reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Widocznie z tą temperatura to jednorazowe było, wczoraj latał większość dnia na dworze. Młody strasznie niegrzeczny się zrobił,skończy coś robić to rzuca na podłogę ( powtarzam kilka razy żeby podniósł aż poskutkuje) jak mu czegoś zabronię to wpada w histerię ( te akurat przeczekuje):no: aniołek z różkami;-)

Josie trzymam kciuki, powodzenia

Aronia brawa dla psy za odwagę

Alijenka haha nasz też uwielbia wodę, nie przepuści żadnej kałuży. Współczuję burzy w nocy, chociaż ja jak zasnę to mi nic nie przeszkadza;-)

Polaa super, że chłopcy zadowoleni z zabawek. No ja czekam właśnie na to słonko, żeby się trochę popaleć

reklama
josie nie stresuj się za chwileczkę już będziesz miała drugie swoje szczęście przy sobie :-):-)

u nas dziś zaś pogoda do bani więc udajemy się z małą na basen :-D

Aga o 12 też u nas już ładna pogoda była :-D, ale ranek na basenie jest spoko, teraz Niuśka śpi, 2 godziny na basenie ją wykończyły choć i tak była histeria przy wyjściu :szok::szok::szok:

ciekawe jak josie ????!!!!!!

Mój też śpi, a ja prasuję letnie ciuszki i sprawdzam czy wszystko mamy :)

No tez wszędzie co chwile zaglądam i czekam na wieści od Josie :)

reklama
Wlasnie wróciłam z miasta i od razu weszłam sprawdzić czy jest juz jakaś wiadomość od Josie... Pewnie juz tuli Franka :) Josie daj znać :)

macku tak wlasnie popatrzyłam na Twój suwaczek, szok :) ale ten czas leci

kasienka ale masz śliczną coreczkę :)

Do góry