Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na tym zdjeciu psa wyglada inaczej niz moja ;-)
to jedyne zdjecie jakie mam w wersji eletronicznej i tu juz staruszka
u nas jest prawie w kazdym supermarkecie ;-) Sunshine poleczki ikeapiekna ta bluza!!! Ja bylam ostatnio w tesco ale tym razem nic mi sie nie podobalo
Powiem wam ze u mnie masakra, mieli szybko ten pion kanalizacyjny wymienic a tu konca nie widac, korytarze na dole i na gorze mamy rozkute wszedzie pelno kurzu, lazienka to cala w bialym pyle. Ryczec mi sie chce. I jutro nie skoncza na pewno wiec weekend majowy w syfie. I jakby tego bylo malo to robia na zewnatrz elewacje i okna musza byc pozamykane. Nic mi w domu nie schnie a na podworku plac budowy wiec nie ma szans zeby pranie zrobic. A ja tu mam sie do porodu szykowac, nic tylko siasc i plakac :/
, a spodenki maja wykonczenie koronkowe zreszta tak samo jak bluza i bluzeczka dlatego przypadly mi do gustu :-) Maz z tesciowa wlasnie za moimi plecami ustalili ze ona przyjedzie nam pomoc po tym remoncie............
wspolczuje szkarlatyny :-( zdrowka!!!
A czemu znowu slaba jestes?
zdecydowanie musze klasc sie wczesniej spac bo inaczej jestem nieprzytomna :-(

Jak chcecie moge jeszcze zadzwonic i zmienic rezerwacje, w piatek maja luzy, w sobote byloby gorzej. Mozesz mi zdradzic na pw/mailem/smsem (jak Ci wygodniej) jakie macie jeszcze plany? ;-) 
Sundhine te spodenki cudne. Ale to juz chyba nie Tesco? Co do tup-
a podeslij jeszcze fotki tych ciuszkow od kolezanki ;-)