reklama

Czerwiec 2012

alijenka - ojej, biedna Nataszka :-( Plac zabaw swietny ale moim zdaniem to nie na 2 latka. Chyba lepiej poczekac, bo szkoda, zeby stalo i niszczalo, zanim ona do niego dorosnie ;-) Zuki byly jak z obrazka, wiec do reki mu wziac nie pozwolilam, znajac jego mozliwosci.

reklama
aronia mi to się gorąco zrobiło jak zobaczyłam jej rękę w drzwiach auta :-(:-(:-(:-(, ale ma trochę zaczerwienione miejsca gdzie jej przycięło, dobrze że nie dostała po paznokciach, normalnie kaleka :szok::szok::szok:
No wiem wiem że może 2 lata to za mało na taki plac zabaw ale szkoda mi kasy wydawać aby kupować wszystko z osobna, a później robić jej plac zabaw i zaś kasę wydawać

Ostatnia edycja:
Alijenka biedna mloda. Dobrze ze nie zlamane. A co do placu zabaw. Na weselu, przy restauracji byl taki i moja nie miala najmniejszych oporów przed korzystaniem z niego. Domek, zjeżdżalnia i drabinka jej pasują. A na ścianie,wspinaczkowa przyjdzie pora

Nie da się nic zrobić :'( chyba że będę się bawić w zgłaszanie tego władzą wyższym i walczenie o zaliczenie tego egzaminu.....

Alijenka Aura kiedyś wsadził palce między drzwi a młodszy kolega zamknął je z całej siły. Miała tylko czerwone w głębię nie i obeszło się bez siniaki o dziwo a też myślałam że już po palcach :O Perła na podobnym placu zabaw pomyka. A na ściankę się wspina ale tylko na pierwszy poziom ;-)

Bardzo dziekujemy za zyczenia dla Kubusia.

Hatszept - dla Piotrusia rowniez wszystkiego co najlepsze I oby specjalisci rozwiali Twoje przypuszczenia.
Tez miala. Taki moment u Kuby, ale niepotrzebnie.

Piotruś Kubuś wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!

Dziewczyny jakie badania powinnam wykonać aby sprawdzić co się dzieje z moim ? Bo niby jest ale od ponad pół roku to dziwny jakiś. Regularny ale przez pierwsze 4 dni mam brązowe plamienia tylko potem 1-2 dni krwawienia i kolejne 2 dni plamienia. U gina byłam przy okazji torbieli i usg nic nie wskazywało nigdy. Więc pójdę do internisty i niech mi zleci badania jakieś bo przecież szlag mnie trafia już.tampona nie założe a podpasek nienawidzę.

Piotrusiu, Kubusiu wszystkiego naj, sloneczka i spelnienia marzen :*

happy-birthday-cute-bunny.gif
Wybaczcie, ale z glowy pisze wiec moge zapomniec.

Hatszept dobrze, ze szukasz pomocy, a glosy, ze wmawiasz cos dziecku ignoruj. To Ty jestes matka i wiesz czy powinnas, czy nie powinnas czegos robic. Jesli (a pewnie tak bedzie) okaze sie, ze z Piterkiem wjo ok, bedziesz miala czyste sumienie i odetchniesz zamiast sie denerwowac.

Andzia &&& zeby mama przejela opieka i poszla do lekarza.

Sunshine wspolczuje :/ Nie dosc, ze musialas sie uczyc, stresowac to jeszcze egzam zgubili... Ja bym chyba interweniowala wyzej. Moze nie zalicza automatycznie, ale nastepnym razem sie przyloza barany
:no:

Mloda K nie pomoge i nie wiem czy pociesze, ale mam identycznie.

Alijenka jak juz zamontujesz plac zabaw to sie zwalimy z Tomeczkiem ;) On uwielbia drabinki, slizgawki, wspinanie sie itp.

Załączniki

• happy-birthday-cute-bunny.gif
    happy-birthday-cute-bunny.gif
    16,4 KB · Wyświetleń: 92
hej

my dzis wybylismy na wycieczke do doliny bedkowskiej, Franka pierwszy spacer - spisal sie na medal, spal sobie grzecznie, Jasiek tez super , wybiegal sie, zuczki tez byly i rozne kwiatki listki kamyki, ogolnie pelne kieszenie mialam :-D

Sunshine wspolczuje.... :no:

alijenka super ten plac zabaw, a taki domek to marzenie kazdego dziecka przeciez!

Hatszept oby sie okazalo ze na wyrost was pani zdiagnozowala!!! na pewno bedzie ok, trzymam kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry