Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i znow wlasnie z Polski, lub Anglii, bo tu to zdzierstwo.
Ja miałam dwa dni temu, znowu nic nie mogłam zjeść i wszystko było dla mnie za słodkie, nawet rosół i ziemniaki :-(czy kogoś mecza jeszcze nudnosci czy tylko mnie?
Ja używam kremu i oliwki z rossmana, babydream, skóra jest fajnie nawilżona i elastyczna i to chyba tyle ile mogę zrobić żeby nie mieć rozstępów, reszta zależy już od genów. I co ważne może też być istotne to są dosyć tanieFinito dobrnęłam do końca uff.. trochę tego było
Jeśli chodzi o witaminki te natal2 to z tego co mi sie obiło o uszy to nie mają w składzie żelaza ( któraś tu kiedyś pisała na forum) dlatego ja kupiłam ostatnio Feminatal Classic. Kosztuje 30zł a w opakowaniu jest 60 tabl. więc starcza na dwa miesiące.Można stosować od poczęcia do karmienia piersią.
Martynna, Addiena tak, takto ja jeszcze biorę Clexane, Addiena to super że ty tylko jeszcze przez 2 tygodnie. Ja usłyszałam na ostatniej wizycie po wykryciu tego krwiaczka że na pewno "pobiorę Clexane do dwudziestego któregoś tygodnia a później zobaczymy". Tak więc przede mną perspektywa brania do końca ciąży ale czego się nie zniesie dla małego szczęścia... Martynnaa a ty z jakeigo powodu bierzesz Clexane??
Tak się rozpisałyście o tych wózkach aż mi sie w głowie zakręciło...... Ja tam jeszcze nie wiem..
A może któraś z Was przed kupnem wózeczka myśli o jakichś kremach na rozstępy? A może któraś ma sprawdzone? Please podzielcie się spostrzeżeniami.
Na szczęście jednak było przez brzuszek
Moje dzisiejsze usg trwało około 20 minut. Cała wizyta, z analizą ryzyka,wydrukami, pytaniami itp. około 40 minut.
Wszystkie parametry w normie, fasola ma 6,1 cm, serducho bije jak dzwon. Jestem w euforii:-)
:-)
cała noc koszmary miałam. Jak okaże sie ze wszystko ok to juz chyba odetchne wreszcie bo każde USG do tej pory to strach.Wierzę, że Twoje koszmary są bezpodstawne i wszystko będzie w jak najlepszym porządku! Powodzenia i koniecznie daj znac ile to Małe Wielkie szczęście przyrosłoA w ogóle jutro rano USG genetyczne i strasznie sie boje.cała noc koszmary miałam. Jak okaże sie ze wszystko ok to juz chyba odetchne wreszcie bo każde USG do tej pory to strach.
mi ten drugi bardziej jakos sie podoba![]()
Ja tez nie mogę sie zdecydować czy medela swing czy Avent elektryczny. Oba fajne. Ale raczej nie będę kupować nowego. Raczej kupię używany . Polowe tańszy, sterylizacja porządna i będzie ok. Mogę kupić nowy tylko po co? Wole dołożyć do pokoiku np lub chociażby do monitoringu oddechu. Sterylizator tez zamierzam kupić używany. Butelki oczywiście nowe:-)
A w ogóle jutro rano USG genetyczne i strasznie sie boje.cała noc koszmary miałam. Jak okaże sie ze wszystko ok to juz chyba odetchne wreszcie bo każde USG do tej pory to strach.