reklama

Czerwiec 2012

aylin ok, więc zachowam dla którejś z was. Dajcie mi znać. Póki co jeszcze jej kolory nie przeszkadzają, ale bluzka musi być gładka, a jeśli aplikacja to tylko świnka Peppa lub Myszka Minnie. Nic innego:/ Bluzka może mieć wzór, kwiaty itp., ale tylko gładki wzór. I musi być luźną tuniką, bluzą lub kompletnie luźną jak piżama bluzeczką...grrrry! Ach, póki co młodej do szafki nie dopuszczam, bo wczoraj wysłałam z M żeby sobie coś wybrała...stali z 20min. młoda wszystko wyciągnęła a nie mogła się zdecydować:D

reklama
Kasiek widze ze typowa kobietka hehe :D moj to byle co zalozy ale lubi bardzo wszystko z aplikacjami samochodow :D nawet teraz majtki takie kupilam... mam do Ciebie jeszcze pytanko ktory kask kupowalas dla malej z decathlonu ??

Kask na rower dla dzieci 300 B'TWIN - Wyposażenie rowerzysty Rowery - Decathlon czy

Kask dla maluchów Kiddy Baby SE V2 B'TWIN - Wyposażenie rowerzysty Rowery...

Aylin
Was widze ze tez mala damulka :D ciekawe czy Sarunia bedzie taka sama ... ale chyba jak tak bedzie przybierac

Josie Jas boski w tej bluzie... i ogolnie rowniez :D

Aga Maćku u mnie tez na trzykolowcu nie chcial pedalowac dlatego dzisiaj sie wybieramy po pukiego :) bo wlasnie na trzykolowcu probowal jezdzic jak na biegowym hehe tylko bielizne i skarpetki musze kupowac i jakies pizamki

co do ciuchow ja mam ich tyle ze nie kupuje ... bo mam ciuszki po chlopakach od kuzynki Kuby i od cioci ze stanow... jeszcze jedna reklamowka czeka na pranie ciuszkow 92 z tego co zauwazylam i 98 ... a w wersalce worek ciuszkow ponad rozmiar 100

Ostatnia edycja:
Witam się na szybko, bo zaraz jedziemy do mojej babci i "cudownego" dziadka :D i trochę powłóczyć się po sklepach może babcia sobie kupi jakieś nowe łaszki :)

Aylin kochana najlepsze życzenia!!!
Zobacz załącznik 618720
Asik co prawda u Was nie taka nowa ta droga, ale również najlepszego :)
gratulacje_z_okazji_slubu_6.jpg

Oj dziewczyny nie wyminiecie się od stawiania :)

Załączniki

• gratulacje_z_okazji_slubu_6.jpg
    gratulacje_z_okazji_slubu_6.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 62
My po odwiedzinach brata:D Jedziemy zaraz na zakupki, żeby wyrobić się na odwiedziny znajomych.

kasienka kupiłam ten za 39zł, bo tamten zbyt zabudowany na lato (wg mnie), no i P tamtego droższego nie chciała mieć na głowie (jednak to styropian bardziej nachodzący na główkę pewnie dlatego).

aga dobrze, że przypomniałaś!

asik najlepszego!!!! To może trzeci szkrab z tej okazji:ppp

aylin sto lat!!!

My po wizycie, gosc bardzo mily powiedzial ze zmiana kosmetyczna tylko i wlasciwie nawet nie trzeba tego robic tyle ze bedzie wtedy mial takiego innego siuraka cale zycie. No wiec stwierdzilismy ze zrobimy mu zeby nie mial kompleksow w przyszlosci. 3 lipca bedzie mial zabieg i do domu, szwy rozpuszczalne i ten cewnik niekoniecznie musi byc. Wiec mi ulzylo:)

będzie dobrze :-)

A no i mlody upodobal sobie slowo "blleeee" zwlaszcza jak mu chce podac cos do jedzenia, ew jak wpadnie rekoma w bloto :)

chciałabym, żeby słowo "bleee" było u Gabi słowem na coś co ją brzydzi, ale niestety u niej nadal głównie jest "fuj" z "h" zamiast "f"... Niejednego buraka już przez to przyjęłam. I ona tak głośno i dobitnie potrafi to powiedzieć :sorry:

Ale dzisiaj miałam odwiedziny :) już byliśmy wyszykowani na spacer, a tu ktoś puka otwieram i :szok::szok:własnym oczom niewierze mój "ukochany tatuś" postanowił w końcu poznać wnuka (a mieszka 5przystanków od nas). Antek na początku nie chciał do niego iść, ale jak ten go pchał na bobby car to potem było tylko dziadzia :eek: no i tak go dziadzia pchał, ze przyczepa się odczepiła i dziadzia pierd.... z całej siły głową w podłogę- czoło i nos sine z brody krew się lała, a ja zamiast mu pomóc to dostałam ataku głupiego śmiechu który do teraz mam jak sobie o tym przypomnę :D i "kochany dziadzia" dał wnukowi kasę całe DWA złote.
Chyba jestem okropna śmiać się z czyjegoś nieszczęścia :D

