• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Ja to w ogóle z innej beczki, ale nie chcę się wypowiadać na temat wątku zamkniętego i tak zawsze będziemy pisać tam, gdzie nas więcej :tak:

Powiem Wam za to, że mój syn - wandal -wymyślił sobie nowa zabawę. Wkłada swoje zabawki pod dywan (samochody duże i małe) i później po nich skacze :szok: To po co ja sie wysiliłam i kupiłam mu zdalnie sterowanego robota jak i tak skończy w pierwszy dzien świat zgnieciony pod dywanem??:baffled:
Kochane sa te nasze dzieciątka ale czasem potrafią doprowadzić do szału :growl:

reklama
musimy coś postanowić, jeśli chcemy gadać na zamkniętym to przenosimy się tam ze wszystkimi gadkami czyli zamiast tu idziemy tam jeśli rozumiecie o co mi chodzi, jeśli będzie tu i tam to ja już mam kłopot bo ja właściwie tylko tu siedzę, jak mam skakać raz tu raz tu to mi się nie będzie chciało, już to wiem, matko znowu chaotyczna wypowiedź ale chaos w głowie to i tu musi być:-)

Udało się! Zrobiłam roladki! :-)

Współczuję Wam tych przeziębień... Ja w tym roku złapałam zaraz w połowie września i od tego momentu - odpukać - nic nie nie łapie.:sorry:

Ja jestem za pisaniem tutaj!

jeśli chodzi o maść majerankową to mi odtyka nos nakładam jej grubą wartwę pod nosem i jescze smaruje dziurki dookoła:)
najlepiej na noc bo to zielone wygląda jak glut;d jakby ktoś w dzien zobaczyl to moglby sie przestraszyc :P

mi obojętne gdzie piszemy - pójdę za większością ale powiem szczerze, że tu łatwiej wstawiać zdjęcia i odnaleźć się :D

reklama
nie ukrywam że tu jest bardziej czytelnie niż na zamkniętym i ciężko mi zdecydować gdzie będzie lepiej, ja jestem takiego zdania, że jeżeli któraś z nas będzie chciała coś powiedzieć i będzie uważać że jest to temat bardzo wrażliwy to może to zrobić na zamkniętym i dawać hasło tu że tam coś skrobnęła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry