reklama

Czerwiec 2012

Ok, chyba coś młodą jednak bierze i zabezpieczenie cebionem nie pomogło. Sąsiadki córy od tygodnia też kaszlą, smarkają i plują tym wszystkim jedna na drugą, a że bez gorączki to po dworze fruwają, więc pewnie przyszedł czas na P. Grrrry...marudzi i jakaś taką nie swoja. Apetyt jest, kataru lejącego brak, ale jak śpi to słychać taki 'spływający katar' gdzieś tam głęboko. Jak tylko wstanie i fruwa to już nic nie słychać. Poczekamy dzień-dwa i zobaczymy czy coś się rozwinie.

alijenka jak twoje piękne rączki? Ja w pt pobawiłam się łopatą, grabiami itd. i mam mega teraz trzy odciski-bąble pod oblączką:/ Tak, tak - kretynka ze mnie, że nie ściągnęłam.

andzia eeeeee tam. Ja się nie znam, ale kiedyś nikt do psychologów nie latał jak dziecko trochę dokazywało w szkole a teraz nauczyciele od razu wysyłają. A spotkanie na wstępie tylko z wami to pewnie standard no i ogólne przedstawienie informacji o dziecku (żeby nie słuchało) itp. Ale nie znam się:D Będzie dobrze, nic się nie stresuj:)!

aylin licytujesz coś? Bo jak tak to ja informuję, że tunikę z długim rękawem (wg mnie bluzkę) w groszki i drugą tunikę w paski z krótkim rękawem:)

muńka ojej, biedny Gabioszek:/// Kurde straszne to!

reklama
Kasiek - ja mam na oku 2 pary jeginsów z nexta i 2 pary bluzeczek z nexta (królik i kotek) ale pewnie mnie przelicytuja wiec spoko :)

a i na cholernym bejbusiowie kupiłam dzis nowe skarpetki (podkolanówki), bluzeczkę, nowe majteczki ( 6 par)dla nunu i śliniaczek..... wszystko razem za 16 zł

Cześć
No i w sobotę po raz drugi powiedzieliśmy sobie TAK:-D ślub jak ślub, szału nie było ale fajnie po kilku latach ponownie usłyszeć "I ślubuję Ci...":tak: Szkoda tylko, że Damian zasną zaraz jak weszliśmy do kościoła i nie ma żadnej fotki

My po wizycie, gosc bardzo mily powiedzial ze zmiana kosmetyczna tylko i wlasciwie nawet nie trzeba tego robic tyle ze bedzie wtedy mial takiego innego siuraka cale zycie. No wiec stwierdzilismy ze zrobimy mu zeby nie mial kompleksow w przyszlosci. 3 lipca bedzie mial zabieg i do domu, szwy rozpuszczalne i ten cewnik niekoniecznie musi byc. Wiec mi ulzylo:)
super, że trafiliście na dobrego lekarza:tak:

asik najlepszego!!!! To może trzeci szkrab z tej okazji:ppp
Czy Ty aby na pewno dobrze się czujesz Kasiu???:-p chyba jednak nie;-)a tak serio to już nie planujemy więcej szkrabów

Właśnie dziewczyny mające chłopców, czy waszym dzieciom napletek schodzi? Możecie im skórkę ściągnąć? Ja czytałam, ze niby nie powinno się jej ściągać i najlepiej to do 3 lat nic specjalnie nie "grzebać" przy siusiaku. Ze do 3 roku życia wszystko samo się jakoś normuje, ale sama nie wiem. A tutaj lekarze są bardzo przewrażliwieni jeśli chodzi o miejsca intymne. Pytam bo Szymkowi tez nie schodzi. Jak był malutki to lekarka sprawdzała i mówiła ze wszystko ok, ale to było ponad rok temu. Josie a jak było u was?
przyznam szczerze, że też się zastanawiam czy wszystko ok u nas z siusiakiem. Chociaż kilka miesięcy temu młody miał zapalenie napletka i wydaje mi się, że gdyby było coś nie tak to pediatra by zauważyła (chyba?)

