik 618585Zobacz załącznik 618586Zobacz załącznik 618587

śliczne te spodeneczki

Aylin wlasnie ostatnio widzialam duzo zestawow z nexta i wszystkie za 25 funtow ;) Troszke wiecej niz 100 zl ;)
Tylko ty patrzysz na ceny kup teraz :) a ja w opcjach zawsze ustawiam licytacje :)

U Was też dzisiaj tak wieje? :confused2:

Ma ktoś jakiś przepis na sałatkę z gotowanym kurczakiem?
Super!:tak:

Zobacz załącznik 618584Zobacz załącznik 618585Zobacz załącznik 618586Zobacz załącznik 618587
Bardzo ładne! :tak:

Ja już też obkupiłam Zochnę w krókie galoty, ale zapomniałam fotki wkleić ;-)

Spodenki - kup mydełko galasowe i zejdzie bez problemu.

Gdzie to cudo się kupuje?

Witam,

aronia wspolczuje nocki :-(

Niespodzianka ja do tej pory tez tylko w clarksie chłopakom kupokawalm buty ale nie mogłam sie oprzeć tym czerwonym trampkom dla Wojtka w Next'cie :tak: Wojtek tez ładnie spi bo do 9 ;-) Ja chodzimy do przedszkola na 9 to czasami mam problem z budzeniem ich po 8, takie śpioszki ale to po mnie :zawstydzona/y:

Macku super ubranka :tak:

Kasiek tez tez fajne rzeczy, podobaja mi sie :tak:

Josie no to rzeczywiscie ulga. O zabiegu szybko zapomnicie :tak: Nic sie nie martw ;-)

No i weekend, maz od rana w domu. Tylko, ze jutro ma 8 godzin jakiegoś kursu ale to juz ostatnia sobota, od pol roku miał co jakies 7 tygodni w soboty cos takiego. W niedziele jedziemy na urodziny do synka i córki koleżanki, Kuba juz prawie zdrowy, Wojtek na razie nic, i chyba tak juz bedzie,,,

U Was też dzisiaj tak wieje? :confused2:

Ma ktoś jakiś przepis na sałatkę z gotowanym kurczakiem?
Super!:tak:

Bardzo ładne! :tak:

Ja już też obkupiłam Zochnę w krókie galoty, ale zapomniałam fotki wkleić ;-)

Gdzie to cudo się kupuje?

nie mam przepisu na gotowanego ptaka.
A mydełko w chemicznym sklepie prawie kazdym. Występuje pod nazwa mydełko galasowe lub mydełko do odplamiania, lub mydełko zółciowe (w lidlu) to w lidlu jest w płynie, reszta normalnie w kostce. Radzi sobie z wiekszościa plam. Wyjatkiem sa cytrusy i pomidory

reklama
Ale dzisiaj miałam odwiedziny :) już byliśmy wyszykowani na spacer, a tu ktoś puka otwieram i :szok::szok:własnym oczom niewierze mój "ukochany tatuś" postanowił w końcu poznać wnuka (a mieszka 5przystanków od nas). Antek na początku nie chciał do niego iść, ale jak ten go pchał na bobby car to potem było tylko dziadzia :eek: no i tak go dziadzia pchał, ze przyczepa się odczepiła i dziadzia pierd.... z całej siły głową w podłogę- czoło i nos sine z brody krew się lała, a ja zamiast mu pomóc to dostałam ataku głupiego śmiechu który do teraz mam jak sobie o tym przypomnę :D i "kochany dziadzia" dał wnukowi kasę całe DWA złote.
Chyba jestem okropna śmiać się z czyjegoś nieszczęścia :D

Ale te ciuszki Wasze piękne ja za złotówkę jeszcze nic chyba nigdy nie trafiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry