reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam, ja już byłam w mieście i to w dwóch różnych częściach miasta, teraz marzę o kawce, ale marzenia nie spełnię, bo się skończyła :/
Co do babci to wczoraj chyba mnie nie poznała :( raz rozmawiała z nami normalnie, a raz mówiła rzeczy które wcale nie miały miejsca :( mamuśka teraz pojechała do lekarza to będzie coś więcej wiedzieć. Przez ten cukier (370) najprawdopodobniej doszło do udaru.

Aga ja tu miałam sąsiadkę, która często ratowałam, miała cukrzycę ale ona znowu zapominała brać lekarst i miała takie spadki cukru, że masakra mdlała przez to i tak jakby w lekką śpiączkę zapadała i właśnie któregoś dnia doszło do udaru przez to. Ja pamiętam jak wybijałam u niej szyby w domu aby do niej wejść i udzielić pierwszej pomocy.
A babcia ile ma lat ????????

Dołączam do mających lenia (Alijenka, Sylka), no dosłownie nic tylko bym dzisiaj spała. Oczy same mi się zamykają ale to chyba od pogody bo tak jakoś pochmurno

Aga nieustające kciuki za babcie!!!

Niespodzianka super, że Tomcio zadowolony z urodzinek:-)

Josie podziwiam, że z 2 dzieciaczków jeszcze będziesz bawić się w imprezki urodzinowe. A z drugiej strony jaki Janek poczuje się ważny

Aylin hehe to Ci młoda się chowała

Wczoraj była u nas koleżanka z córeczką w wieku Sz. Usmialismy się konkretnie bo mała tak Sz wzięła pod pantofel że szok. Za rękę go i idą, tam i tam ma usiąść i on siada. No i całować się chciała ale mój syn średnio calusny więc tu się buntował trochę. Ale w zamian dał jej pojeździć kladem, bobby carem i mogła popchac kosiarke. A tego to nawet ja nie mogę robić :)jyz
:-D:-D:-D
z kolei mój jak dorwał koleżankę to od razu do całowania się wziął;-)

Sylka kameralnie czy nie, najważniejsze, żeby dzieć był zadowolony

Alijenka jak dzisiaj Nataszka się czuje, brzuszek przestał boleć?

asik szczerze to nie wiem czy ogarne, najwyzej zamowimy pizze i kupimy ciasto w cukierni :-p ogolnie chcialam zeby jas mial fajne te urodzinki zeby wiedzial ze to do niego goscie przyjezdzaja i ze dla niego prezenty. bo wiadomo teraz wszystko wokol Franka sie kreci...
no a przy okazji dziadkowie Franka poznaja i bede miala z glowy i spokoj przez najblizszy miesiac :)

a musze wam powiedziec ze Jas sie Frankiem zaczal interesowac i ciagle chce go glaskac, ale podchodzi, wyciaga raczke i pyta czy moze :) lapie za raczki i nozki. chyba sie oswoil.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny kciuki pomagają :) mamuśka mówi, ze wchodzi na sale, ze strachem co ją spotka, a babcia siedzi na łóżku zadowolona :) na szczęście to nie był udar, a cukier znowu prawie 400 :(

a jakie prezenty zamawiacie? u nas rowerek puky, duplo smieciarka i chyba od moich rodzicow stacje benzynowa mu zamowie , ksiazeczki na ulicy czeresniowej i pare koszulek z reserved mu zamowilam w weekend na promocji. chyba tyle.
Antek na dzień dziecka dostał kolejkę drewnianą, więc na urodziny dostanie (od babci) jakieś dodatki: mosty tunele i może jeszcze parę torów, ode mnie ciastoline i układanki czuczu, a od reszt nie wiem, bo nikt nie pyta tzn. siostrzenica jej pytałam i powiedziałam, ze może kolejkę elektryczną do tych torów. Na dzień dziecka od wujka dostał remizę strażacką i większość się nią bawi, a i od babci stolik ten co można wode lac, puszczać auta itp. i to był też trafiony prezent.

Idę walczyć z leniem i sprzątać trochę i ziemniaki skrobać.

Moje dziecko padło godzinę temu ciekawe o której będę miała pobudkę :confused::confused::confused:

Aga dobrze że z babcią lepiej

asik Nataszka dziś nawet w miarę, nie narzekała na brzuszek czyli chyba już ją nie boli

Jakie tu puchy :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziecię śpi od ponad godziny, obejrzę chyba ze 2 odcinki chirurgów i też mykam spać.

alijenka Ty chociaż na zakupy dziś wyszłaś, a ja nawet tego nie zrobiłam. Cały dzień leniwie w domu spędziłam.
Dobrze, że brzuszek już nie boli :)

Aga kciuki za zdrówko Babci. Masz rację, najważniejsze aby nie cierpiała.

josie gdybyś była bliżej to bym wpadła i pomogła Tobie w gotowaniu. Ta moja impreza tak mnie podbudowała, że szok. Nie chwaląc się, ale naprawdę jedzenie wyszło super i nawet teściu się zajadał, a woli raczej kuchnię tradycyjną. Zdziwił się, że szpinak czy brokuły mogą tak dobrze smakować. Nawet sałatkę z kuskusem jadł :szok: Tak samo myślałam, że oliwki z sałat które podałam do rolady będzie wybierał, a on je wciągał. Mąż nie może przestać mnie chwalić. I mimo że był przeciwny tej imprezie to stwierdził, że za rok powtarzamy i on już teraz zapewnia, że bierze młodego na cały dzień abym mogła znów taki obiad zrobić:-).
Fajno że Jaś interesuje się bratem :)

Niespodzianka najważniejsze, że Tomaszek zadowolony z tak spędzonych urodzin :-)

asik, sylka, alijenka pewno już śpią po takim dniu :-D:-D:-D

Młody z lekka już się nudził, ale co zrobić jak lało. Kaloszy nie mamy, a trawa na podwórku dla niego to chyba już po kolana będzie bo nie ma jak skosić przez te deszcze. Rozpogodziło się o 19 a 19:15 gwiazdor szedł się kąpać więc nie opłacało się go ubierać nawet bo więcej krzyku przy powrocie by było.
Jutro zapowiadają lepszą pogodę z rana a po południu burze to mam nadzieję, że trochę z dworu skorzystamy jednak.

Do góry