reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kasiek - wyprzedaż była :) WP_20140419_16_38_56_Pro.jpgWP_20140419_16_39_22_Pro.jpgWP_20140419_16_39_52_Pro.jpgWP_20140419_16_51_31_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20140419_16_38_56_Pro.jpg
    WP_20140419_16_38_56_Pro.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 43
  • WP_20140419_16_39_22_Pro.jpg
    WP_20140419_16_39_22_Pro.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 40
  • WP_20140419_16_39_52_Pro.jpg
    WP_20140419_16_39_52_Pro.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 40
  • WP_20140419_16_51_31_Pro.jpg
    WP_20140419_16_51_31_Pro.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 41
Aylin - to wyslij mi swoj numer (na tel. albo pw). Juz ja widze, jak ja literuje "cz", pol godziny tlumaczenia a i tak napisza zle :-p (oni nie wierza, ze c i z moga stac kolo siebie, przerabialam to z moim panienskim nazwiskiem, nigdy nie napisali poprawnie :rolleyes2:) Nie moglas wynalezc prostszego (dla nich) nazwiska? ;-)
Miechunka to taki owoc, innaczej physalis albo rodzynka brazylijska . Rzadko u nas jest w sprzedazy i cena taka sobie jak za mala garstke ale smakuje fajnie. Pierwszy raz jadlam wlasnie na swoim slubie a teraz m cos naszlo i kupil dzieciowi. Z zalozenia mialo byc na kilka dni (do poskubania) ale on wciagnal prawie cala miseczke na raz :-)

Miechunka peruwiańska – Wikipedia, wolna encyklopedia

O widzisz physalis kojarzę a nie wiedzialam ze po naszemu to miechunka. Wysle ci jutro sms. Chcialam teraz ale chyba źle sobie nr zapisałam bo wrocil. A kompa nie chce m sie juz wlanczac.

Jutro ostatni dzien szkoleń wyjazdowych :) jupiiiiiii

Ostatnia edycja:
Witajcie,

znowu trochę przerwy i nadrabiania duzo, poogladalam Wasze zakupy :-)

Katrina super buciki, moj Kuba uwielbia crocsy :tak:

Sunshine, Aylin śliczne ubranka :tak: Oj Wy zakupoholiczki ;-)

Aronia fajne włoski ma :tak: Super chłopczyk

kasiek ale świetne zdjecie :-) Fajnie wyglądają :)

u nas jakos leci, pogoda w miarę ale cos ostatnio mam lenia :zawstydzona/y:
Dzisiaj byłam taka słaba, ze myslalam ze nie wytrzymam do wieczora z chłopakami. Ale jakos dałam rade i zamiast iść juz spac to oczywiscie teraz mi sie nie chce

Polaa dzieki (cos mi podziekowanie nie dziala u Ciebie :wściekła/y:)

Aylin - a kierunkowy masz dobry?

U mojej mamy w ogrodku rosla miechunka rozdeta (zwana inaczej wisnia zydowska) - niejadalna, dekoracyjna ;-)

Kasiek - to promocja z tup-tupa. Polska marka. Teraz mają kup jeden a drugi za 50%. Poza tym mam przeciek ze niedługo bedzie u nich wyprzedaż. Warto polować.

Aronia - pewnie cie obudziłam ale smsm wysłany z powodzeniem :)P

reklama
Cześć kobietki

Zaliczyłam wczoraj wizytę u gin ( miałam na poniedziałek ale przełożyli), cytologia zrobiona, recepta na 3op tabsów wypisana więc jakiś czas spokój:tak: Wynik cyto odbiorę sobie jak pójdę po następną receptę

Dzieć już od pół godz. na dworze siedzi. Ubrał czapkę z daszkiem, podszedł do drzwi i " mama otfuś" to co było robić?

Młodak o której pobudka dzisiaj??? Mi młody wyjątkowo wstał już o 6:baffled:

Sunshine gratki zdanego egzaminu i powodzenia na następnym. A trawka pewnie, że skoszona

Papitka fajnie, że u Was ok:tak:

Josie współczuję tego syfu związanego z remontem. No co Ty, nie cieszysz się na przyjazd teściowej?:-p

Rysica współczuję szkarlatyny. A Monia ma super włoski

Aronia twój bejbik też ma fajną czuprynę

Kasiek hehe ciekawkie dziewuszki;-)

Do góry