reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga przy zamówieniu poniżej 250 zł zawsze bedizesz miała koszto dostawy. Czasem jest promocja ze dostawa gratis. Mozna zrobic tak ze zamawiasz rzeczy za 250 zł i masz 0 koszt a potem rzeczy oddajesz w sklepie (chyba do tygodnia czasu)

Aga dokladnie, odbioru w sklepie nie ma ale mozna oddac do sklepu i pani ci gotowke do reki zwraca:)

Ale mnie tesciu wkur... Maly sie bawi w piaskownicy a on go ciagle gdzies ciaga - chodz chodz idziemy zobaczyc tam.... Co chwile takie cos. mlody zdezorientowany. I jeszcze maja obydwoje mega schize ze mu wieje i ma zimne raczki. Ten chce jezdzic na rowerku a dziadek ze nie bo musisz teraz pochodzic zeby sie raczki rozgrzaly... Albo chce sie bawic w piasku a ten mu rekawy zaciaga na raczki bo zimne no i jak ma lopatke chwycic? No jeszcze gryze sie w jezyk ale irytacja na sam widok tescia mnie juz dopada

Pogoda do bani :/

wpadam się przywitać!

u nas tez pogoda do bani :/

Muńka sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm co do logopedy, to chyba rzeczywiście nie zaszkodzi iść, ale wydaje mi się, że mamy jeszcze ciut czasu

juz po wizycie. Szmer "nieznaczacy"??? w maju echo dla pewnosci, mamy sie nie martwić :happy2:

Josie - z moich doświadczeń, lepeij na biezaco zwracac uwage niz potem wybuchnąc :tak: Po moim wybuchu "ciazowym" tesciowa nie odzywała sie a ze 3 h :-D:-pale od tametj pory sie mnie słucha i mówi, ze musi robic po mojemu bo sie boi :cool:

reklama
Hej,

ja ta z doskoku, u nas pogoda dzisiaj rewelacyjna, cieplutko. Wojtek śpi, Kuba za chwile wraca z przedszkola a pozniej spacer chociaż mam lenia :zawstydzona/y: Ale trzeba.

Munka wszystkiego Najlepszego :-) Duzo zdrowka i milosci.

andzia dobrze, ze wszystko ok. Nie martwcie sie w takim razie ;-)

Mlodak powodzenia na badaniach, trzymam kciuki. Znając mnie ja pewnie bym nie poszła na to badanie :zawstydzona/y:

Josie powiedz cos teściowi a nie denerwuj sie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry