mlodak josie widzę, że znowu obsmarowujemy teściowe

Moją podsumowałam jednym pytaniem jakie zadała mi - pamiętacie? Pyt. 'Kasiu, czy Pola ma już 2 latka?'

Nie zapomnę jej nigdy tego...grrrry! Dobrze, że P ją olewa, odpycha i za żadne skarby nie chce akurat tylko do niej iść na ręce

pp
josie no wiesz, być we Wro i pominąć nas?

młodak aronia oj życzę wam jak najszybciej przespanych nocek. Kiedyś M gdzieś czytał, że jest grupa dzieci, która bunt 2 latka przechodzi Właśnie w nocy, wybudza się ze snu, często z płaczem. Potrafi dwie godziny np. od 3 rano skakać, gadać czy bez przyczyny popłakiwać itp.
aronia moja siorka w wieku 2,5 lat tak zareagowała na czarnoskórego stojącego w kolejce w aptece: 'Tato, tato patrz Bambo'...tato spalił się ze wstydu

No, ale sam ją tak uczył. M rozszyfrował krza
k - ligustr pospolity.
maćku aylin to której mam w końcu podać nr konta bo się pogubiłam
maćku fajne te wodne 'piaskownice'!
aylin biedne dzieciątko! Zdróweczka, aby nic więcej się nie rozwinęło...
aga wklej ten tunel wodny do wątku 'prezentowego', abym o nim nie zapomniała - dzięki. Pomysł ze zdrapką za 2 zł dobry - może będzie tam z 20tys.
Ognisko niby super, ekipa dopisała, dzieciaki szalały (musiałam P nafaszerować potrójną dawką cebionu, ale dzięki temu wszystko minęło), ale jedna paniusia (sąsiadka) jakaś obrażona na pół świata z niewiadomego powodu (ona ma często muchy w nosie)

Późno poinformowałam ją o tym, że będą dodatkowe dwie parki i chyba jej się to nie spodobało, bo chciała być tylko z nami