Aylin jak Tyś się dziś czuje??? Zdrówka dla niej

Andzia oby wizyta u psychologa przyniosła oczekiwane skutki

asik jak się czuje swieżo upieczona Ż O N A ;-)
tak samo jak stara żona:-D

Kasiek kciuki aby nic się nie rozwinęło poważnego

no i wklejam fotki jak obiecałam IMG_3545.jpgIMG_3555.jpgIMG_3564.jpg

Załączniki

• IMG_3545.jpg
    IMG_3545.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_3555.jpg
    IMG_3555.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_3564.jpg
    IMG_3564.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 61
ayln ok, więc nie się dublujemy w licytacji. Ja też wszystko do pewnej ceny, a nie że muszę to mieć i już!:D

asik
widziałam foty na FB i właśnie zastanawiałam się gdzie Damian:D widzę, że ślub skromny jak u mnie - u mnie było razem 12 osób na kościelnym:) I masz mega wysokiego męża!

Dziecie właśnie sobie usypia:)

kasiekz - cha cha cha, ligustr powiadasz, bardzo egzotycznie :rofl2: Przed moim rodzinnym domem kazdy trawnik jest nim dookola obsadzony, cale dziecinstwo bawilam sie przedzierajasc sie przez niego w te i z powrotem :-) Dziwie sie tylko, ze tak pozno Wam liscie puszcza, u nas to jeden z pierwszych badyli, ktore sie zielenia (a pochodze z daleko bardzej zimnego regionu jak dolnoslaskie ;-) )

Dalej nie popisze, bo dziec mnie dokads ciagnie ;-)

gbhhbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb -kl.0llösdhlhhmmmmm ,-1
2

Kasiek - ja mam na oku 2 pary jeginsów z nexta i 2 pary bluzeczek z nexta (królik i kotek) ale pewnie mnie przelicytuja wiec spoko :)

a i na cholernym bejbusiowie kupiłam dzis nowe skarpetki (podkolanówki), bluzeczkę, nowe majteczki ( 6 par)dla nunu i śliniaczek..... wszystko razem za 16 zł

?????

Asik - miłość bije od Was :-)

Kaseik zdrówka dla Poli. Pewnie to nic poważnego.

Kupiłam sobie trampki :), ale bez cholewki :)

Andzia - super, że masz takie podejście. W większości przypadków jest tak, że jak rodzic tez ma być zaangażowany w terapię dziecka to już wiecej u terapeuty się nie pojawia. Tak samo jest z rehabilitacja dzieci (wykluczając maluszki) - rodzic przyprowadza dziecko na ćwiczenia i myśli, że sprawa załatwiona. A co to jest godzina ćwiczeń w tygodniu! W domu w ogóle nie starają się pomóc swojemu dziecku.

Piękna pogoda, pospacerowalysmy, a teraz G śpi.

reklama
andzia - grupa na fb sprzedazowa

nie wiem czy to dobrze czy źle ze nie mam Fb:-D:-p

Andzia - super, że masz takie podejście. W większości przypadków jest tak, że jak rodzic tez ma być zaangażowany w terapię dziecka to już wiecej u terapeuty się nie pojawia. Tak samo jest z rehabilitacja dzieci (wykluczając maluszki) - rodzic przyprowadza dziecko na ćwiczenia i myśli, że sprawa załatwiona. A co to jest godzina ćwiczeń w tygodniu! W domu w ogóle nie starają się pomóc swojemu dziecku.

Piękna pogoda, pospacerowalysmy, a teraz G śpi.

mam nadzieje ze po pierwszym spotkaniu tez bede taka "twarda" :-D A tak serio to myśle ze te spotkania moga nam "dać" bardzo duzo, zwłaszcza mojemu m, bo on chyba nie do konca sobie zdaje sprawe z tego co daje konsekwencja w wychowaniu, moze pani psychnolog mu to uświadomi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry