reklama

Czerwiec 2012

ratunku tak boli mnie głowa:////

widzicie, rowerki to sprawa indywidualna jak wszystko:D moja siorka na trójkołowcu nie chciała, a brat kursował. P też zakochana w biegowym i jak idzie na dwór to krzyczy 'rower':D A tak go krytykowałam:ppp

staram się ściągnąć starą taśmę z podłogi (był przyklejony do niej dywan, a teraz ściągnęłam go na wiosnę/lato);D

Cosatto sprzedam szybko, już dwa pytania osób zainteresowanych a dopiero na tablice wystawiłam:)

reklama
Hej laski! Strasznie mi glupio ze znowu zniknęłam... Nie wiem czy ja jeszcze bede miala kiedys czas wolny?:-(

Mlodak bedzie dobrze!! trzymam kciuki za poprawę!

Josie cale szczęście ze okazało sie ze nie jest tak zle jak sie zapowiadało ale zaczynam sie zastanawiać czy S nie powinien tez przypadkiem zabiegu? Jemu napletek nie schodzi:-(

Ogolnie widzę trend mocno zakupówy na bb;-) ja mlodemu zamowilam kilka koszulek na c&a ;-) i sobie reeboki ale musze je oddać bo sa za duże i jednak mi sie nie podobają :-/

Aga to fajny dziadek;-) S ma az dwóch dziadków i jednego nie widział nigdy a drugiego raz na rynku mial okazję spotkac bo dziadek na ławce z innymi pijaczkami siedział

Wiecej nie dam rady napisać dzisiaj- przepraszam!
Buziaki dla was! !!!!!!!!!!!!!!!

josie Jaś piękny w tej bluzie!

zaza miałaś już nas nie opuszczać!:D

Jutro od rana ciągle goście:/

I tak w ogóle to mam jeszcze na sprzedaż dwie bluzeczki 92/98 (wg mnie 98). Jedna Disney Princess ze Smyka. Pierwsza damesie nie pasuje - srebrne paski. Jak założyłam to krzyk 'nie chce' i ściąga i co próbowałam to nie - więc wyprana i nie używana! Druga też super. Bardzo milusia w dotyku bawełna, użyta jeden raz, bo wg damesy rękawki są zbyt opięte, a ona musi mieć luuuuz:/
20140403_134155.jpg20140403_134301.jpg

Załączniki

• 20140403_134155.jpg
    20140403_134155.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 95
  • 20140403_134301.jpg
    20140403_134301.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 86
Zaza cudny Jasio!!!!
DSC_0176.jpgRowerek jak widać nadaje się już dla roczniaka więc w tym roku Jasio, a w przyszłym brat :)

Kasiek, a jakaś okazja, ze goście??

Załączniki

• DSC_0176.jpg
    DSC_0176.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 60
Kasiek oj spytał ile mały dokładnie :) a najbardziej uśmiałam się z tego jak A do niego nawija po swojemu, a ten do mnie no widzę, ze on dwujęzyczny jest :D :D ale ucz go by jednak więcej po polsku mówił :D
Buahaha :-D

Ale sam pedałował, czy go pchałaś?
Mamy identyczny :tak:

I tak w ogóle to mam jeszcze na sprzedaż dwie bluzeczki 92/98 (wg mnie 98). Jedna Disney Princess ze Smyka. Pierwsza damesie nie pasuje - srebrne paski. Jak założyłam to krzyk 'nie chce' i ściąga i co próbowałam to nie - więc wyprana i nie używana! Druga też super. Bardzo milusia w dotyku bawełna, użyta jeden raz, bo wg damesy rękawki są zbyt opięte, a ona musi mieć luuuuz:/
Zobacz załącznik 618663Zobacz załącznik 618667
Ile?

aylin wystawiłam za 10zł dwie plus przesyłka 7zł, bo serio jak nowe. Ale jakbyś była zainteresowana to dla Ciebie 14zł z przesyłką.

aga bez okazji. Rano mój brat, bo ma sprawę. Potem my szybki wypad z P po buty (krótkie trampki). Po południu wpadają znajomi z synem miesiąc młodszym, a wieczorem idziemy do sąsiadów (koleżanka P ze zdjęć) na cytrynówkę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry. Mloda spi a ja nie mogę. Nosz....
Kasiek bluzy cudo i bralbym ale Maćku pierwsza byla wiec niech decyduje. Ale jakby co to biore. Moja ma tunikę w,srebrne paski wiec wiem ze ten zestaw jej pasuje.
Ale z Polki tez damessa sie zrobila :) wszystkiego nie zalozy. Niedlugo będziemy lupy na allegro musialy konsultować.

Przyszly wczoraj tuniki. Jedna nówka jeszcze farba śmierdzi a druga niż ze z 2 razy prana. Wiec super.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry