Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Też o niej pomyślałam. Pytałaś już?Albo ktora jest na fb? Addiena jest logopeda moze cos powie
juz po wizycie. Szmer "nieznaczacy"??? w maju echo dla pewnosci, mamy sie nie martwić![]()

A co do pogody to faktycznie dwa dni temu u nas było nie ciekawie i lało. 

Reszta tak ja chyba odpadamWROCŁAWIANKI jutro aktualne o 10.00?
janek mial dzien na niejedzenie i nic prawie od rana nie jadl. a babcia ciagle daj mu ciastko chociaz. nosz ja pier..... jak robilismy trzecie podejscie do obiadu o 16, i ja tu sie wysilam, daje jedna lyzke druga, je, babcia mi sie wcina ze slodkim kompotem "daj mu popic" a przeciez jak on kompotu sprobuje to juz po zupie bedzie. ale jeszcze lepiej bo nagle dziadek mu pokazuje : no jedz jedz zobacz dziadek tez je. ja patrze a ten ciastko wpieprza. no to sie zagotowalam. i sie wydarlam ze ja tu gehenne przechodze zeby go nakarmic a ci mi ciagle z tym slodkim, ze nie chce juz nawet slyszec slowa ciastko, ja tu karmie i ja ustalam co moje dziecko je i kiedy. tesciowa na to ze jej po prostu zal ze on tak nie je. nosz kur... jej jest zal ze mu wciskam obiad i kanapki jak moglabym mu dac kilo ciastek i by bylo po sprawie. no biedne dziecko!Tak Kuba w grudniu skończył 5lat, a waży 17kg i jest drobnyaga dwójkę do jednego?![]()