Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

uff... jutro zostawiam ją na ponad dwie godziny (pójdzie z dziećmi na spacer) - co ja będę wtedy robić??? hehehe, żart! akurat roboty nie brakuje ;-)Niespodzianka T sie poprostu chłodzi
Munka - moj po weekendzie ( w pierwszych dniach) jak poszedł to dramat, z czasem było coraz lepiej. Jezeli moge cos doradzicTo nie odciągaj rozstania, to potęguje rozpacz i nie zaglądaj pzrez okno, bo sama widziałaś ze sie uspokoiła,a co by było gdyby Cie zauważała ???
Wiem ze łatwo pisać , ale ja tych zasad sie trzymałam.
U nas znowu M sie rozłożył. O 4 mnie budzi,że nerka go strasznie boli. Znowu kolka wieć do szpitala. Zadzwoniłam po tate bo nie chciałam chlopaków budzić. Dostał zastrzyki 3 i ciut lepiej. Znowu w domu. Wywalą go z pracy jak tak bedzie chorował. I tak mu w tym m-cu tak uciał pensje, ze o chlebie i wodzie w sierpniu żyjemy :-wściekła/y:
hEJKA
Muńka - ja mojego okruszka od września będe prowadzić do żłobka... i sam fakt mnie przeraża. Tym bardziej ze ona nie za bardzo lubi dzieci w swoim wieku. Woli takie roczniaki ledwo chodżace - wtedy opiekuje sie niemi, pomaga wchodzić , podaje zabawki itd. Lub starsze - 6-8 latki. Ma takie królewny na placu zabaw które za nia biegają, smieja sie z nia, wciągaja do zabawy. A 2 - latki traktuje z dystansu i najlepiej aby sie do niej nie zblizały....
Andzia smakuje pysznie bo robię co roku. Tak samo jak wiśniowa![]()
Kasiek - tiaa cytrynówkaza rok moze dwa
O jakim buncie dwulatka mówisz ??? nie ma ochoty na jedzenie ot co
pzryjdzie jej
Mlodak mniam mniam
;-)