katrina115
Potrójna Mama
Jasiu Martynka - sto latek!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też wszystkich ostrzegam jak Antek ma katar dlaego byłam zła, ze ona mi nie powiedziała. Dzisiejszy dzień też chcieliśmy odwołać, ale przyjaciółka mi nie pozwoliła. No, ale na szczęście dziś tylko raz mu nosa wycierałamAga zdrowka dla Antosia ... mam nadzieje ze ta zielen z kataru zniknie... ja z automatu rezygnuje ze spotkan gdzie sa male dzieci bo i Nikos i Sarcia maja katar :| a rodzice jtorzy robia ze nie informuja sa nie fair
Oczywiście, ze byłam i nie narzekam
agaundpestka - a latem 2010 bylas w Bln? Troche by Ci pamiec odswiezycPrzez bite 10 dni temperatura dochodzila do 39st w cieniu, srednia wynosila 37. Ani jednego obloczka ani najlzejszego powiewu wiatru. Najgoretsze lato jakiego doswiadczylam do tej pory. W naszej pipidowie bylo ciezko. Z domu wychodzilam tylko rano i wieczorem i tylko w cien (las, jezioro), okna wzsytkie (w nadziei na przeciag, ktorego nie bylo) pootwierane noca, w dzien szczelnie zamkniete, zaslony zaciagniete, rolety spuszczone. No ale musialam pojechac do pracy. Dostalam zlecenie wlasnie w okolicach Bramy Slaskiej. Buoah! Tam bylo GORACO. Wracajac o 21 nie bylo zadnej ulgi. Kiedy u nas bylo juz przyjemnie, tam beton i asfalt oddawaly goraco i bylo nadal +35!
W taka temperature to mozna tylko w wodzie siedziec ;-)
A jesli o wspomnieniach mowa to mam dla Ciebie fotke (na jej temat napisze Ci w pw):
Zobacz załącznik 628094