Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie tez jakos bardziej ten drugi sie podoba, ale jak juz pisalam, kazda przyszla mama ma inne nieco upodobania![]()
Dzięki dziewczyny. Jakoś tak panikuje . Może dlatego ze idę do szpitala na to USG ze skierowaniem a nie prywatnie .Darmowe po 35 roku życia. I nie znam tego lekarza . Ponoć dobry specjalizuje sie w takich genetycznych USG. Ale mimo wszystko raz ze ktoś obcy a dwa ze po 35 roku życia jednak ryzyko wad wzrasta. Ehh co będzie to będzie.
Dzięki dziewczyny. Jakoś tak panikuje . Może dlatego ze idę do szpitala na to USG ze skierowaniem a nie prywatnie .Darmowe po 35 roku życia. I nie znam tego lekarza . Ponoć dobry specjalizuje sie w takich genetycznych USG. Ale mimo wszystko raz ze ktoś obcy a dwa ze po 35 roku życia jednak ryzyko wad wzrasta. Ehh co będzie to będzie.
) i luźne podejście do życia
.
Ja używam kremu i oliwki z rossmana, babydream, skóra jest fajnie nawilżona i elastyczna i to chyba tyle ile mogę zrobić żeby nie mieć rozstępów, reszta zależy już od genów. I co ważne może też być istotne to są dosyć tanie
Przerzuciłam się na Mamma mIa, ziajki:-) i jestem zadowolona 
A ja znów monotematycznie bo zanim zacznę wybierać tortulca do cysia to help me please...ten ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Phil&Teds VIBE wózek spacerowy + gondola PEANUT
czy może ten
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TRIDER REVERSE (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik STRATA
Ktoś miał, ktoś wie?
Jestem w szpitalu wlasnie pobrali mi krew i czekam na wywiad potem scan. Nie moge sie juz doczekac zeby zobaczyc bąbla. Wysypało mi twarz moze jednak to bedzie dziewczynka
za mnie też kciuki dziś trzymajcie, zaraz lecę na genetyczne!!