reklama

Czerwiec 2012

hello, noc do bani. Młoda po podaniu paracetamolu o 19 padła. O 23 się obudziła, mierze temperature a tam 39.8.... dałąm nurofen ale padła grubo po północy. Ptem o 4, i spac nie mogła. Zasneła przed 6 jak ja juz wstawać musiałam. Na 12.30 ide z nia do lekarza.

Josie - tamuj = tam :) przynajmniej tak wywnioskowałam...

reklama
mlodak josie widzę, że znowu obsmarowujemy teściowe:D:D Moją podsumowałam jednym pytaniem jakie zadała mi - pamiętacie? Pyt. 'Kasiu, czy Pola ma już 2 latka?':D Nie zapomnę jej nigdy tego...grrrry! Dobrze, że P ją olewa, odpycha i za żadne skarby nie chce akurat tylko do niej iść na ręce:ppp

josie
no wiesz, być we Wro i pominąć nas?:D

młodak aronia
oj życzę wam jak najszybciej przespanych nocek. Kiedyś M gdzieś czytał, że jest grupa dzieci, która bunt 2 latka przechodzi Właśnie w nocy, wybudza się ze snu, często z płaczem. Potrafi dwie godziny np. od 3 rano skakać, gadać czy bez przyczyny popłakiwać itp.

aronia moja siorka w wieku 2,5 lat tak zareagowała na czarnoskórego stojącego w kolejce w aptece: 'Tato, tato patrz Bambo'...tato spalił się ze wstydu:D No, ale sam ją tak uczył. M rozszyfrował krzak - ligustr pospolity.

maćku aylin to której mam w końcu podać nr konta bo się pogubiłam:D

maćku
fajne te wodne 'piaskownice'!:)

aylin biedne dzieciątko! Zdróweczka, aby nic więcej się nie rozwinęło...

aga wklej ten tunel wodny do wątku 'prezentowego', abym o nim nie zapomniała - dzięki. Pomysł ze zdrapką za 2 zł dobry - może będzie tam z 20tys.:D

Ognisko niby super, ekipa dopisała, dzieciaki szalały (musiałam P nafaszerować potrójną dawką cebionu, ale dzięki temu wszystko minęło), ale jedna paniusia (sąsiadka) jakaś obrażona na pół świata z niewiadomego powodu (ona ma często muchy w nosie):D Późno poinformowałam ją o tym, że będą dodatkowe dwie parki i chyba jej się to nie spodobało, bo chciała być tylko z nami:p

Witam!
U nas też nocne darcie często się zdarza. Chwilami wygląda to jak scena z "egzorcysty" ;-) Może faktycznie to element buntu...
No cos ty. Ja zawsze upoluje cos na allegro :) a ze jestem zakupoholiczka to nie ukrywam. A. Ty pierwsza sie zainteresowałaś nimi wiec do ciebie należą:)
Oj coś się dogadać nie możemy :-D Na 100% nie chcesz?
Macku aga a czy tym rowerem po polnych da rade czy raczej asfalt?
My to po trawie i to niezbyt równiej śmigamy ;-) Nie jest lekko, ale dajemy rade ;-)

A jakbyś miała dość teściowej to wsiadajcie w auto i wpadajcie do Wolsztyna ;-)

hello, noc do bani. Młoda po podaniu paracetamolu o 19 padła. O 23 się obudziła, mierze temperature a tam 39.8.... dałąm nurofen ale padła grubo po północy. Ptem o 4, i spac nie mogła. Zasneła przed 6 jak ja juz wstawać musiałam. Na 12.30 ide z nia do lekarza.

• unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Biedna Martynka :-( Zdrówka dla niej!

Hej

Nie bede odpisywać wszystkim po kolei, sorki, nie chce mi sie cofac :sorry:

Aylin - zdrówka dla Tysi.

