Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje dziecko śpi więc ja się mogę napić tej wyczekanej od 2,5roku PinakoladyHejka, dziewczęta dziekuje za zyczenia
z okazji połowy 70 zapraszam dzis wieczorem na imprezębarek pełen wiec proszę 2 kc zazyć.
My dziś mieliśmy spędzić dzień na działce, jeszcze o 11tej zapowiadali na tvn pogode, ze we wrocku 18st i słońce, a wtedy padało i słońce nawet na sekunde dziś nie wyszło.Wybralismy sie na piknik mialo byc 16st i pelne slonce. Slonce zaszlo jak tylko dojechalismy na miejsce a po godzinie bylismy tak zziebnieci ze uciekalismy do domu :/
No co przecież chciał mi syna pogratulowaćMowil cos, co go naszlo?
A tak wogole to wrocily mi podziekowania ale sa teraz po angielsku![]()

Hmm... moglabym sprobowac z zurawinowym ale gdyby mi nie smakowal to zapilabym naturalnym ale nie wiem, czy zasrewujesz oba ;-)Wybiore wiec zachowawczo naturalny 
Wie moze ktoras z Was?
Nasz tez zaczal siadac na nocnik (w ubraniu) mowiac "kaka" ale on bardziej dosiada ten nocnik (jak konia) niz normalnie siedzi 
Na nasze usprawiedliwienie moge dodac, ze dziec prowadzil pse na smyczy i musielismy pilnowac obojga (psa jest silna a dziec uparty), zwlaszcza, ze glupia wlochata palka zaczela wykopywac spod ziemii i gryzc lesne pszczoly
No jakby ja uzadlily to bylby pisk na cala okolice
Slowem cyrk na kolkach. Po tej eskapadzie poszlismy do parku linowego, dziec zaczal wchodzic po drabinach, chcial do tunelu (zawieszonego 1,5m nad ziemia), skakal po drzewach i platformach jak tarzan, o matko z corka!
Takze niezle nas dzis przecwiczyl - dla rownowagi po rozleniwionym przedpoludniu ;-)
I drazni mnie ten pasek z fb, gg itp, bo przez niego nie widze Waszych awatarow ani poczatku wlasnego posta podczas pisania a wylaczanie tego dziadostwa jest mocno zakamuflowane 
;-)