Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
co do depi mozna tez poprosic partnera albo kolezanke ktorej sie nie wstydzimy i ona za nas brzudna robote odwali;-)
Koleżanki takiej nie mam, a partnera to sie boje, bo chyba drygu do tego nie ma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co do depi mozna tez poprosic partnera albo kolezanke ktorej sie nie wstydzimy i ona za nas brzudna robote odwali;-)

Oj, też się ostatnio zdziwiłam, brzuszek niewielki, a przy pedicure zasapałam sie niczym 200 kg facet. następnym razem juz ide do kosmetyczki.
I tak sie jeszcze zastanawiam nad fryzurka tam na dole, ja lubie zawsze mieć wszystko wydepilowane, a za moment będzie trudno. jak wy sobie radzicie, bądz planujecie radzić?
Karamija- testy Pappa nie sa wiarygodne, to tylko statystyka. moja znajoma mialam obciazenie 1:21. Zdecydowala się na amnio i dziecko zdrowe. jedyny plus, ze szybko poznala na 100 % płec. Ja wierze, ze skoro na usg wyszlo dobrze i masz zdrowego synka, to teraz tez wszystko bedzie dobrze.
Pochwale sie wam dziewczynki ostatnim wypiekiem mojego syna
Piekne:-):-):-) Zdolne to moje dziecko niestety nie po mnie!!!
hahaha:-)Koleżanki takiej nie mam, a partnera to sie boje, bo chyba drygu do tego nie ma. Jeszcze by mi przy okazji cos poobcinał hahaha
a ja juz leze w lozeczku ,przepraszam ze nie odezwalam sie wczesniej ,ale musialam poswiecic troszke czasu Mezowi
niestety wizyta w szpitalu troszke mnie zmartwila.. Jeden dzieciaczek nadal rosnie szybciej od drugiego, i dowiedzielismy sie ze grozi nam twin - to - twin transfusion syndrome(tzn. zespol podkradania). oczywiscie od teraz bedziemy pod stala kontrola,i bedziemy biegac na usg co 2 tygodnie.. kolejne usg 5 stycznia ,takze z Naszego lotu do Polski raczej nici.. (chyba ze uda sie przebukowac bilet,ale to tez zalezy od tego czy lekarze dadza mi pozwolenie na taka podroz..) no ale oczywiscie Wszystko dla Dzieciaczkow
strasznie sie martwie,choc Wiem ze musze myslec ze Bedzie Wszystko Dobrze!!
Mam tez druga wiadomosc ,troszke weselsza..i Potwierdzona przez kolejnych lekarzy.
Na 100% Nosze w Brzucholku Dwoch Chlopczykow.. a to znaczy ze u Nas w domku faceci zwyciezyli ..4 do 1
![]()
, niestety u mnie skończyło się cc i seksownymi białymi pończoszkami hehe