maćku
Moderatorka
Chyba muszę zawsze nadrabiać na bieżąco, bo jak siadam wieczorem i dojadę do końca to nie chce mi się później odpisywać 
Moje dziecko ma jakieś problemy z wyciszeniem się! Wsatłą dziś o 7.30, nie miała drzemki w dzień, a wieczorem chyba z pół godziny po nas skakała
Jak już się w końcu uspokoiła to zasnęła w 2 min...
Muńka biedna Gabi :-(
Asik dobre z tą buda!
Też zazdroszczę dziecka, które zasypia w przypadkowych miejscach ;-)
Andzia a może jesteś w ciąży, skoro tylko w ciąży Cię plecy bolą ;-)
Tzn ma już wszytkie piątki?

Pisałam już ostatnio, że jak Ci się nudzi to wpadaj do W. ;-)

Moje dziecko ma jakieś problemy z wyciszeniem się! Wsatłą dziś o 7.30, nie miała drzemki w dzień, a wieczorem chyba z pół godziny po nas skakała
Jak już się w końcu uspokoiła to zasnęła w 2 min...Muńka biedna Gabi :-(
Asik dobre z tą buda!
Też zazdroszczę dziecka, które zasypia w przypadkowych miejscach ;-)Andzia a może jesteś w ciąży, skoro tylko w ciąży Cię plecy bolą ;-)
Gratki!Wreszcie mogę się pochwalić - mój synuś ma już wszystkie ząbki!!! Liczę na to, że szybko wrócimy do normalności.
Tzn ma już wszytkie piątki?A z prawej nic Ci nie wyskakuje? To po lewej udało mi się wyłączyć. Po prawej powraca z uporem maniaka!hej
jakies zakladki mi sie pojawily z boku po lewej fejs, g+ twitter i inne, nie da sie tego schowac? co za badziew!

Pisałam już ostatnio, że jak Ci się nudzi to wpadaj do W. ;-)
Zochan też nic. Ale na logopedę to raczej jeszcze za wcześnie...Tuska nadal nic nie mówi. Chyba do logopedy ja zapiszę.

Takze chyba lepiej, zebys do logopedy nie szla, skoro mozna trafic na jakiegos, ktory sie do tego chorego projektu przylaczyl 

) teraz jest "mama", "tatusia" już nie mówi