Niespodzianka
Fanka BB :)
Sunshine wspolczuje guziora. Biedna Perla :/ Mam nadzieje, ze to nic powaznego z wyoproznianiem. Zawsze warto skonsultowac z lekarzem, moze skieruje na jakies badania.
Aylin u mnie brak miejsca na basenik :/ A pogoda taka ladna.
Tort przesliczny - kocur wymiata.
Asik jesio raz gratulacje dla O
Andzia 12% to za.... znaczy super
Alijenka przerabane z K praca. Nic sie nie da zaplanowac. Nawet jak ma wolne to do niego dzwonia... Wspolczuje.
Kasienka mialam pisac, ze Nikos na kibelku bardzo profesjonalnie wyglada
Gazeta niezbedna 
MsMickey tortow nie odczyniam niestety, a na grilla szaszlyki, cycki, karkowka (ja zawsze wkladam do michy, do tego czosnek, chilli, miod, olej lub oliwa i sol czy przyprawa jakas z sola i sie moczy) Jako dodatek uwielbiam rukole z sosem balsamicznym http://gotowanie.onet.pl/przepisy/sos-balsamiczny,89444.html i prazonymi orzeszkami pini lub ziarnami slonecznika. Czasem robie salatke gyros ale bez miesa (bo bedzie z grilla). Czasem sosik czosnkowy do miesa, albo ryz na zimno z warzywami...
Aga wspolczuje calej tej sytuacji. Nie dziwie sie, ze sie wkurzylas... A nie moglabys oddac im tego drugiego pokoju? Mam nadzieje, ze jednak dlugo nie pomieszkaja, a biorac pod uwage to, ze masz dziwna bratowa to bardzo prawdopodobne.
A co do mnie to temat na dluzszy wywod. Jak wiecie juz pewnie z moich wczesniejszych postow moj zwiazek przezywa kryzys. I doszlam do punktu kiedy juz mi sie odechcialo starac. L chyba nie do konca akceptuje nowa sytuacje i coraz czesciej zdarza mu sie wspomniec, ze on za wszystko placi, ze nie ma kasy na nowy samochod, ze ma dosc dziecka itp itd. 5 na 7 dni w tygodniu sie klocimy i jest coraz bardziej nieprzyjemnie
Staralam sie byc wyrozumiala i spokojna, ale im bardziej jestem, tym L sobie bardziej pozwala. On nie jest jakas okropna osoba, ale ma swoje wybuchy zlosci. I tak sie zastanawiam czy warto zaciskac zeby i plakac po katach dla tych kilku chwil gdy zachowuje sie normalnie i jest mily...Wypelnilam dzisiaj formularze na wszelkie mozliwe zasilki dla samotnej matki i jutro chyba je wysle. Wczoraj (w moje imieniny) przyszedl do domu tylko na kapiel mlodego (jak sie domyslacie o kwiatku moglam pomarzyc), jak odkladalam T, to wyszedl i wrocil po 22. Przed rozstaniem powstrzymuje mnie to, ze L bardzo kocha T i odwrotnie. :-(
Aylin u mnie brak miejsca na basenik :/ A pogoda taka ladna.
Tort przesliczny - kocur wymiata.
Asik jesio raz gratulacje dla O
Andzia 12% to za.... znaczy super
Alijenka przerabane z K praca. Nic sie nie da zaplanowac. Nawet jak ma wolne to do niego dzwonia... Wspolczuje.
Kasienka mialam pisac, ze Nikos na kibelku bardzo profesjonalnie wyglada
MsMickey tortow nie odczyniam niestety, a na grilla szaszlyki, cycki, karkowka (ja zawsze wkladam do michy, do tego czosnek, chilli, miod, olej lub oliwa i sol czy przyprawa jakas z sola i sie moczy) Jako dodatek uwielbiam rukole z sosem balsamicznym http://gotowanie.onet.pl/przepisy/sos-balsamiczny,89444.html i prazonymi orzeszkami pini lub ziarnami slonecznika. Czasem robie salatke gyros ale bez miesa (bo bedzie z grilla). Czasem sosik czosnkowy do miesa, albo ryz na zimno z warzywami...
Aga wspolczuje calej tej sytuacji. Nie dziwie sie, ze sie wkurzylas... A nie moglabys oddac im tego drugiego pokoju? Mam nadzieje, ze jednak dlugo nie pomieszkaja, a biorac pod uwage to, ze masz dziwna bratowa to bardzo prawdopodobne.
A co do mnie to temat na dluzszy wywod. Jak wiecie juz pewnie z moich wczesniejszych postow moj zwiazek przezywa kryzys. I doszlam do punktu kiedy juz mi sie odechcialo starac. L chyba nie do konca akceptuje nowa sytuacje i coraz czesciej zdarza mu sie wspomniec, ze on za wszystko placi, ze nie ma kasy na nowy samochod, ze ma dosc dziecka itp itd. 5 na 7 dni w tygodniu sie klocimy i jest coraz bardziej nieprzyjemnie