reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

katrina najważniejsze że już z górki jest

kasiek też nie znoszę młodych ziemniaków dla mnie są za słodkie i ogólnie jakoś za ziemniakami nie przepadam ale lubię wszystko co się z nich robi, a sam zapach kopru mnie dusi normalnie, moja oprócz swojego mleka też w ogóle nie je nabiału ale chociaż pije je 2 razy dziennie jeszcze

andzia no właśnie dawaj fotę :-D:-D

reklama
Hej
pierwszy dzień urlopu za nami. Jest super, ale od jutra pogoda ma się pogorszyć. Pół dnia na basenie. Właśnie usypia chłopaków.
jesteśmy tu Witamy, nie daleko od nas.

Fryzura może jutro- się jeszcze zobaczy

Josie ciesze ssię ze z J już dobrze. Same korzyści z zabiegu.

Karina łagodnego przebiegu ospy u dzieciaków.

Kasiek uważaj na siebie

Alijenka zdrówka dla kuzynki i.dzieciaczka i dla was też oczywiscie.

Nie pamiętam więcej sorki

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Zaliczyłam wczoraj wyjście z dziewczętami z rzeszowskiego bb. Mega odstresowujące... Mąż nie był zbyt szczęsliwy bo obiecałam wrócic wcześniej. No ale cóż... Wyszło jak zwykle hehe :)

Szanowne Panie - prosze wstawać, ja tu w pracy dzielnie pracuje a wy co??

andzia popieram alijenkę - ośrodek super! ale ta odległość...

aylin hihi skąd ja to znam :) dlatego D przestał pytać, o której wrócę :-D

ja już zaliczyłam spacerek z młodym przed pracą:happy: super taka pogoda, oby utrzymało nam się to lato jak najdłużej!

zaza chyba to normalne ostatnio że taka cisza tu

moja właśnie usnęła z płaczu bo normalnie przechodzi dziś samą siebie ehhhhhhhhhhhhh nerw od samego rana, może jak dośpi to będzie ok, no nic nie mogę zrobić bo od rana mamo na rączki mamo nie opracuj mamo to mamo tamto wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

a mojego K matka dalej męczy o wyjazd nad jezioro :-:)-:)-:)-( tej tak samo nie idzie nic przetłumaczyć że nie jedziemy

Ja rano na badaniach tarczyca, toksoplazmoza (nie wiem na jaki ciul skoro już dawno temu ją przeszłam i mam przeciwciała) i inne duperele...
Miało dziś być ochłodzenie i padać, a tym czasem znowu patelnia i znowu leję zimną wodę do basenu, bo jest tam 'rosół'!

andzia bawcie się dobrze!

aylin relaksik przydatny;)

muńka dzięki tobie mam dziś krem z brokułów:p

A moja damesa wstała dziś o 9.30 i tak zastanawiam się o której będzie drzemka, pewnie o 15 i potem będzie spała do 17, więc czeka nas długi wieczór:D

I postanowiłam spróbować z czymś innym skoro jogurty i serki homo blee...kupiłam Monte. Efekt: siedzi przy stoliku i właśnie kończy duże pudełko!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,

zaza ale szybko mieliście dzisiaj spacerek :)
alijenka i znów sie różnimy :-D Ja uwielbiam koperek :tak: Wlasnie z ziemniakami młodymi.

Katrina wspolczuje ospy ale będziecie mieli juz za sobą. Ja zle wspominam ospę u chłopaków zwłaszcza u Wojtka ale teraz sie cieszę, ze juz po wszystkim
Moi pochłaniają wszelkie serki i jogurty, zreszta ja tak samo :zawstydzona/y:
Byliśmy dzisiaj na zakończeniu roku w przedszkolu. Kuba jaki dumny ze dostał medal i dyplom

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Do góry