Kasiek - sasiadka chciała cie mieć na wyłącznosc :rofl2:

U nas weekend rodzinny. Piatek i sobote spędziliśmy dzień u mojej mamy, bo Mati tak sie pzrestraszył wiertarki W czwartek ( sasiad remontuje łazienke), ze non stoop chciał siedzieć na rękach. U mamy w mieszkaniu i w sklepie sie nie boi, nie musimy być blisko niego, wieć pewnie szybko mu pzrejdzie ten przetrach.
W piatek byliśmy na kontroli u pediatry i znowu wysłuchała te szmery, wiec dostaliśmy skierowanie do kardiologa- termin na wrzesień ( pierwotny był na grudzień, ale pani poszukała "lepiej":szok:)
Nocki okropne, Mati sie kreci, a około 2-3 wedruje po wszyskich łozkach w domu, az w którymś zaśnie i spi do rana.
Tesciowa przyjechała, wieć pewnie będę miała o czym pisać :-p:-D

Miłego dnia

A i zapisałam Adriana do psychologa na maj. Pierwsze spotkanie tylko z nami, bez dziecka, moze to z nami jest problem ???

mlodak josie widzę, że znowu obsmarowujemy teściowe:D:D Moją podsumowałam jednym pytaniem jakie zadała mi - pamiętacie? Pyt. 'Kasiu, czy Pola ma już 2 latka?':D Nie zapomnę jej nigdy tego...grrrry! Dobrze, że P ją olewa, odpycha i za żadne skarby nie chce akurat tylko do niej iść na ręce:ppp

:szok::szok:

A i zapisałam Adriana do psychologa na maj. Pierwsze spotkanie tylko z nami, bez dziecka, moze to z nami jest problem ???

przeważnie terapie obejmują całą rodzinę, bo czasami właśnie tak jest, że to rodzice popełniają jakiś błąd i dziecko tak, czy inaczej to odreagowuje. Nie znaczy to jednak, że z Wami na bank jest coś nie tak, ale psycholog będzie chciał pewnie to wybadać ;-)Np. prawdziwa Integracja Sensoryczna powinna kompleksowo objąć terapią całą rodzinę - psychologicznie, pedagogicznie i integracyjnie, bo często, to co w dzieciach wynika z tego, co mają w domu. I nie musi to być jakaś patologia, po prostu zmiana podejścia do pewnych spraw, swojego zachowania itp.

Gabioszka przespała całą noc mimo tak wczesnego zaśnięcia:-) obudziła się tylko o 2.00 prosząc o misia i lalę i spała dalej.

Ale od rana dramat kupkowy... zrobiła dwie, ale S poszedł przez to później do pracy, bo tak się go uczepiła w tym całym płaczu, że nie miał sumienia jej zostawiać. Ja w tych momentach też jestem bliska płaczu razem z nią. Najgorsze, że ta druga wcale nie była twarda a mimo wszystko ona tak to przeżywała...

Munka pewnie popełniliśmy nie jeden błąd pzry wychowywaniu chłopaków, ale tym,ze idziemy my najpierw do psychologa sie nie pzrejmuje, wrecz przeciwnie, ciesze sie, bo mam większa pewnosć,ze bedziemy właściwie "zdiagnozowani".

Macku,Aylin bo w koncu to ja odkupie te bluzeczki od kasiek;-):-D

Munka - bedna ta Wasza Gabi, tak długo to trwa :(((

reklama
dzień dobry :-)
troszkę mnie nie było ale podczytuję systematycznie tylko jakoś na pisanie nie mam weny :sorry:
Aylin trzymam kciuki za wizytę i oby szybko przeszło :tak: duuużooo zdrówka!
Muńka biedna Gabi :-( takie urazy psychiczne są najgorsze...
asik jak się czuje swieżo upieczona Ż O N A ;-)
josie chyba trzeba ci współczuć tego tygodnia z teściową ;-) ale oby wam się udało z tym morzem :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry