alijenka
Mamcia Nataszki :))
Sylka tylko że ja zamiast coś robić to siedzę przed komputerem, a dziecko bajki ogląda. Byłyśmy na zakupach i tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj była u nas koleżanka z córeczką w wieku Sz. Usmialismy się konkretnie bo mała tak Sz wzięła pod pantofel że szok. Za rękę go i idą, tam i tam ma usiąść i on siada. No i całować się chciała ale mój syn średnio calusny więc tu się buntował trochę. Ale w zamian dał jej pojeździć kladem, bobby carem i mogła popchac kosiarke. A tego to nawet ja nie mogę robićjyz
Antek na dzień dziecka dostał kolejkę drewnianą, więc na urodziny dostanie (od babci) jakieś dodatki: mosty tunele i może jeszcze parę torów, ode mnie ciastoline i układanki czuczu, a od reszt nie wiem, bo nikt nie pyta tzn. siostrzenica jej pytałam i powiedziałam, ze może kolejkę elektryczną do tych torów. Na dzień dziecka od wujka dostał remizę strażacką i większość się nią bawi, a i od babci stolik ten co można wode lac, puszczać auta itp. i to był też trafiony prezent.a jakie prezenty zamawiacie? u nas rowerek puky, duplo smieciarka i chyba od moich rodzicow stacje benzynowa mu zamowie , ksiazeczki na ulicy czeresniowej i pare koszulek z reserved mu zamowilam w weekend na promocji. chyba tyle.