reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

Niespodzianka Wojtek na razie nic a nic, cos czuje, ze Go ominie,
butki dla Małego super, clarks chyba, co nie? Te co dla siebie wrzucalas tez extra, ja bym brała fiolet :tak: Moze dlatego ze niedawno tez sobie kupiłam fioletowe adidaski :-)

Munka wspolczuje @, spokojnej podróży :tak:

Josie no to super, ze jesteś zadowolona z tej bluzy, fajna była na zdjęciu :tak:

W końcu sprzedaliśmy mieszkanie po teściowej :-) Humor mi sie poprawił

reklama
Aaaa w końcu weszłam do domu. P nawet na dworze obiad jadła. Ciemno a ta dalej siedziałaby. I zaczęły się pięknie dogadywać z sąsiadką (8mies. starszą). Dziś cały dzień ciągle bawiły się bez awantur:)

I wózek ponoć w doskonałym stanie - z myszką w środku i na drugiej stronie budki:
7.jpg4.jpg

Załączniki

• 7.jpg
    7.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 53
  • 4.jpg
    4.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Munka welcome back i teraz juz musisz czesciej pisac:)

Kasiek my tez po drzemce poszlismy na spacer (kolo 16) a wrocilismy 18.40... Madra nie wzielam sobie wozka wiec byla udreka zeby go do domu zaciagnac... No ale mielismy byc tylko chwile...

sliczne ale o 6 cm za dlugie. Szkoda

Aylin no mialam podsylac, ale sie wtedy nie znalysmy dobrze i sie balam, ze mi np. za stowe cos wylicytujesz ;-) A tak serio to zawsze jak przegladam uzywki to mi sie wydaje, ze te ciuszki jakies wymemlane sa... Nie umiem wyszukac takich cudeniek jak Ty :dry:

ynalazlam inne kolory. Pomozcie wybrac:

Zobacz załącznik 618463Zobacz załącznik 618464Zobacz załącznik 618465Zobacz załącznik 618466

no coś ty.... ja za 100??? to chyba wielopak jakis :)
sielone lub fioletowe :)

Munka fajnie, ze juz w domku :tak: Dzieci to przez kilka dni potrafią sie zmienić, co nie? Nic dziwnego, ze tatuś w szoku :-)

No w końcu spokój, Kuba 15 'minut temu poszedł spac, nie chodzi przez ta ospę do przedszkola teraz to idzie pozniej spac a o 10 wstaje, mam nadzieje, ze od poniedziałku juz pójdzie bo bardzo chce a w sumie ja tez chce :-D

Te trampki są koszmarnie drogie!!! Ja sobie nigdy nie kupiłam butów droższych niż 150zł:D
No cena z kosmosu :) moje najdroższe buty (trekingowe) kosztowały 150e:baffled: dobrze, ze chociaż kiedyś sobie mogłam na to pozwolić :-)

aga gdziez ty te buty wyszukalas:-D nawet nie wiedzialam ze mozna takie drogie dla dzieci znalezc:-)
Właśnie tak mam tu większość znajduje fajne okazje cenowe, a mi najczęściej wpadają rzeczy w takich cenach :D
Te 459zł tak patrzy i myślę za co, bo nie wiem czy dałabym za nie 50zł.
RM314D004-K11@7.jpg
Niespodzianka mi się fioletowe podobają, az sama się dziwię, bo nie przepadam za fioletem :D

Kasiek no ciekawa jestem czy będziesz zadowolona z wózka :) i nie- skrętnych kół.

Co jeszcze miałam hmm aaa zrobiłam 25km :) plus dwa wjazdy na estakady (kasiek ode mnie do astry) co prawda kiedyś 25km robiłam w dużo krótszym czasie, ale mimo wszystko się cieszę :)

Załączniki

• RM314D004-K11@7.jpg
    RM314D004-K11@7.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 41
Aga wow to poszalalas na rowerku:) antek lubi? Janek juz z tata byl na 3 wycieczkach i jest zdecydowanie lepiej niz rok temu bo wtedy to obowiazkowo ciastka musialy byc zeby wysiedzial w ogole:)

Te buty to przegiecie... Ale taki patent na zamek z boku mamy z zary i to jest suuuuper wygodne

Antek w zeszłym roku chętnie siedział i teraz też (bez ciasteczek) tylko co chwile śmieciara, ijo ijo, hau hau itp :) dziś pierwszy raz tak 11,5 ciągiem potem przerwa na zabawe, długi spacer w parku i powrót ;) mamy już 59km na liczniku w tym sezonie, do mojego plany jeszcze tylko 441km nam zostało :)
A co do butów to w trampkach z reserved też mamy zamki z boku.

reklama
Aa no wlasnie my dzis napastowalismy panow ze strazy miejskiej. Sciagali gosciowi blokade, zostawili wlaczonego koguta w aucie no i juz pozamiatane. Janek sie rozsiadl na krawezniku i patrzy i patrzy, musialam go na rece wziac zeby mogl do auta zajrzec (okna otwarte) i koguta dotknac. Panowie blokade schowali weszli do auta czapki zdjeli, pisza notatki sluzbowe a my nadal na krawezniku siedzimy i podziwiamy:D w koncu ku mojej radosci ruszyli, janek krzyczy 'papa pan!' A pan do niego przez okno papa! :D

Aa i dzis dwa nowe slowa nam przybyly: tędy i skits (to z bajki marta mowi, i w sumie brzmi bardziej jak tyś:)

Mlody 2 dzis sie odwrocil miednicowo i kopniaki w pecherz to niezly hardkor o.O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry