Kasienka - mamy podobna nakladke jak ta z hipciem, ktora wkleilas ale nasz wogole nie chce siadac gola pupa na plastiku

Twoj zalacznik mi sie nie otwiera
agaundpestka - cos z babcia? Nie strasz nas! A co Was nagralo przekopywac trawnik/ugor w taki upal? Przeciez nowa trawa mialaby marne szanse na wzrost. Pol biedy, ze oddal kase
Aylin - swietny kot Ci wyszedl :-) I jakie fajne poskrecane swieczki! Tylko czemu babcia zdmuchiwala a nie jubilatka? ;-) Co do prezentu to dobrze ze sama juz wiesz co, bo ze mnie marny doradca. Nasz sie srednio interesuje zabawkami, ciezko trafic w jego gust

Na przyklad teraz na plaze taszczymy ze soba wor zabawek a jemu najwieksza frajde sprawia chowanie sie przed nami w trzcinach

Od kilku dni hitem jest kompas, wczesniej (dopki nie zepsul) byl minutnik do jajek

Co to czu czu nie wiem
mlodak - dobry jest z ta kupka i przytulaniem nocnika :-) U nas postepow nocnikowych zero. Na plazy zajawil, ze bedzie siusial i podbiegl do jeziora, zeby nasiusiac do wody

A tak poza tym informuje po fakcie
mlodak z mowa,
Munka - z kupka, a my ze spaniem - kazda ma swojego mola

;-)
kasiekz - przy takim upale to nad jezioro mozna pojechac i o 18 i o 19. A Twoj dluzej pracuje?
U nas dzis strasznie parno, wszystko sie lepi. Podobno ma byc az 37st w cieniu