reklama

Czerwiec 2012

Witam!

Asik wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!

Aylin szkoda ze wczoraj nie złapałam sie na drinka:-(

Sylka mojemu S tez nie da sie odciągnąć ale ja u pediatry każe często spojrzeć i ona mówi ze to jest ok

Wczoraj mialam spotkanko z psiapsiulami ze studiów - tak rzadko sie teraz widujemy ze miałyśmy co sobie opowiadać - dawno sie tak nie usmialam:-D

reklama
A my dzis :-)

Załączniki

• 1396786152157.jpg
    1396786152157.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 68
aylin zdrówka!!! Maćku nie odpisała, więc jak chcesz to ci wysyłam plus dwa gratisy:)

aga ogródek:)))))

zaza
super, że spotkanko udane i życzę ich dużo dużo więcej:)

sylka
u mnie duża wilgotność i okna otwarte nawet w nocy:) M od tygodnia chodzi zakatarzony i bałam się że P zaraził:/

Kupiłam Poli 2xspodenki 3/4 i nic więcej. Kretyni zapomnieliśmy wózka i P od 11.30 marudziła a o 12.00 zasnęła na rękach i wypad do domu:/ Idę ogarniać chatę, bo na 16.00 ognisko:) Młodej wszystko przeszło - odpukać;)

Kasiek, ale Wam dobrze z tym ogniskiem. Wyslij mi ziemniaka :D No i mam nadzieje, ze Pola sie nie rozchoruje.

Sylka teraz siedz z dzieciakami caly dzien w domu :dry: Na zewnatrz jakos czas szybciej leci. Jak Wam sie mieszka na nowym miejscu? Zadowolona? Place zabaw juz obcykane? ;-)

Aylin uuuu to zdrowka zycze. Oby szybko przeszlo.

Aga fajny ten tor. Mialam sie pytac czy za te 2 zl od dziadka kupiony ;-) Zdjecie A fajowe :)

Katrina no troche maja przebitke - jakies 30 zl. T na poczatku mial butki h, pozniej g a teraz f. Moze mu sie jeszcze zmieni ;)

Zaza oj jak ja Ci zazdroszcze takiego spotkania. Tyle, ze ja bym swoja podworkowo-podstawowkowa ekipe chetnie zebrala :)

josie - ja sie na siusiakach nie znam a nam na dobra sprawe nikt nie ogladal, nic nie mowil :baffled:
sylka - my napletka nie sciagamy i nawet nie wiemy, czy sie da :sorry2:

Jedyny, ktory dokladnie zbadal siuraczka to bejbiszonek we wlasnej osobie - niedawno z wielkim zdziwieniem odkryl, ze tam jest "duda" czyli dziur(k)a :-)

kasiekz - najwazniejsze, ze to nie cis i ze sie tych kulek nie nawcinaly :tak:Lada moment liscie sie pokaza i tajemnica (moze) sie rozwikla ;-)

Niespodzianka
- ja sie zastanawialam jakis czas temu jak dziec by zareagowal na czarnoskorego ale u nas na prowincji o nich trudno. Raz spotkalismy kobitke i nawet sie do dziecia usmiechala ale on byl tak zajety prowadzeniem psy na smyczy, ze jej nie zauwazyl :rolleyes2: Moja mama mi opowiadala, ze ja na ksiezy mowilam "czarny pan" jak bylam mala :-)

zaza, Munka, kasiekz - fajnie Wam z tymi spotkaniami!

U nas dzis cieplutko i slonecznie (choc juz strasza skradajacym sie ochlodzeniem, wrr), bylismy z dzieciem w skansenie, zasnal w drodze powrotnej. I wszystko byloby pieknie, gdyby nie m - balwan, ktory obudzil go w domu i teraz drzemka wypada i zapowiada sie, ze caly dzien bedzie zchrzaniony :wściekła/y:A mowilam mu!!!!! :wściekła/y:

Hej,
to tysia ma gorączke. Ja sie nie kompałam w kałuzy... objawów innych brak. Na razie tylko temperatura.

Maćku ty na serio nie chcesz tych bluzeczek od Kasiek?????????????

Kasiek - na prv mi nr konta wyslij

U nas leje i wieje

Witam :) synek już śpi od 30min, ale co się dziwić jak cały dzień na działce szalał, a na koniec chyba z 30min bez przerwy na trampolinie skakał :) wrócił cudnie umorusany :)

Co do siusiaka to u A skórka się nic, a nic nie ściąga. No i na temat ściągania to co lekarz to opinia, ale jeden wydawało mi się, ze konkretny powiedział, zeby delikatnie tylko w wannie próbować poruszyć, ale jak się nie da to nic na siłe.

Zaza oj zazdroszcze takiego spotkanka :)
M mamuska wczoraj wyskoczyła z tekstem " oj chyba bardzo tęsknisz za znajomymi z de" oj kto lepiej zna swoje dziecko jak nie matka :)

Kasiek no to się wybraliście :D Antek dwa dni nie spał w dzień.

Sylka jak tam przeszedł Ci ból głowy??

Aronia oj te wasze drzemki, a jak noce teraz??

Aylin i jak Tysia??

Aga fajny ten tor. Mialam sie pytac czy za te 2 zl od dziadka kupiony ;-) Zdjecie A fajowe :)
To dwa złote chętnie oddam żebrakowi na ulicy :)

reklama
Aga puść keno lub kup zdrapke za to :)

A tys biedna na mnie leży
goraczka 39 - powinnam dopiero za godzinę dać przeciwgoraczkowy ale olalam system dalam czopka i czekam aż zadziała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry