reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Maz nadal niewidomy a żeby bylo weselej to zostaje z nunu pod opieką jutro...... Chyba sie zamartwie w pracy.

Josie - najpierw lania potem tesciowa i teraz kupa. Kumulacja i to potrojna. Teraz to jz tylko lepiej będzie.

reklama
Aylin - cos sobie przypomnialam (odnosnie "pochrzanionego alkoholu") - wyslalam Ci wiec pw ;-)

Dzis dzien zlecial tak sobie bo do drzemki bylismy na takim mini koncercie rockowym plenerowym a po drzemce wyslalam m z dzieciem pobawic sie w parku a sama pucowalam lazienke :rolleyes2:Wrocil (dziec) z raczka upaciana w ptasiej kupie. Zeby bylo sprawiedliwie to upacial tez tate :-p (ach ci faceci -> Aylin ;-) )

Wczoraj bylo fajniej, bo do drzemki bylismy na wsi kupic owcze mleko - dziec poogladal zwierzaki, traktory i kombajn. A po drzemce w ogrodku. No ale wczoraj byla przyzwoitsza pogoda :sorry:

Zerwalismy wykladzine zdezynfekowlismy wszystko do tego odswiezacze okna na osciez otwarte i teraz jest w miare. Kuzwa ja to nie moge w spokoju urodzic... Sterta prania na mnie czeka, chyba z 6 pralek sie uzbieralo. to co wypralam maluszkowi musze jeszcze raz prac przez te opary gowna i chemii. No i wszystkie posciele do wymiany. podloga rozpieprzona, sciany tez... Czeka nas malowanie i wymiana wykladziny.

Padam na twarz. Ide spac

Witam,

Sunshine nie wiem sama od czego. Dzisiaj na szczescie trochę lepiej.

Josie o cholera, wspolczuje. Co za masakra. Nie denerwuj sie tylko.

Aylin ale Mała załatwiła tatusia :-( Boli Go pewnie, co nie?

u nas dzisiaj piękna pogoda, byliśmy na urodzinach syna znajomych, mieli wypożyczona dmuchana zjeżdżalnie, młodzi sie wybawila. Sama zjeżdżałam :zawstydzona/y:niby, ze z Wojtkiem :-D

Josie, bidaku :(((, pozostaje tylko sie pocieszac, ze lepiej ze to wszystko stało sie teraz niz tuż po powrocie ze szpitala...no i ze bedziesz mogła teraz wybrać nowy odcień wykładziny...bo nie wiem, czy tamtą chcecie ratowac...trzeba skupić sie na plusach...no i super, ze teściowa jest...przyda sie....:/

Rysica, a Ty nie masz o co sie martwić???!!! ;))) naprawde nie wszystkie dwulatki sa odpieluchowane i recytują pana Tadeusza ;))) i to nie warunkuje powodzenia w przyszłości!

Aronia, szkoda, ze nie mieszkasz w Wawie! :( miałam super informator kulturalny na forum ;)))

Aylin, a rogowka nie jest uszkodzona? Byliście u okulisty?

Polaa, spryciaro! ;) no nam tez sie tez cos od życia należy!

Ostatnia edycja:
Josie ale pech, dobrze ze tesciowa jest ... ciekawe kto zawinil z ta kanalizacja ... jakbyscie nie mogli wytrzymac to zapraszamy , Nikos zdrowy ale w domu bo w niedziele chrzest'

Aylin
a o kogo bardziej sie bedziesz martwic :p ?

Aronia jak ze spaniem ?

Polaa w kazdym z nas jest troche dziecka :p

Hatszept wypoczelas juz troszke?

Hej, melduję się.

Nie mam czasu was poczytać, przeleciałam dwie ostatnie strony i współczuję Aylin (męża) i Josie (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!)

Ja mam zapalenie pęcherza, sikam krwią - normalnie chodzę po ścianach (grillowanie w mgle i siedzenie na kamiennych schodach). Na wypad majowy dojechali do nas znajomi z dzieckiem w Poli w wieku, ale wcześniej nie poinformowali, że ma oskrzela. Tak więc P zaczęła kaszleć od dzisiaj (nie pisałam, że w środę minął jej kaszel nocy ten po zaśnięciu), a jak coś od niego złapie to się pociacham, bo wyjazd za 1,5tygodnia do tej Turcji:/

reklama
Hej

U nas majówka średnio, Żadnych atrakcji dla dzieci nie było poza jednym dużym dmuchanym zamkiem, watą cukrową, popcornem i stoiskiem z zabawkami:no: porażka dosłownie. Fakt, łobuziaki chwilę poszalały na zamku ale ile można na jednym i tym samym? Po 2h zmyliśmy się do domu

Aronia wow, u Was to dopiero były atrakcje:-) super

Andzia dzięki, D. w końcu odwiedził chrzestnego. Wybawił się z kuzynka i padł w aucie. Haha to i już bociany w trójkąty się dobierają?:-D

Sylka poczekaj, jeszcze parę razy pójdziesz z Szymkiem na playgrupę i się rozkręci

Sunshine, MsMickey gratuluję odpieluchowania:tak:

Aga

Josie kuźwa ale pech Was dopadł...współczuję. A i teściowa się na coś przydała;-)

Pola ból pleców minął?

Rysica przyjdzie czas i na Monię to zacznie wołać siku. U nas różnie z tym bywa- jeden dzień woła ładnie na drugi w ogóle.

Aylin współczuję opieki nad 35latkiem. Lepiej już?

Kasiek zdrówka

z majówkowych atrakcji
Zdjęcie0618.jpg Zdjęcie0604.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0618.jpg
    Zdjęcie0618.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie0604.jpg
    Zdjęcie0604.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Do góry