Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja Ci polecam fajną książkę (poniżej foto) - to jedyna lektura którą czytałam w czasie pierwszej ciąży
[Zobacz załącznik 418331
Słyszałam, ze książka jedna z lepszych, dostała nawet duzo nagród na swiecie, wiec moze sobie tez sprawie./QUOTE]
Hmm naplusowalam tyle rzeczy i nic wiecej nie ma:/
Buziak witaj na nowo.
Ja sie obudziłam z palącym gardlemchyba siostrzeniec mi cos sprzedal, bo jego tez coś złapalo dziś.
Mdłości i mi ostatnio dokuczaja.. chyba to na myśl o śledziach na święta.. kocham jeść śledzie ale odkąd jestem w ciaży to ich nienawidzęA ja od rana znowu mdłości i bezsilność, ubieramy się i spacer, świeże powietrze jest potrzebne. A jak wasze wietrzenie fasolek? Jest codzienny spacerek na świeżym powietrzu??
Czy śpicie jeszcze na brzuchu? Ja staram się nie ale i tak ciągle ląduję w pozycji "4".
Mój osobisty też mnie ostatnio zagrzał...wiecie taka dzidzia wyczekana...dwie porażki...teraz póki co sukces...cud...chciałabym żeby wszystko kręciło się wokół mojego brzucha a On sobie zmianę pracy wymyślił...i że niby to dla nas...i dla Kluska...ale gada tylko o tym...nie pamiętał nawet, że dziś usg...do tego wszystkiego zje...nam się piecyk...i trzeba było kupić nowy...bagatela taki wydatek przed świętami...ktoś walną w mój samochód na parkingu...leci AC...A dziś rano wyszło manko na kasie firmowej...wrrrrrrr...co jeszcze?!?!?! Wrrrr.....
no to piekny maszja takiego nie mam nawet poza ciążą- maks 1,9
![]()