Ale te ciuszki Wasze piękne ja za złotówkę jeszcze nic chyba nigdy nie trafiłam.

okropna jesteś :-p

Nie mam czasu ostatnio siedzieć i się rozpisywać, a jak mam czas to mam full innych rzeczy do roboty :sorry:

Aylin, Asik - najlepszego !!!! :-)

Hejka, dziewczęta dziekuje za zyczenia :)
z okazji połowy 70 zapraszam dzis wieczorem na imprezę :) barek pełen wiec proszę 2 kc zazyć.

Dziecie spi 4 h...... po zaliczeniu nurkowania w kałuzy

Wczoraj i przedwczoraj jako slomiana wdowa z besenna noca i ladna pogoda nie bylam zbyt obecna na bb, to sobie dzis planuje poczytac, co tam wczoraj wystukalyscie ;-) Ale poki co kilka slow odnosnie aktualnosci.

Aylin - 100 lat, 100 lat :-) (jak bedziesz stawiac to ja poprosze o kwas chlebowy :-p)

asik - naj naj na nowej-starej drodze zycia :tak:

Jak ja niecierpie mieszkac na prowincji :rolleyes2:W ramach "atrakcji" bylismy dzis na otwarciu sezonu kajakowego. Grala "orkiestra" deta (4 emerytow przy piwku), 5 (slownie) kajakow, 3 kanu na rzece i kilku gapiow dla okrasy. Taki hajlajt, ze prawie psa zasnela :sorry:Dziec ma od kilku dni zajawke na "paki" (kto zgadnie co to? mysle, ze nikt :-p wiec "zdradze" sama) czyli wiatraki, wiec mu kupilismy jeden i dziec byl z niego bardzo dumny ale popsul sie (bez udzialu dziecia, sam z siebie) zanim wrocilismy do domu (silnego wiatru nie bylo) :confused2:Ot ale ubaw dla calej rodziny :rofl2:

Jestem przeciwna uczeniu maluchow angielskiego od pieluchy (no chyba ze rosna dwujezycznie to wtedy co innego) ale dziec ma chyba inne poglady bo zna juz dwa slowa po angielsku - po "oil" przyszedl czas na "banana" a najslodsze w tym jest to, ze slowa te wymyslil sam :-)Munka - moze Cie wiec w takim kotekscie pociesze, ze "hui" (pisownia celowa) to po niemiecku tyle co "oj" albo "ziu" (w sensie powiewu wiatru) - zawsze mozesz sobie myslec/mowic zszokowanym przechodniom, ze dziecko nie klnie, tylko uczy sie od malego niemieckiego :-p

Na dowod: Hui – Wikipedia

Munka dobre!!! :D

Kasienka my mamy ten kask za 49, rok temu kupowalam na wycieczki rowerowe.

Wybralismy sie na piknik mialo byc 16st i pelne slonce. Slonce zaszlo jak tylko dojechalismy na miejsce a po godzinie bylismy tak zziebnieci ze uciekalismy do domu :/

reklama
Nawiazujac do postow z wczoraj:

kasiekz - fajnie, ze Pola ma taka kumpele :tak:Ja tez mialam taka kolezanke - mieszkala 2 pietra nad nami, super sprawa :-) W naszej klatce mieszka jeszcze 2 chlopcow z rocznika naszego bubinka (pazdziernik i styczen) ale ich rodzice wogole z nimi z domu nie wychodza - tylko do zlobka i z powrotem :szok::no: O, i widze, ze zaliczylas pierwsze ospa-party :-p:-)
Krzak bez lisci rzeczywiscie trudno zidentyfikowac :sorry:

josie - super, ze obejdzie sie bez cewnikowania :tak:A jak wpadliscie na to, ze z siuraczkiem moze byc cos nie tak?

agaundpestka - szacu za te kilometry na rowerze :tak:Nie dziwie sie Twojemu zszokowaniu na widok goscia - tez bym byla ;-)(i Twoja reakcje na wypadek w takim kontekscie tez rozumiem :-p ) Mowil cos, co go naszlo?

najbardziej uśmiałam się z tego jak A do niego nawija po swojemu, a ten do mnie no widzę, ze on dwujęzyczny jest :D :D ale ucz go by jednak więcej po polsku mówił :D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak wogole to wrocily mi podziekowania ale sa teraz po angielsku :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry