reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Sto lat, pieknych prezentow, usmiechow na buziach, multum zabawy i wszystkiego naj naj naj od ciotki i Tomcia dla

Martynki i Jasia

f947652f0005d2b651d6dcfd.jpeg

Załączniki

• f947652f0005d2b651d6dcfd.jpeg
    f947652f0005d2b651d6dcfd.jpeg
    49,9 KB · Wyświetleń: 46
Uff, my w końcu po festiwalu. Na 12 zespołów "nasze" dzieciaki zostały wyróżnione:happy2::happy2::happy2: Jak na pierwszy taki konkurs to i tak super:-) Oliwka zmęczona ale szczęśliwa

Wszystkiego najlepszego dla Jasia i Martynki!!!

610_1.jpg

Załączniki

• 610_1.jpg
    610_1.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 46
Martynko Jasiu buziaki dla Was nasz 2latki kochane!!
images5EIKA43T.jpg

Aga zdrowka dla Antosia ... mam nadzieje ze ta zielen z kataru zniknie... ja z automatu rezygnuje ze spotkan gdzie sa male dzieci bo i Nikos i Sarcia maja katar :| a rodzice jtorzy robia ze nie informuja sa nie fair
Ja też wszystkich ostrzegam jak Antek ma katar dlaego byłam zła, ze ona mi nie powiedziała. Dzisiejszy dzień też chcieliśmy odwołać, ale przyjaciółka mi nie pozwoliła. No, ale na szczęście dziś tylko raz mu nosa wycierałam

agaundpestka
- a latem 2010 bylas w Bln? Troche by Ci pamiec odswiezyc :-p Przez bite 10 dni temperatura dochodzila do 39st w cieniu, srednia wynosila 37. Ani jednego obloczka ani najlzejszego powiewu wiatru. Najgoretsze lato jakiego doswiadczylam do tej pory. W naszej pipidowie bylo ciezko. Z domu wychodzilam tylko rano i wieczorem i tylko w cien (las, jezioro), okna wzsytkie (w nadziei na przeciag, ktorego nie bylo) pootwierane noca, w dzien szczelnie zamkniete, zaslony zaciagniete, rolety spuszczone. No ale musialam pojechac do pracy. Dostalam zlecenie wlasnie w okolicach Bramy Slaskiej. Buoah! Tam bylo GORACO. Wracajac o 21 nie bylo zadnej ulgi. Kiedy u nas bylo juz przyjemnie, tam beton i asfalt oddawaly goraco i bylo nadal +35! :szok: W taka temperature to mozna tylko w wodzie siedziec ;-)

A jesli o wspomnieniach mowa to mam dla Ciebie fotke (na jej temat napisze Ci w pw):

Zobacz załącznik 628094
Oczywiście, ze byłam i nie narzekam :)

Aylienka zdrówka dla Was!!

My dziś cały dzień na imprezce w ogrodzie spędziliśmy :) Antek szczęśliwy, bo nie brakowało wujków do wspólnej zabawy :)

Załączniki

• images5EIKA43T.jpg
    images5EIKA43T.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 40
Dla naszej przeuroczej blondyneczki Tysi i najgrzeczniejszego Jasia pod słońcem-sto lat!!! :))))

My tu jeszcze przez ok.3tyg bedziemy świętować urodziny naszych 2-latków, a juz za 5msc ja bede juz po roczku Darii :))))) woooow :) i jednoczesnie przerażona powrotem do pracy :///

Ale upały dzis...:/ dobrze, ze nasz płac zabaw w parku i bardzo stare drzewa na nim...mozna było złapać oddech...ale komarow strasznie dużo :(
znacie moze jakis sprawdzony środek na komary dla dzieci (przeciw i po ugryzieniu). My w sumie do tej pory nie uzywalismy, a dla siebie zawsze mugga, tylko ze jego nie mozna chyba dla dzieci :/

Dziekujemy za zyczenia!!! My juz po imprezie cudnie bylo wszystko sie udalo franek grzecznie spal wiekszosc dnia. Prezenty trafione smieciarka i stacja benzynowa duplo rewelacja - najbardziej mu sie kibelek na tej stacji podoba:p
Tylko rowerka puky sie boi na razie o_O nawet nie chce wsiasc ale dajmy mu czas:)

Hatszept na komary mamy spray ziaja dla dzieci ale czy dziala to nie wiem bo jakos rok temu specjalnie nie bylo komarow

reklama
ooooo, Aylin, josie - 100 lat dla Waszych pociech!!!! Jakies zdjatka z imprezy? ;-)

alijenka
- jedna zjezczalnia na 10.000 mieszkancow???? Skandal.

hatszept - wg mojej znajomej aptekarki nie ma zadnego srodka na komary dla dzieci. Dla maluszkow moskitiery a dla reszty nic, bo te skuteczne srodki sa zbyt toksyczne i organizm dziecka ponoc ma sobie z nimi nie radzic :baffled:

U nas dzis niezly upal (31st), pol dnia spedzilismy nad jeziorem. I mimo calego uwazania, zaslaniania i zacieniania bubinek ma zaczerwienione ramiona i kark :wściekła/y:Ja sie delikatnie podprawilam na brazowo, jak sie nalezy (choc duzo plywalam i nie chowalam sie zbytnio przed bezposrednim sloncem) a on (mimo srodkow ostroznosci i cienia) na rozowo :wściekła/y:Chyba po ojcu to odziedziczyl :baffled:

Do góry