Napisałam się przeglądając kilka stron i wszystko skasowane...sorry, ale nie pamiętam wszystkiego:/
Wczoraj cały dzień w basenie (oczywiście poza przerwą na drzemkę, bo te ciągle mamy), nawet zupę w nim jadła

Potem na 18.00 do kościoła, bo babcia musiała dać na mszę z okazji 2 lat

Po kościele rodzinka zwaliła się na kawę mrożoną. Brat wygadał się, że kupił P dużą trampolinę, więc będzie zabawa

Imprezę robię w nd. Obiad, potem tort i jakieś pierdu srerdu. Jestem wkurw..., bo M na dwudniowym szkoleniu i wróci dopiero w pt wieczorem, więc sprzątanie na mojej głowie.
alijenka też zamówiłam P łóżeczko u stolarza, ale białe. Ma być w następnym tygodniu i już nie mogę się doczekać. Takie normalne na 2m długie, żeby było już na zaś. Ona śpi z nami to przyzwyczajona
aronia M wraca o 18.30, a nim zje i przebierze się to 19.00. Wówczas moje dziecko robi się senne i nie ma szans na wypady, bo uśnie w aucie. Ma jedną drzemkę w dzień. Jak musimy wieczorem jechać na zakupy lub iść w gości to robię Polce drugą drzemkę o 17-18.00 i potem dopiero po 22.00 idzie spać

To śpioch. Ponoć my tak wszyscy mieliśmy. Co do UU a ząbkowania to też bałam się tego. Tymczasem przy 5 Polka w ogóle nie budziła się w nocy, jedynie w dzień bardziej marudna. Może i u was też byłby taki lajcik.
andzia gratki osiągnięć na siłce!
asik gratki dla Oliwki i dla ciebie!
sunshine byłaś z małą u lekarza z pupą, i co?
aga ojoj z tym pokojem. Wg mnie szybko uciekną z tego pokoiku. Widziałam, faktycznie nie ma szans na mieszkanie tam 3 osób. Tylko żeby twojej mamy na zamianę nie namówili!
hatszept chętnie dołożę się do prezentu dla córci Kasiulki!
aylin hahaha to jak P, zupa też musi mieć mniej niż temperatura pokojowa

Na wyprawę autem polecam ci książeczkę zgadywankę 2-3l CzuCzu. Tylko to z zabawek wzięłam do Turcji - niezastąpione!
Reszty kompletnie nie pamiętam, a tyle się napisałam:/
ZDRÓWKA dla naszych 2-latków!!!