reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

pół dnia spędziłam pod kocem , więc kop niestety mną nie wstrząsnął :-(
poza tym dziś znów powrót mdłości :-(

młodego tatuś kąpie więc zaraz czytanie baji na dobranoc i ide z nim w kimono :tak:

kasikz - fajnowe te sztućce :-) u nas zupy tylko łyżeczka do herbaty je a drugie danie widelczykiem deserowym , jak przez przypadek dostanie zwykłe sztućce to biegnie do kuchni i krzyczy ,że chce małe a te wrzuca do zlewu :tak:

asik jak to mój Ł mówi "wstyd to kraść i z baby spaść " :tak: nas też czeka troche wydatków , więc znam ten ból :-(

aga - no to spędziłyśmy dzień podobnie :tak:

spokojnej nocki

reklama
Ja wczoraj jednka uciekłam z pracy godzinę wcześniej :zawstydzona/y:
Mati nie chciał wczoraj zasnąć do 22;30, przewracał sie i pzrewracał i mnie wybudzał.
Strachu sie wczoraj najadłam, myslałam ze na zawał zejdę. cisza w domu a tu samochód zdalnie sterowany zaczyna bziuczeć ( naped sie popsuł, dletego nie pojechał). Najlepsze ze dopiero za 4 razem zorientowałam sie ze to on. Miedzy dziwnymi odgłsami było po parę minut przewry, a ja nie mogłam zlokalizować źródła. W dalszym ciągu nie mam pojęcia jak to możliwe i jedno jest pewne wiecej nie ogladam zadnych filmów z serii "Paranormal":no: Paniki narobiłam a M sie tylko ze mnie śmiał.

Kifsi && zeby mdłości szybko przeszły.

Alijenka zdrówka dla małej. Jak dzisiaj??

Alijenka, miód, malina, syrop z cebuli, vitamina c, plecki i stópki wieczorem nasmaruj maścia rozgrzewającą z olejkami, ubierz ciepło i pod kołderkę. I gorączki do 38,5 nie zbijaj.

My dziś po południu do logopedy się wybieramy. Zostawię O. na zajęciach i pojadę z młodym na zakupy. Ciekawa jestem czy da mi popalić????

Kasiek może jakieś fajne ramki ze zdjęciami Polci? Ja dałam właśnie taką potrójną ramkę swojej mamie i była b. zadowolona.

Kifsi współczuję mdłości8

Alijenka zdrówka dla młodej.

Haha Andzia filmów się naoglądałaś a później panikujesz:-D

dzień dobry :tak:

jest mi zimno, kicham , chyba cosik mnie bierze , ehhh

asik - oby zakupy poszły sprawnie :tak:

alienka - zdróweczka dla Nataszy

andzia - za dużo horrorów oglądasz i masz efekty :-D ale po Paranormal chyba każdy ma takie efekty :-D

a jak reszta chorowitków ???

Asik udanych zakupów.
Cosik mi sięprzypomniało a propos zakupów. Byliśmy wczoraj z Matim w Lidlu. Ja cos tam ogladałam a do M podszeł chłopczyk w jego wieku. Jego mama mówi Szymonek przywitaj sie z chłopcem. To ja D Matiego : Zrob cześć z Szymonem. A M do mnie : Ale ja go nie znam :-D:szok:
Zaczęłam sie śmiać. Mówie: To sie przedstaw. Tak tez zrobił :)

Kifsi zdrówka. Dbaj o siebie .

Moja teściową wczoraj bolała głowa. Dziś rano coś tam pokaszlała i odrazu poleciała do lekarza. I .... Dostała antybiotyk:szok: Hehehe to się nazywa szybka reakcja :-D:-p A tak serio to zdecydowanie za cżęsto łyka to świństwo. Rozumiecie dlaczego nie pozwalam jej się wtrącać do leczenia moich dzieci

Ostatnia edycja:
Kifsi to jak u mnie z tymi sztuccami:)

Asik udanych lowow. Na zdjecia za pozno;/ Zrobie jej kalendarz pod choinke:) Kurde chyba jakąs pizame jej kupie.

Alikenka zdrowka dla malej!

Andzia hahaha mialam tak kiedys z Furby. Baterie sie wyczerpywaly i tak syczaly mechanicznie (nie wiem jak to nazwac). Tak nagle ok.23.00 wieczorem:) To juz kumam z tą tesciową:p

Aylin robie dyniową. I mam dosc z miodem. Mleka kokosowego nie kupilam. Co myslisz o smietance migdalowej bo znalazlam w szafce? Pytam bo masz gusta w tym klimacie:p

hej dziewczyny

Kurde dzwoniłam do mojej pediatry i dzis nie przyjmuje bo właśnie szykuje się na wesele :-:)-:)-(, ale mam zadzwonic koło 13 to może oś uda się wymyślić i nas przyjmie.

Aylin właśnie jej zapodałam malinę bo miodu się boję, mówi że ją buzia boli, a wydaje mi się że to gardło, zerkłam i ma czerwone i nie wiem czy nie ma białych kropek bo cos tak mi tam prześwitywało, a miód na ropnie to nie powinno się dawać. Smaruję jej plecki depulolem i oklepuję kilka razy dziennie. Podałam jej flegaminę i Noesine

andzia hihihi to miałaś hardcore w nocy, a ja task zwlekałam z tym lekarzem zwlekłam bo co tam mała gorączka i się narobiło chyba i nas czeka antybiotyk

kifsi zdróweczka

reklama
Alijenka teraz jakies wirusówki panuja a to na gardło,a to kaszel, moi przeszli przez to bez anty. :O
A wiesz jak u na s bez anty sie udało to u Was tym bardziej :)
Zdrówka dla N

Do góry