Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To czekam na relacjeMaćku - Addiena ma mi napisać coś na temat rozwoju mowy - tylko napisała zebym dała jej chwile bo to dłuzszy tekst a przy mlodej nie ma jak na razie.
Kasiek - dziekuję - cudne te bluzeczki. Ta z dynia młoda od razu sama ubierała![]()

Kogo?!Spalił mi się odkurzacz...jebnę!

Twoja teściowa wymiata, 1 miejsce w rankinguAndzia!!!!!!!!!!! Wybuchnelam glosnym smiechem na twoj post!bo wlasnie mialam wam pisac ze jakbym tu miala zostac dluzej to pojechalabym dzis po zasuwke do drzwi. Bo u tesciow sie nie zamyka. Ja na kiblu a mlody pod drzwiami krzyczy mama! To tesciowa bez kozery drzwi otwiera wpuszcza go i co lepsze - nie zamyka bo przeciez moze bedzie chcial wyjsc zaraz!!!!! No a dzis rano biore prysznic on sie bawi w lazience i zachcialo mu sie wyjsc wiec kopie w te drzwi. Tesciowa przyszla otworzyla i zostawila otwarte na osciez... Jak wyszlam spod prysznica to nawet nie mialam gdzie sie schowac bo drzwi prosto na mnie otwarte, i juz nawet nie wspomne ze zimno ale co jakby tesciu akurat przechodzil????
Poza tym szarpania mlodego za lapke ciag dalszy, dzis sie juz wkurzyl i sie rozplakal jak go dziadek pociagnal a pozniej juz wyrywal sie i krzyczal nie! nie! Boszzzz
Je super od rana ale postanowilam go karmic poza porami jedzenia tesciow wiec mamy spokoj. Ja daje co chce a tesciowa sie nie wtraca dzis o dziwo
I mamy nocleg w sopocie))) od poniedzialku do soboty, ale sie ciesze
![]()

ojj współczuje i oby chłopaki lekko przeszliDzięki Dziewczyny, mało tego mój maz tez ma ospę...
super:-)Aaaaaaaaaa moje dziecko chyba ruszyło z mową. Od wczoraj nawija mama i tata na zmianę. Co prawda tata mówi tylko szeptem (why???????) ale jednak. Tatuś dumny jak paw!
Oprócz tego jest bach przy każdym upadku tym celowym też. Krzyczy dooool przy kopnieciu piłki. To mówi na kota. Eś oznacza psa. Tuuuu to kupa w pieluszce jak zrobi i przyjdzie a ja nie wyczuje od razu.
Daleko mu do osiągnięć Nataszki Gabi czy Poli ale i tak jestem happy!!!!!