reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Melduje pobudke o ludzkiej porze tj 8:10. (asik)

Też mam kilka rzeczy z tuptupa i są świetne. A wszystko używane po synku koleżanki.

Sylka no dobra nie odwiedze Ciebie więc wracaj tu do nas :)

Josie oj nie zazdroszczę tego "remontu" ale przyjazdu teściowej chyba jeszcze bardziej.

Kasiekz super fota pod bramą. Mój to nawet na ziemi nie usiadzie bo przecież się ubrudzi. On z tych delikatniejszych.

MsMickey ile Ty jeszcze w ciąży zamierzasz chodzić????

Hejka - Kasienka podejrzewam, ze jakbym poszla wczesniej do Lidla, to moze znalazlabym pasujacy rozmiar, ale niestety nie moglismy pojsc rano I juz nie bylo.

Ale od wczoraj naskrobalyscie :szok:

Aronia tez dopiero zobaczylam zdjecie, super fryz :-) wyglada jak anioleczek, ja nie wiem co Ty od niego chcesz :-p na tym zdjeciu psa wyglada inaczej niz moja ;-)
10014595_674809642578841_8993469547505641001_n.jpg to jedyne zdjecie jakie mam w wersji eletronicznej i tu juz staruszka :sorry2:
Co do owocu to nie dziwie sie ze mu smakuja :-p u nas jest prawie w kazdym supermarkecie ;-)

Sunshine poleczki ikea :) piekna ta bluza!!! Ja bylam ostatnio w tesco ale tym razem nic mi sie nie podobalo

Powiem wam ze u mnie masakra, mieli szybko ten pion kanalizacyjny wymienic a tu konca nie widac, korytarze na dole i na gorze mamy rozkute wszedzie pelno kurzu, lazienka to cala w bialym pyle. Ryczec mi sie chce. I jutro nie skoncza na pewno wiec weekend majowy w syfie. I jakby tego bylo malo to robia na zewnatrz elewacje i okna musza byc pozamykane. Nic mi w domu nie schnie a na podworku plac budowy wiec nie ma szans zeby pranie zrobic. A ja tu mam sie do porodu szykowac, nic tylko siasc i plakac :/

o matko! co za porazka! wspolczuje, moze skorzystaj z propozycji Kasienki i wywies sie u niej :-) dzieki za polki. Bluza super cieplutka i tylko £4 czyli 20zl :happy:, a spodenki maja wykonczenie koronkowe zreszta tak samo jak bluza i bluzeczka dlatego przypadly mi do gustu :-)

Maz z tesciowa wlasnie za moimi plecami ustalili ze ona przyjedzie nam pomoc po tym remoncie............

to bedziesz miala pomoc :-D :sorry2:

Rysica- nie ma co fryzurka pierwsza klasa!! :tak: wspolczuje szkarlatyny :-( zdrowka!!!

Aylin- Ty to zawsze wychaczysz cos fajnego i to w promocji!!! podeslij mi fotki na priv albo linka bo siorka przylatuje w czerwcu to by mi przywiozla ciuszki ;-)

Katrina- u Was lato???? :szok:

Polaa- ja tez mam lenia a musze fate ogarnac bo jutro na kontrole z agencji przychodza :baffled: A czemu znowu slaba jestes?

Mlodak- u nas dla odmiany pobudka o 6:10! ale przetrzymalam do 7 :-p zdecydowanie musze klasc sie wczesniej spac bo inaczej jestem nieprzytomna :-(

No dobra pokusilam sie jeszcze na spodenki :zawstydzona/y:
$_1.jpg
$_111.jpg

Załączniki

• 10014595_674809642578841_8993469547505641001_n.jpg
    10014595_674809642578841_8993469547505641001_n.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 48
  • $_1.jpg
    $_1.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 35
  • $_111.jpg
    $_111.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 38
Aylin - masz szczescie, ze mialam wylaczony dzwonek, bo bym byla zla :growl: Jak chcecie moge jeszcze zadzwonic i zmienic rezerwacje, w piatek maja luzy, w sobote byloby gorzej. Mozesz mi zdradzic na pw/mailem/smsem (jak Ci wygodniej) jakie macie jeszcze plany? ;-)

A tak wogole to rezerwacja jest poki co na moje nazwisko, bo potrzebowali numeru telefonu. :sorry2:

Tupa to niech siostra kartę u nich zalozy. Dodatkowe 5% zniżki jest. Tak ja kupilam na promocji 50% plus te 5 z karty. A o przecenach dam ci znac :)

reklama
Boshhe ale byla kupa po tej miechunce :szok::-) Kolorowa, piegowata, ogolnie smieszna ale dziko cuchnaca :rofl2: No ale trudno sie dziwic przy tej zjedzonej na raz ilosci :-p

Do góry