Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ciekawe skad widział kótry papierek brać??
no moja tesciowa Twojej nie pzrebije, nie ma bata 
:-(
Bylam z bubinkiem na spotkaniu wielkanocnym dzieci, wybawil sie, zdemolowal pol sali i... wcale nie jest zmeczony. A ja podpieram nosem sciany. Dzis w nocy smarkacz nauczyl sie chyba wszystkich przeklenstw po polsku i polowy po rosyjsku (po rosyjsku jest wiecej) a najbardziej ucierpial materac (na lozku), ktory boksowalam w furii o 3, 5, 7...
On sie budzil co 10minut z placzem, chcial spac przy swietle, na mnie i co pol godziny byc pol godziny bujany w fotelu bujanym. Nic go nie boli, nic mu nie jest. Chcial spac a nie umial i panikowal. Poprzednia noc byla niewiele lepsza ale to byla zmiana monsza. Przeczytalam, ze u 2-latkow moze pojawic sie bezsennosc "ot tak" (zwiazana ze skokiem rozwojowym?) Ledwo chodze, potykam sie, pokladam. I wygladam jak po jakiejs libacji :-( Kawa nie wchodzi w gre, bo przeciez karmie UU i jakby mi dziec dostal dawki kofeiny to dopiero bylby bal na calego
Poskarzylam sie, wiec ide zabrac mu worek, ktory gryzie 
On zawsze widzi mnie w jakieś chustce i też chętnie nosiaga wow ale z niego przystojniachaa no i zazdroszcze szalika, moj dostaje kociokwiku jak tylko widzi ze mu chce zalozyc :/.

teściu jeszcze na zawał by padł gdyby zobaczył tak piękną kobietkę w stanie błogosławionym i to jeszcze nago Aga - no patrz jaki fuksciekawe skad widział kótry papierek brać??
Mam pytanie???
Co sądzicie o kupowaniu na chrzest kzryżyka na pamiatke?? M bedzie za tydzień chrzestnym, i uparł sie na kzryżyk a nie medalik, a słyszałam ( od starszych pan) ze kupujac krzyzyk stawiasz krzyzyk na dziecku???