Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aylin ten twoj tort piekny, podziwiam!!! Tysi smakowal? Bo moj oczywiscie torta nie tknal, placek drozdzowy pwszem ale tort jest ble... A mielismy pyszny (z cukierni...) bialy biszkopt i masa truskawkowa
czy ja jestem dziwna ? ale jak mozna zapomniec o wlasnym dziecku na 8 godzin ? to a propo tej 3 letniej dziewczynki co zmarla w samochodzie
Wczoraj dzieciaki miały frajdę u sąsiadów. Razem z koleżanką pluskali się w basenie:-) Damian nawet zaliczył nurka pod wodę.
a tu pierwszy zdobyty dyplom za osiągnięcia taneczne
Zobacz załącznik 628566

Humor jak najbardziej bopisywal ale tylko jej bo mnie wyprowadza z rownowagi..... bunt dwulatka..... i jak tylko cos zrobie nie po jej mysli zaraz jest RYK, w poniedzialek wystarczylo, ze do klatki weszlam podjazdem na wozki a nie chodkiem i nie chcialam zrobic tak jak ona mi kazala, skonczylo sie histeria, ze az sie zanosila....
rewelka!!! PIASZCZYSTA LAGUNA - Obejrzyj produkt

cycus ;-)